Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(Majaj @ 2011 12 09, 23:06)
Aciu uz nuomone, butinai darysiu. Tereikia sulaukti tos 7 DPO  4u.gif

siulyciau ir prolaktina pasidaryti kartu su progesteronu nes daznai vaisingumo spec siulo prolaktina tikrint taip pat 7DPO. tad sekmes lauksim tavo atsakymu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
abu su vyru geriame bromokriptina, pas abu prolaktinas virs normos... simptomus ir pasekems esant padidejusiam prolaktinui zinau (tiksliau galima lengvai rasti info), bet gal kuri apsvies mane, kas buna, kokie simptomai ir pasekmes jei ji per daug numusim... tiek as, tiek vyras... ???

planuoju kita savaite eiti pasidaryti del savo ramybes prolaktina ir pati ir vyra pasiimsiu, paziureti kaip vaistai veikia...
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 12 08, 09:18)

na kaip gyvena busima mamyte kaip savijauta, gal jau be bromokriptino gyveni? kaip mazylis auga?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 08, 21:47)
na kaip gyvena busima mamyte kaip savijauta, gal jau be bromokriptino gyveni? kaip mazylis auga?

Savijauta šiuo metu gera. Be bromokriptino jau mėnuo, aišku po nutraukimo pas mane jis soktelejo dvigubai iki beveik 3200. Po bromokriptino nutraukimo užeidavo žiaurūs galvos skausmai, bet manau tai dėl to kad per greitai nutraukiau vaistų vartojimą, nes po savaitės viskas susitvarkė ir savijauta tikrai puiki. Po truputi jau matosi pilvukas ir judesiukus jau jaučiu. Su vyrų buvome echoskopijoje tai daktare sake, kad viskas gerai smile.gif mažiukas vystosi pagal planą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2012 01 09, 09:13)
Savijauta šiuo metu gera. Be bromokriptino jau mėnuo, aišku po nutraukimo pas mane jis soktelejo dvigubai iki beveik 3200. Po bromokriptino nutraukimo užeidavo žiaurūs galvos skausmai, bet manau tai dėl to kad per greitai nutraukiau vaistų vartojimą, nes po savaitės viskas susitvarkė ir savijauta tikrai puiki. Po truputi jau matosi pilvukas ir judesiukus jau jaučiu. Su vyrų buvome echoskopijoje tai daktare sake, kad viskas gerai smile.gif mažiukas vystosi pagal planą smile.gif

na va kokios geros naujienos thumbup.gif kaip gerai kad tau nebereikia to bromokriptino. o svarbiausia kad mazyliui viskas gerai ir jis vystosi pagal plana 4u.gif o kiek tau savaiteliu jau (pagal mano prisiminima apie 20) as manau kad pilvukas turetu jau tikrai matytis blush2.gif o gal zinai jau ka nesioji ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 09 sausio 2012 - 10:54
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 11:49)
na va kokios geros naujienos  thumbup.gif kaip gerai kad tau nebereikia to bromokriptino. o svarbiausia kad mazyliui viskas gerai ir jis vystosi pagal plana  4u.gif o kiek tau savaiteliu jau (pagal mano prisiminima apie 20) as manau kad pilvukas turetu jau tikrai matytis  blush2.gif o gal zinai jau ka nesioji ?  4u.gif

Man jau 21 savaitė ir sakė, kad bus berniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2012 01 09, 12:12)
Man jau 21 savaitė ir sakė, kad bus berniukas  biggrin.gif

wub.gif o prolaktina tau reikia tikrintis ar jau iki gimdymo nebereikes?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 12:24)
wub.gif  o prolaktina tau reikia tikrintis ar jau iki gimdymo nebereikes?

Taip prolaktina man reik tikrinti, kita karta tikrinsiu kai prasides trecias trimestas. Taip pat man reik tikrintis ir akiploti del prolaktinomos, nes tai vienintelis budas sekti pokycius.
Atsakyti
Man PRL buvo apie 1200 sausį ir gegužę, paskyrė magnetinį rezonansą dėl prolaktinomos. Be jokių vaistų liepos mėn. pastojau išvis netikėtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 13, 17:02)
Man PRL buvo apie 1200 sausį ir gegužę, paskyrė magnetinį rezonansą dėl prolaktinomos. Be jokių vaistų liepos mėn. pastojau išvis netikėtai smile.gif

va tokios istorijos man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 13, 16:11)
va tokios istorijos man patinka  thumbup.gif

Tai va, prieš 5 metus gėriau BRK, bet nepadėjo nė tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 13, 16:11)
va tokios istorijos man patinka  thumbup.gif

Sheila, jei tau tokios istorijos patinka, galiu pasakyti, kad su prolaktinu, kurs buvo visada apie 2500, ir mikroprolaktinoma, be jokiu vaistu ir pastojau, ir pagimdziua jau 2 vaikus.Tiesa, pirmaji gaminom 2 metus... ax.gif bet buvau labai uzsispyrus negert bromkriptino (turejau gert 6 tabletes per diena). Sakiau, kol jauna, kol turiu laiko, bandysiu ir siaip pastot. O geriusia yra tai, kad po antro vaikucio prolaktinomos neliko nei zenklo! Kai pamaciau prolaktino tyrimo ats - 250, pakalausiau - gal cia jusus apartas viena nuli pamirso nupiest biggrin.gif taip kad nosis aukstyn spjaunam i veida tam prolaktinui! Kur bjaurus tipas... Linkejimai visoms ir LAIKYKITES!
Atsakyti