QUOTE(kosemanai @ 2011 12 02, 20:42)
Pasidariau prolaktina tai pakiles iki 1565 per siektiek daugiau nei menesi pakilo 50, bet nezinau kaip cia yra su juo gerai ar blogai. Brdomokriptina geriu kaip visada po 2,5 per diena. Seimos daktare nekomentavo tyrimo rezultato, o pas endokrinologa tik kita savaite pakliusiu.
ka ta seimos daktare gali pasakyt apie endokrinologijos vingrybes, tikrai nepasitikeciau ja
. siulyciau konsultuotis tik su patikimu endokrinologu.
tavo prolaktinas normos ribose
, internete juk galima rasti normas:
Nėštumas:
I trimestras 190-4050 mU/l
II trimestras 950-5640 mU/l
III trimestras 1100-7400 mU/l
o juk nestumo metu hiperprolaktinemija yra visiskai naturalus dalykas, juk organizmas ruosiasi kudikio maitinimui, del to ir PRL yra didesnis, juk jis atsakingas uz pieno gamyba ir didejant nestumui jo tik dauges ir tai yra gerai. tik man lb keista, kad vis dar tau reikia vartoti BR
juk kai gale nestumo prades begti priespienis, neimsi gerti arklisku BR doziu (bent jau man tai jis toks pats, kaip isskyros is krutines pries nestuma turint hiperprolaktinemija)
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 12 06, 01:16)
Jau du metai, kaip jokių hormonų tyrimų išskyrus PRL ir PRG nesidariau. Pavarčiau popieriukus : TTh 1,5 . Jau rimtai galvoju apie konsultaciją su kitu endokrinologu. Labai jua aš nelinkusi keisti daktarų, bet kažką daryt juk reikia
Ginekologę jau pakeičiau. Ji mane suparino, nes jos nuomone mano PRL jau per mažas. Ar yra kuriai jau taip buvę? Geriu po dvi tabl. per dieną. Bijau labai eksperimentuoti su PRL, nes kiekvienas ciklas planavime man brangus. Juolab įtariu, kad kai tik išsireguliuoj PRL, užsiauginu cistą.
o koks tas PRL per mazas? as manau jis turi tilpt i nustatytas normas ir viskas. aisku, jei jau zemiau normos irgi negerai. tada reiktu mazinti vaistu doze. as bent jau kartais ir savarankiskai pasikoreguodavau. pamazini kokia pusele tabletes ir pasidarai tyrima po kokiu 2 sav. viskas matosi, krenta/auga PRL ar ne.
dar manau gali but, kad truputeli TTH aukstokas, jis turi but kuo mazesnis, man gyd aiskino, kad turi but apie 1 ar maziau. skaiciau,kad tada skydliauke maziau apkrauta, besistengiant gamint ten kazkoki hormona. aisku skydliauke planavime yra irgi lb svarbi.
The more you give, the more you get back...that's the way Love works...