Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Viotinola @ 2011 03 30, 11:30)
Dar gal ir nuo organizmo priklauso, nes as pastojau tikrai ne su norminiu PRL.
Papildyta:

Visko gali buti, bet noriu pabandyti sumazinti, o jei ir vel be rezultato, tai tada lieka tik LP... Bet man vis tiek nemalonu kad pieno yra, ir ne vienas lašas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 03 30, 11:42)
Visko gali buti, bet noriu pabandyti sumazinti, o jei ir vel be rezultato, tai tada lieka tik LP... Bet man vis tiek nemalonu kad pieno yra, ir ne vienas lašas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif malonumas menkas sad.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Prasysiu jusu pagalbos ax.gif
Man gyd. endokrinologe paskyre gerti Bromokriptina (nes yra pienas ir negaliu pastoti) po puse tabletes viena karta per diena. Mano PRL 508,11 mIU/I ( norma 59-619). gersiu men. laiko o tada ,men. pertrauka ir pakartoti PRL tyrima. Ar ne per mazi doze ir ne per trumpas gydymo laikotarpis g.gif Kaip jus vartojate?
Atsakyti
VIOTINOLA, norėjau paklaust tavęs. Ar pirmo vaikučio susilaukei turint prolaktinomą? Jeigu taip, kaip sekėsi matinti krūtimi? Ar buvo pakankamai pieno? Nes aš abiejų susilaukiau turint prolaktinomą, bet vargstu, nes pieno pas mane mažokai, nors pagalvojus logiškai turėtų bėgti upeliais, jeigu didelis prolaktino kiekis. O gal viskas ten išsiderino?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 06, 13:37)
Sveiki  smile.gif
Prasysiu jusu pagalbos  ax.gif
Man gyd. endokrinologe paskyre gerti Bromokriptina (nes yra pienas ir negaliu pastoti) po puse tabletes viena karta per diena. Mano PRL 508,11 mIU/I ( norma 59-619). gersiu men. laiko o tada ,men. pertrauka ir pakartoti PRL tyrima. Ar ne per mazi doze ir ne per trumpas gydymo laikotarpis  g.gif Kaip jus vartojate?

Kazin ar is merginu ka pagelbes smile.gif
Tiesiog reikia susirasti gydytoją kuriuo galėtumėt pasitikėti. Savigyda neužsiimčiau ax.gif

QUOTE(smufyte @ 2011 04 12, 13:08)
VIOTINOLA, norėjau paklaust tavęs. Ar pirmo vaikučio susilaukei turint prolaktinomą? Jeigu taip, kaip sekėsi matinti krūtimi? Ar buvo pakankamai pieno? Nes aš abiejų susilaukiau turint prolaktinomą, bet vargstu, nes pieno pas mane mažokai, nors pagalvojus logiškai turėtų bėgti upeliais, jeigu didelis prolaktino kiekis. O gal viskas ten išsiderino?

Wow, ir antra leliuką turit su padidėjusiu PRL pavyko??? Dėl pieno tai problemų nebuvo. Pirmom dienom galvojau, kad nusprogsiu, vaikščiojau lyg su arbūzais. Negalėdavau sulaukti to laiko, kada vaikas valgyt norės, ir tai sukandus dantis pradėdavau maitinti. Paskui perėjau ir pieno krizės tarpsnius. vaiką maitindavau, kada tik jis norėjo, tai laikui bėgant susinormalizavo viskas. Pas Jus gal fiziologija tokia, nesitarėt su gydytojais?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 03 27, 02:43)
Tiesa, labai domina KMUK kokį endokrinologą rekomenduotumėt. Knispelis lyg sakė nebekonsultuoja  g.gif

