Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(sveikatuke @ 2012 01 27, 13:20)
zinok man endokrinologe liepe geti taip kad po savaites jau gerciau po tablete, bet nzn net po kiek man didinti, vaistinei sako gerti po puse tabletes visa savaite o po to po viena tablete...tikiuosi nebus per didele doze iskart... g.gif

gal tau visai tiks ir nebus jokio šalutinio, gerk po pusę ir stebėk kaip jausies kitą dieną.
Atsakyti
[quote=Aga,2012 01 27, 15:22]
gal tau visai tiks ir nebus jokio šalutinio, gerk po pusę ir stebėk kaip jausies kitą dieną.
[/qu
jo taip ir reiks daryt, kaip liepe, nieko neisradinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2012 01 27, 13:17)
idomu kiek man laiko teks gerti ta bruda g.gif tj kaip suprantu, jei buna norma, tada jau nebereik gert tu vaistu, tik po kiek laiko vis pasitikrint ta prolaktina...na tau pasiseke nestuke.gif paveluotai sveikinu 4u.gif

as turesiu gert pastoviai nes tik nutraukus gerima, iskarto uzkyla doh.gif

zinok man endokrinologe liepe geti taip kad po savaites jau gerciau po tablete, bet nzn net po kiek man didinti, vaistinei sako gerti po puse tabletes visa savaite o po to po viena tablete...tikiuosi nebus per didele doze iskart... g.gif

as vistiek pirma karta isgerciau ketvertuka unsure.gif ryt savaitgalis matysi kaip reaguoja, galesi issiguleti jei kas... tada imciau puse...

negerciau iskarto puses, o juolabiau visos unsure.gif kai atsimenu kai jauciausi kai pati pirma karta gyvenime geriau ir pilna tablete paimiau doh.gif doh.gif galvojau mirsiu doh.gif ir tai geriau pries miega, galvojau per nakti jei ka negerumai issivakscios, bet nei per kur doh.gif ryte pries darba nuejus i vonia dar turbut valanda ant zemes pragulejau kol galejau atsikelti doh.gif brrrrrrrrr net dabar negera prisiminus...
Atsakyti
Aš va ką dar blogo pamenu, kasdien iki pietų būdavo nosis užgulta, neprakvėpuodavau išvis, popiet savaime praeidavo doh.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif su Corney, geriau pradėti nuo mažesnės, aišku pačios pasirinkimas. Bet aš pradedu gerti jau gal 4 kartą, tai pirmą kartą nuo pusikės pradėjau ir nieko, o antrą kartą labai bloga buvo doh.gif tai teko iškart mažinti. Dauguma geria vakare prieš miegą, o aš negaliu. Man geriau ryte... nes naktį prastai jaučiuosi, ilgai neužmiegu, nekalbant apie klaikią savijautą. Labai individualu, net kažkaip keista, kad vaistai atrodo vienodi, ligos kaip ir vienodos, bet veikimas ir savijauta žiauriai skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 27, 13:45)
Aš va ką dar blogo pamenu, kasdien iki pietų būdavo nosis užgulta, neprakvėpuodavau išvis, popiet savaime praeidavo doh.gif

man kiek blogumu pasireiske po truputi didinant doze, tai tik sleikstulys (nedidelis pykinimas) ir galvos svaigimas nedidelis... dideliu diskomfortu to nepavadinciau, netrukde gyventi ax.gif kai isivaizduoju kokia neveiksni buciau buvus jei pilna doze is karto buciau gerus doh.gif

pirma karta paskyre gine gerti po pilna tablete, taip ir isgeriau, nes ir bijojau nusizengti gines pasakymui doh.gif nors ji ir akcentavo kad nuo ju blogai buna doh.gif bet kai taip blogai nuo ju buvo tai spjoviau ir negeriau doh.gif

tai aciu die, endokrinologas paprotino, kad po truputi pratinciaus juos thumbup.gif drebancia ranka pima ketvertuka isgeriau, bet viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 27, 13:45)

drinks_cheers.gif va šita pašalinį poveikį jaučia dauguma, bet kažada sakiau gydytojui, tik nepamenu kuriam...naujam ar senai... tai sakė, ryšio nėra, ne nuo BR doh.gif Bet man tai visada geriant BR užsikemša nosis rytais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 01 27, 13:50)
.. Labai individualu,

...net kažkaip keista, kad vaistai atrodo vienodi, ligos kaip ir vienodos, bet veikimas ir savijauta žiauriai skiriasi  g.gif

drinks_cheers.gif labai individualu ir tik kiekviena atranda jai tinkamiausia buda rolleyes.gif

nes organizmai visu skirtingi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2012 01 27, 14:42)
as turesiu gert pastoviai nes tik nutraukus gerima, iskarto uzkyla doh.gif

man ir tas pats kai nustojau gert pakilo verysad.gif tad geriu jau beveik metus ... is pradziu geriau po puse buvo ziauru vemiau ir panasiai net dubens kaulus skaudejo bet tada pradejau gert tablete nakciai ir organizmas priprato...
dabar geriu po visa tad laikosi apie 200 bet vistiek nepavyksta prisikviesti savo mazylio... man is vis gydytoja sake kad prolaktinas kol nekelia problemu ovuliacijai tai ir nera ko labai nervintis ... endokrinologe nepatare nutraukti bromo tad geriu....
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2012 01 27, 14:55)
drinks_cheers.gif  va šita pašalinį poveikį jaučia dauguma, bet kažada sakiau gydytojui, tik nepamenu kuriam...naujam ar senai... tai sakė, ryšio nėra, ne nuo BR  doh.gif Bet man tai visada geriant BR užsikemša nosis rytais  doh.gif

man niekad nebuvo uzsikimsus nosis del bromokriptino g.gif matyt kiekvienai skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Nu įdomu tada kaip jis veikia. Mano aukštas buvo, su ovuliacija problemų nebuvo niekad, pastojau net besisaugodama. Taip blyn, ir aukštas nėra nuosprendis taip išeina, reik ir kitur ieškot bėdų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 27, 21:45)
Nu įdomu tada kaip jis veikia. Mano aukštas buvo, su ovuliacija problemų nebuvo niekad, pastojau net besisaugodama. Taip blyn, ir aukštas nėra nuosprendis taip išeina, reik ir kitur ieškot bėdų g.gif

drinks_cheers.gif tikrai nera nuosprendis ir jau ne viena mergaite pastojo su neidealiu prolaktinu , na bent as manau kad pas mane ne cia problema , bet geriu ir tiek taip jauciuosi ramiau, blush2.gif man ir O kol kas neitakoja, bet ... na labai tikiu kad siais metais mums pavyks 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif jau visa savaite geriu bromkriptina, tai jokio pasalinio poveikio nera thumbup.gif tik pacioje pradzioje buvo galvos skausmas, bet praejo, matomai priprato organizmas g.gif tai va db du menesius reiks gert ir vel prolaktino tyrima eisiu darytis...
Atsakyti