Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Aga @ 2012 01 26, 14:38)
Na tai dvigubai viršija normą pagal viską, bet ne tragedija dar čia, nepergyvenk taip labai, nėra tragiški skaičiai, man gerokai daugiau viršiją normą, penkis ir daugiau kartų, ir viskas gerai, be jokių vaistų pastojau.

na tikiuosi, kad viskas bus ok unsure.gif ryt viska suzinosiu...kiek skaitinejausi, kai kurios paneles sirgdamos prolaktinoma geria vaistukus ilgus metus ir niekaip negali pastoti...del to labai pergyvenu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2012 01 26, 13:10)
na tikiuosi, kad viskas bus ok unsure.gif ryt viska suzinosiu...kiek skaitinejausi, kai kurios paneles sirgdamos prolaktinoma geria vaistukus ilgus metus ir niekaip negali pastoti...del to labai pergyvenu... verysad.gif

Čia labai jau individualus dalykas, tau lieps kartoti dar man rodos ta tyrimą, gal visišką ką kitą rodys.
Atsakyti
man iškilo toks klausimas. kažkada PRL buvo apie 900, nuo tada geriu bromocriptino 1/2tabl.. Kai nustoju, PRL vėl pakyla, o kai geriu, normoj. dabar paskyrė MR prolaktinomos paieškai. bet nepriklausomai nuo to, ar ras, ar neras, - kaip skirsis gydymas? ką Jums su tais augliukais daro, jei jie labai maži?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 01 25, 21:33)
Tai gal geras  blush2.gif Tais vienetais kur būna šimtais, tai normos ~100-500. Kai apsilankysi pas gyd. pasakyk ir mums ką sakė  4u.gif
Man atrodo čia normų ribos  g.gif O kur pats rezultatas?

Sveikutes smile.gif ka tik grizau is endokrinologes, tai paskyre gerti po puse tabletes bromocriptina, o po savaites po viena tablete...is venos krauja paime, tj po savaites eisiu vel pas ja...o po 2 men vel pakartoti prolaktino tyrima.. verysad.gif gal patartumet kada geriausiai ji gerti, nes gyditoja kazkaip nieko nesake? smile.gif
Atsakyti
Šiaip labai individualiai, man tos vienos tabletės dėdavos belekas, nu negerai žiauriai gerą pusdienį, kaip girta, akys baisios, sveikatos nerasta, pykino ir t.t. Gerdavau eidama miegot, kad kažkiek sutrumpint tą blogą periodą dienos metu... Ir tai š... buvo, negalėjau gert..
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 27, 14:32)
Šiaip labai individualiai, man tos vienos tabletės dėdavos belekas, nu negerai žiauriai gerą pusdienį, kaip girta, akys baisios, sveikatos nerasta, pykino ir t.t. Gerdavau eidama miegot, kad kažkiek sutrumpint tą blogą periodą dienos metu... Ir tai š... buvo, negalėjau gert..

nu ziauru verysad.gif jauciu as vakare isgersiu, kaip ir tu, tikiuosi man nebus taip prastai kaip tau..o tau susitvarke tas prolaktinas, kai pagerei tu tableciu?
Atsakyti
As ir pradejau gerti BR, bet dabar gersiu po ketvertuka ryte ir vakare. Pirmadieni dasidesiu ketvertuka. O paskui kaip jausiuos, jei gerai dasidesiu dar ketvertuka, jei blogiau, gersiu ilgesni laiko tarpa ta pacia doze doh.gif Šlykštus žaidimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2012 01 27, 12:56)
nu ziauru verysad.gif jauciu as vakare isgersiu, kaip ir tu, tikiuosi man nebus taip prastai kaip tau..o tau susitvarke tas prolaktinas, kai pagerei tu tableciu?

Aš jį kažkada prieš daug metų gėriau, pagėriau mėnesį po tabletę - buvo idealus, nors prieš pradedant normos viršų penkis kartus viršijo. Tai ir mečiau kažkaip tą reikalą. Dabar po penkių metų pasidariau tyrimą, aukštas vėl, kelis kartus normą viršijo, bet negėriau nieko, ir netyčia pastojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2012 01 27, 12:29)
gal patartumet kada geriausiai ji gerti, nes gyditoja kazkaip nieko nesake? smile.gif

sveika,

as turiu gerti po 1tabl.

pradzioje pradejau gerti po ketvertuka ir vis didinau norma iki pilnos tabletes wink.gif keikvienai normai skirdavau savaite laiko kad priprastu organizmas (nesvarbu kad nejauciau jokiu negerumu) wink.gif ir geriu apie 19val, bandziau visai jau eidama gult, bet budavo rytai kada jausdavau negeruma, tai kelis karta pabandziau skirtingais laikais ir atradau sau geriausia wink.gif

dabar geriu kaip ir sakiau po pilna tablete ir jokiu salutiniu poveikiu nejauciu . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 27, 15:01)
Aš jį kažkada prieš daug metų gėriau, pagėriau mėnesį po tabletę - buvo idealus, nors prieš pradedant normos viršų penkis kartus viršijo. Tai ir mečiau kažkaip tą reikalą. Dabar po penkių metų pasidariau tyrimą, aukštas vėl, kelis kartus normą viršijo, bet negėriau nieko, ir netyčia pastojau  lotuliukas.gif

idomu kiek man laiko teks gerti ta bruda g.gif tj kaip suprantu, jei buna norma, tada jau nebereik gert tu vaistu, tik po kiek laiko vis pasitikrint ta prolaktina...na tau pasiseke nestuke.gif paveluotai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatuke @ 2012 01 27, 13:17)
idomu kiek man laiko teks gerti ta bruda g.gif tj kaip suprantu, jei buna norma, tada jau nebereik gert tu vaistu, tik po kiek laiko vis pasitikrint ta prolaktina...na tau pasiseke nestuke.gif paveluotai sveikinu 4u.gif

Na čia vienai iškart suveikia tas Br, kitos va po 8 tabletes geria, nežinosi. kaip pagersi vaistukus mėnesį, pasidarysi, matysi kas vyksta, gal išeis paskui nutraukt BR ir seksi ar vėl kyla.
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2012 01 27, 15:11)
sveika,

as turiu gerti po 1tabl.

pradzioje pradejau gerti po ketvertuka ir vis didinau norma iki pilnos tabletes wink.gif keikvienai normai skirdavau savaite laiko kad priprastu organizmas (nesvarbu kad nejauciau jokiu negerumu) wink.gif ir geriu  apie 19val, bandziau visai jau eidama gult, bet budavo rytai kada  jausdavau negeruma, tai kelis karta pabandziau skirtingais laikais ir atradau sau geriausia wink.gif

dabar geriu kaip ir sakiau po pilna tablete ir jokiu salutiniu poveikiu nejauciu . mirksiukas.gif

zinok man endokrinologe liepe geti taip kad po savaites jau gerciau po tablete, bet nzn net po kiek man didinti, vaistinei sako gerti po puse tabletes visa savaite o po to po viena tablete...tikiuosi nebus per didele doze iskart... g.gif
Atsakyti