sveiki, su PRL kovoju jau senokai, prolaktinomos neturiu, tiesiog PRL pas mane pakiles ir tiek. visa laika gydziausi" pas knispeli. bet kai paskutinio apsilankymo metu jis man liepe savo PRL reguliuotis paciai (" pasidarai tyrima ir jei pakiles - didini doze, o kai nusileidzia - mazini. ir taip zaidi), tai aciu, bet uzteko. jokios kompetencijos. ta as ir pati zinau. schmoll.gif kai paklausiau, ka daryt su BR kai patosiu, nieko negalejo atsakyt... todel nusprendziau geriau moketi uz gydyma ir nuejau privaciai pas Sidlauska. (beje, jis dirba prie KMUK - laso klinikoj). jis visdelto dar man atrado ir skydliaukes uzdegima (ko Knispelis nepastebejo, nes neuztenka, kad skydliaukes hormonu atsakymai "telpa" i parasytas normas). be to, apziuros kokybe nepalyginama. jis man padejo sureguliuoti BR, geriu ir tiroksina ir pastojus liepe iskart su tyrimais ateiti pas ji ir spres, kaip toliau derinti vaistus. beje, ana diena pamaciau II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 04 12, 14:40)
Wow, ir antra leliuką turit su padidėjusiu PRL pavyko??? Dėl pieno tai problemų nebuvo. Pirmom dienom galvojau, kad nusprogsiu, vaikščiojau lyg su arbūzais. Negalėdavau sulaukti to laiko, kada vaikas valgyt norės, ir tai sukandus dantis pradėdavau maitinti. Paskui perėjau ir pieno krizės tarpsnius. vaiką maitindavau, kada tik jis norėjo, tai laikui bėgant susinormalizavo viskas. Pas Jus gal fiziologija tokia, nesitarėt su gydytojais?

Taip, turiu 2 stebukliukus nors prolaktinas labai buvo didelis, tiesiog norėdama pastoti vartojau bromkriptiną ir aišku stimuliacijos, be kurių manau nieko nebūtų.
Dėl pieno, tai gal dar susinormalizuos, bet labai jau keista ta mano fiziologija turbūt doh.gif , krūtys tai nedidelės, nors kiek žinau tai pieno kiekiui įtakos neturi, o sūnų nustojau maitint tik su bromkriptino pagalba, nes nors to pieno ir nebedaug buvo (maitinau daugiau negu metus), bet vistiek jis gaminosi, bijojau uždegimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2011 04 12, 14:46)
sveiki, su PRL kovoju jau senokai, prolaktinomos neturiu, tiesiog PRL pas mane pakiles ir tiek. visa laika gydziausi" pas knispeli. bet kai paskutinio apsilankymo metu jis man liepe savo PRL reguliuotis paciai (" pasidarai tyrima ir jei pakiles - didini doze, o kai nusileidzia - mazini. ir taip zaidi), tai aciu, bet uzteko. jokios kompetencijos. ta as ir pati zinau. schmoll.gif  kai paklausiau, ka daryt su BR kai patosiu, nieko negalejo atsakyt...  todel nusprendziau geriau moketi uz gydyma ir nuejau privaciai pas Sidlauska. (beje,  jis dirba prie KMUK - laso klinikoj). jis visdelto dar man atrado ir skydliaukes uzdegima (ko Knispelis nepastebejo, nes neuztenka, kad skydliaukes hormonu atsakymai "telpa" i parasytas normas). be to, apziuros kokybe nepalyginama. jis man padejo sureguliuoti BR, geriu ir tiroksina ir pastojus liepe iskart su tyrimais ateiti pas ji ir spres, kaip toliau derinti vaistus. beje, ana diena pamaciau II smile.gif

Oho, kazkaip nesitikejau is Knispelio... Siaip pas ji lankiausi ir buvau patenkinta. Na ir jis man sake, kad galiu reguliuotis PRL pati. Nes man nusibosdavo lakstyt kas menesi pas ji. Tai pati dariausi kas menesi tyrimus ir didinau vaistu doze, o kontrolei pasirodydavau i 3 men karta. Mane iskart Knispelis ispejo, kad pastojimo atveju reiks gerti BR iki 14 sav butinai. Paskui sumazinti palaipsniui vaistus iki nutraukimo.

