Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

QUOTE(kosemanai @ 2011 12 06, 22:06)
Dar norejau paklausti gal kuri susidurete su BB PRL tyrimu? As kazkaip jokios informacijos nerandu. Man liepe Vilniuje pasidaryt  g.gif

as tai tokio nezinau g.gif ji gali parasyk pas koki kaunieti buvai nes as zadu eiti pas sidlauska bet labai idomu pas ka tu lankaisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 06, 23:37)
as tai tokio nezinau g.gif  ji gali parasyk pas koki kaunieti buvai nes as zadu eiti pas sidlauska bet labai idomu pas ka tu lankaisi blush2.gif

As Kaune lankausi pas R.Knispeli, nes jis kartu su mane operavusiu profesorium yra publikave darbus apie hipohizes adenomas, be to turi pakankamai praktikos su tokiu atveju kaip pas mane, del jo profesionaluma as visiskai neabejoju ir juo pasitikiu.
Straipsnis
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 12 07, 00:26)
As Kaune lankausi pas R.Knispeli, nes jis kartu su mane operavusiu profesorium yra publikave darbus apie hipohizes adenomas, be to turi pakankamai praktikos su tokiu atveju kaip pas mane, del jo profesionaluma as visiskai neabejoju ir juo pasitikiu.
Straipsnis

aisku ax.gif na as is siauliu tai pas mus jis nevaziuoja o sidlauskas atvaziuoja. na teks pasikliausti juo ax.gif manau jis ir neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 12 07, 00:26)
Straipsnis

aisku, jei vaistas reikalingas butent Tavo sveikatai, aisku, reikia daryti, kaip naudingiau.
Man tik uzkliuvo gyd Knispelio pavarde smile.gif (jetau, man jis tooooks keistas net kaip zmogus. Pamenu pirmo apsilankymo metu pas ji, pirmas jo klausimas paziurejus i tyrimo rezulatus buvo - ar mylejaisi is vakaro pries darydama tyrima? ar ciupinejai krutine? lotuliukas.gif aisku, lb pasimeciau, bet paskuj suzn, kad tai kazkiek itakoja rezultata)
aisku, mano situacija truputeli kitokia 4u.gif man nustate hiperprolaktinemija, augliuko nerado, bet butent nuo gyd Knispelio as pabegau ir lb dziaugiuosi schmoll.gif man jis nepasirode lb profesionalus, tas jo doziu skyrimas pasirode truputi is oro. vienu metu (po persileidimo) man pakriko PRL, niekaip nepavyko jo sunormalizuoti - tai per didelis, tai per mazas. tai jis man mazdaug " ner cia ko tau pas mane vaiksciot, pati nusistatyk doze, jei matai, kad pakilo - sumazink BR, jei nukrito - padidink" blink.gif dare visus tikriausiai kiek zn hormonus, bet priezasties nerado. skydliaukes problemu irgi nemate, o vat nuejus pas Sidlauska, jam iskarto uzkliuvo mano per didelis TTH, kuris nuo pat primu tyrimu pas Knispeli buvo apie 1.7. iskarto paskyre prie BR dar ir Tiroksina, pasekoje to po 3menesiu susinormalizavus hormonam pastojau. beje, PRL tuo metu TIKRAI nebuvo 200 smile.gif as kaip tik ta menesi dariausi tyrima, tai rodos buvo truputis virs virsutines normos, o TTH jau irgi mazesnis nei 1...
Atsakyti
Na as konsultuojuosi ir vilniuje ir kaune pas endokrinologus ir galiu palygint ką jie man patare ir nuspresti kaip kas geriau. Knispelis man visai normalus pasirodė biggrin.gif tikrai neklausinėjo tokių klausimų biggrin.gif na zinoma mano situacija kiek kitokia, as pas ji lankausi po operacijos. Dėl tyrimų tai jis daug jų liepia pasidaryti, bet manau, kad tai gerai, nes kaip aiskino kadangi hipofizė operuota tai reik sekti hormonų kiekius. Dėl skydliaukes tai man nuolat liepai pasidaryti TTH dar ir skydliaukės ekoskopija dariausi pries pastojan, pas mane ji tvarkoje.
Manau svarbu kad laikymasis pas daktarus duotu rezultatu, o aš kolkas patenkinta ir neturiu jokių nusiskundimu mane priziūrintiems daktarams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 12 07, 13:42)
Na as konsultuojuosi ir vilniuje ir kaune pas endokrinologus ir galiu palygint ką jie man patare ir nuspresti kaip kas geriau. Knispelis man visai normalus pasirodė  biggrin.gif tikrai neklausinėjo tokių klausimų  biggrin.gif  na zinoma mano situacija kiek kitokia, as pas ji lankausi po operacijos. Dėl tyrimų tai jis daug jų liepia pasidaryti, bet manau, kad tai gerai, nes kaip aiskino kadangi hipofizė operuota tai reik sekti hormonų kiekius. Dėl skydliaukes tai man nuolat liepai pasidaryti TTH dar ir skydliaukės ekoskopija dariausi pries pastojan, pas mane ji tvarkoje. 
Manau svarbu kad laikymasis pas daktarus duotu rezultatu, o aš kolkas patenkinta ir neturiu jokių nusiskundimu mane priziūrintiems daktarams smile.gif

