QUOTE(kosemanai @ 2011 12 07, 00:26)
As Kaune lankausi pas R.Knispeli, nes jis kartu su mane operavusiu profesorium yra publikave darbus apie hipohizes adenomas, be to turi pakankamai praktikos su tokiu atveju kaip pas mane, del jo profesionaluma as visiskai neabejoju ir juo pasitikiu.
Straipsnis
aisku, jei vaistas reikalingas butent Tavo sveikatai, aisku, reikia daryti, kaip naudingiau.
Man tik uzkliuvo gyd Knispelio pavarde
(jetau, man jis tooooks keistas net kaip zmogus. Pamenu pirmo apsilankymo metu pas ji, pirmas jo klausimas paziurejus i tyrimo rezulatus buvo - ar mylejaisi is vakaro pries darydama tyrima? ar ciupinejai krutine?
aisku, lb pasimeciau, bet paskuj suzn, kad tai kazkiek itakoja rezultata)
aisku, mano situacija truputeli kitokia
man nustate hiperprolaktinemija, augliuko nerado, bet butent nuo gyd Knispelio as pabegau ir lb dziaugiuosi
man jis nepasirode lb profesionalus, tas jo doziu skyrimas pasirode truputi is oro. vienu metu (po persileidimo) man pakriko PRL, niekaip nepavyko jo sunormalizuoti - tai per didelis, tai per mazas. tai jis man mazdaug " ner cia ko tau pas mane vaiksciot, pati nusistatyk doze, jei matai, kad pakilo - sumazink BR, jei nukrito - padidink"
dare visus tikriausiai kiek zn hormonus, bet priezasties nerado. skydliaukes problemu irgi nemate, o vat nuejus pas Sidlauska, jam iskarto uzkliuvo mano per didelis TTH, kuris nuo pat primu tyrimu pas Knispeli buvo apie 1.7. iskarto paskyre prie BR dar ir Tiroksina, pasekoje to po 3menesiu susinormalizavus hormonam pastojau. beje, PRL tuo metu TIKRAI nebuvo 200
as kaip tik ta menesi dariausi tyrima, tai rodos buvo truputis virs virsutines normos, o TTH jau irgi mazesnis nei 1...
The more you give, the more you get back...that's the way Love works...