QUOTE(Bordini @ 2011 04 12, 14:46)
sveiki, su PRL kovoju jau senokai, prolaktinomos neturiu, tiesiog PRL pas mane pakiles ir tiek. visa laika gydziausi" pas knispeli. bet kai paskutinio apsilankymo metu jis man liepe savo PRL reguliuotis paciai (" pasidarai tyrima ir jei pakiles - didini doze, o kai nusileidzia - mazini. ir taip zaidi), tai aciu, bet uzteko. jokios kompetencijos. ta as ir pati zinau.
kai paklausiau, ka daryt su BR kai patosiu, nieko negalejo atsakyt... todel nusprendziau geriau moketi uz gydyma ir nuejau privaciai pas Sidlauska. (beje, jis dirba prie KMUK - laso klinikoj). jis visdelto dar man atrado ir skydliaukes uzdegima (ko Knispelis nepastebejo, nes neuztenka, kad skydliaukes hormonu atsakymai "telpa" i parasytas normas). be to, apziuros kokybe nepalyginama. jis man padejo sureguliuoti BR, geriu ir tiroksina ir pastojus liepe iskart su tyrimais ateiti pas ji ir spres, kaip toliau derinti vaistus. beje, ana diena pamaciau II
Oho, kazkaip nesitikejau is Knispelio... Siaip pas ji lankiausi ir buvau patenkinta. Na ir jis man sake, kad galiu reguliuotis PRL pati. Nes man nusibosdavo lakstyt kas menesi pas ji. Tai pati dariausi kas menesi tyrimus ir didinau vaistu doze, o kontrolei pasirodydavau i 3 men karta. Mane iskart Knispelis ispejo, kad pastojimo atveju reiks gerti BR iki 14 sav butinai. Paskui sumazinti palaipsniui vaistus iki nutraukimo.
Tyliai sveikinu su dviem pagaliukais
Papildyta:
QUOTE(smufyte @ 2011 04 12, 15:04)
Taip, turiu 2 stebukliukus nors prolaktinas labai buvo didelis, tiesiog norėdama pastoti vartojau bromkriptiną ir aišku stimuliacijos, be kurių manau nieko nebūtų.
Dėl pieno, tai gal dar susinormalizuos, bet labai jau keista ta mano fiziologija turbūt
, krūtys tai nedidelės, nors kiek žinau tai pieno kiekiui įtakos neturi, o sūnų nustojau maitint tik su bromkriptino pagalba, nes nors to pieno ir nebedaug buvo (maitinau daugiau negu metus), bet vistiek jis gaminosi, bijojau uždegimo
Nu mano krutine ir nedidele, bet pieno uzteko... O vargeli, dar tos stimuliacijos
, bet rezulataas uztat yra
su kuo ir sveikinu