Tyliai sveikinu su dviem pagaliukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smufyte @ 2011 04 12, 15:04)
Taip, turiu 2 stebukliukus nors prolaktinas labai buvo didelis, tiesiog norėdama pastoti vartojau bromkriptiną ir aišku stimuliacijos, be kurių manau nieko nebūtų.
Dėl pieno, tai gal dar susinormalizuos, bet labai jau keista ta mano fiziologija turbūt doh.gif , krūtys tai nedidelės, nors kiek žinau tai pieno kiekiui įtakos neturi, o sūnų nustojau maitint tik su bromkriptino pagalba, nes nors to pieno ir nebedaug buvo (maitinau daugiau negu metus), bet vistiek jis gaminosi, bijojau uždegimo ax.gif

Nu mano krutine ir nedidele, bet pieno uzteko... O vargeli, dar tos stimuliacijos doh.gif , bet rezulataas uztat yra thumbup.gif su kuo ir sveikinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 12 balandžio 2011 - 14:25
QUOTE(Viotinola @ 2011 04 12, 15:40)
Kazin ar is merginu ka pagelbes smile.gif
Tiesiog reikia susirasti gydytoją kuriuo galėtumėt pasitikėti. Savigyda neužsiimčiau  ax.gif

Tai kad pasitikiu gyd., pasake kad mano PRL nelabai aukstas ( i normas telpu ) tiesiog pastojimui pageidautina 200-250, sake pagerti men., padaryti pertrauka ir pakartoti tyrima, tada ziures. Padare sonines galvos nuotrauka, liepe nueiti pas mamologa ir tik tada israse vaistus.
Tiesiog priskaiciau rusisku forumu, kur merginos geria Bromokriptina po puses metu ir ne po puse tabl. per diena doh.gif todel ir kilo abejoniu g.gif
Dar turiu klausimeli- ar bromokriptinas itakoja O ? Visada jausdavau ( net kokioj pusej auga folikulas ), bet si men. kai pradejau vartoti vaista jokiu simptomu g.gif , o gal tiesiog jos ir nebus???
Visi salutiniai poveikiai nuo bromokriptino mano verysad.gif, jauciuos ziauriai blogai, bet istversiu jau taip noriu 2.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 04 14, 09:34)
Tai kad pasitikiu gyd., pasake kad mano PRL nelabai aukstas ( i normas telpu ) tiesiog pastojimui pageidautina 200-250, sake pagerti men., padaryti pertrauka ir pakartoti tyrima, tada ziures. Padare sonines galvos nuotrauka, liepe nueiti pas mamologa ir tik tada israse vaistus.
Tiesiog priskaiciau rusisku forumu, kur merginos geria Bromokriptina po puses metu ir ne po puse tabl. per diena  doh.gif todel ir kilo abejoniu  g.gif
Dar turiu klausimeli- ar bromokriptinas itakoja O ? Visada jausdavau ( net kokioj pusej auga folikulas ), bet si men. kai pradejau vartoti vaista jokiu simptomu  g.gif , o gal tiesiog jos ir nebus???
Visi salutiniai poveikiai nuo bromokriptino mano  verysad.gif, jauciuos ziauriai blogai, bet istversiu jau taip noriu  2.gif

Per metus juk būna 1 ar keli mėnesiai kai O tiesiog nevyksta. Kiekvienos organizmas skirtingai issisavina BR, gal Jums uzteks vieno menesio, gal dvieju vaistu vartojimo, nepabandzius nesuzinosit wink.gif Tikekimes, kad gydymas bus sekmingas ir greitai nras issipildys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2011 04 12, 15:24)
Oho, kazkaip nesitikejau is Knispelio... Siaip pas ji lankiausi ir buvau patenkinta. Na ir jis man sake, kad galiu reguliuotis PRL pati. Nes man nusibosdavo lakstyt kas menesi pas ji. Tai pati dariausi kas menesi tyrimus ir didinau vaistu doze, o kontrolei pasirodydavau i 3 men karta. Mane iskart Knispelis ispejo, kad pastojimo atveju reiks gerti BR iki 14 sav butinai. Paskui sumazinti palaipsniui vaistus iki nutraukimo.

o tai BR leido gert iki 14sav? esu kazkur skaicius, kad ji reikia nutraukt suzinojus apie nestuma g.gif o jis neturi jokios itakos? visgi ne vitaminas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2011 04 14, 16:32)
o tai BR leido gert iki 14sav? esu kazkur skaicius, kad ji reikia nutraukt suzinojus apie nestuma  g.gif  o jis neturi jokios itakos? visgi ne vitaminas.... unsure.gif

Man liepė nutraukt sužinojus, kad nestuke.gif
Atsakyti