manau svarbiausia kad jais pasitiki tada tikrai lengviau gydytis blush2.gif as dar turiu klausymuka o tai koks tavi TTH buvo pries nestuma ax.gif
Atsakyti
Gal kuri buvote susidūrusi su endokrinologe N.Mickuviene. Kol kas nieko blogo nesu apie ją girdėjusi, o ją man rekomendavo mano daktarė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 07, 20:47)
manau svarbiausia kad jais pasitiki tada tikrai lengviau gydytis blush2.gif  as dar turiu klausymuka o tai koks tavi TTH buvo pries nestuma ax.gif

Prieš pastojant TTH buvo 1,55 o FT4 buvo 14,9
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 12 08, 09:18)
Prieš pastojant TTH buvo 1,55 o FT4 buvo 14,9

na va ir TTH virs 1 ir prolaktino apie 600 buvo thumbup.gif matau kad su tokiais rodikliais imanoma pastot . blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pakomentuoti hormonu rodiklius, dariausi siandien 3 CD. Si cikla bvuau pastojus bet is kart pabego, pries tai rugpjuti 6-7 sav nesivystantis buvo.
Taigi hormonai - TTH buvo 0.722

Prolaktinas 395
FSH - 6.66
LH - 6.41
E2 - 114
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 12 09, 22:37)
Sveikos, gal galite pakomentuoti hormonu rodiklius, dariausi siandien 3 CD. Si cikla bvuau pastojus bet is kart pabego, pries tai rugpjuti 6-7 sav nesivystantis buvo.
Taigi hormonai - TTH buvo 0.722

Prolaktinas 395
FSH - 6.66
LH - 6.41
E2 - 114

mano nuomone pas tave viskas su siais hormonais gerai. bet gal bus mergaiciu kurios daugiau ismano. beje jei rasai rezultatus butu gerai zinoti tos labarotorijos normas nes kitu laboratoriju normos skirias, bet manau kad tavo hormonai geri. bet tau reiketu progesterona pasidaryti 7DPO arba 21cd jei ciklas 28d.nes jo trukumas daznai buna nesivystanciu ar persileidimu priezastis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 09, 22:42)
mano nuomone pas tave viskas su siais hormonais gerai. bet gal bus mergaiciu kurios daugiau ismano. beje jei rasai rezultatus butu gerai zinoti tos labarotorijos normas nes kitu laboratoriju normos skirias, bet manau kad tavo hormonai geri. bet tau reiketu progesterona pasidaryti 7DPO arba 21cd jei ciklas 28d.nes jo trukumas daznai buna nesivystanciu ar persileidimu priezastis. 4u.gif

Aciu uz nuomone, butinai darysiu. Tereikia sulaukti tos 7 DPO 4u.gif
Atsakyti