Kad jau užsukau, pasidalinsiu ir savo daromos picos viršumi: ant picos pado tepu majonezo, nedaug pomidorų padažo, užtarkuoju šiek tiek fermentinio sūrio, tada dedu konservuotą tuną (man skaniau gabaliukais savo sultyse), konservuotus kukurūzus, užberiu prieskonių, užtarkuoju sūrio ir į orkaitę.
QUOTE(mergyte83 @ 2010 10 02, 11:35)
Plonas ir minkštas picos pagrindas
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
3 nemažos picos
250 ml šilto vandens
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. cukraus
2 a. š. druskos
750 ml miltų
7g sausų mielių
Į silta vandeni(100 ml) sudeti cukru, druska ir mieles. Viska ismaisyti ir leisti suputoti bei pakilti (apie 15 min). Miltus issijoti i dubeni, supilti likusi vandeni, alieju ir pakilusias mieles. Minkyti kol nebelips prie ranku. Pastatyti siltai kol padvigubes.
Belieka iskocioti picos pagrinda ir deti savo megiamus ingridientus. Skanaus!
Gal zinote kiekciato pado iseina? Per visa skarda ar ne
QUOTE(SuperBaba @ 2012 12 08, 22:11)
Gal zinote kiekciato pado iseina? Per visa skarda ar ne
3 skardos.
merginos, o gal kuri isbandete Malsenos pagrinda picai
QUOTE(georgiana @ 2013 02 06, 17:23)
merginos, o gal kuri isbandete Malsenos pagrinda picai
mes naudojam nuolat , iš pakelio dvi picos per skardą visą gaunasi
Kepiau picą pagal panašų i bemielės picos pagrindiniame psl. receptą, tik grietinę keičiau kefyru. Įdomus gavosi, kaip sausainis Gal visgi kitą kartą reikės nepatingėti nueit iki parduotuvės mielių
O ant viršaus dėjau: padažo (pomidorų padažas, texicana padažas, česnakinis padažas, picos prieskoniai), tada sluoksnį sūrio, faršo, dešrelių, pievagrybių, dar vieną sluoksnį sūrio ir ant viršaus paprikos Puikus būdas sunaikinti likučius ir laabai skanu
O ant viršaus dėjau: padažo (pomidorų padažas, texicana padažas, česnakinis padažas, picos prieskoniai), tada sluoksnį sūrio, faršo, dešrelių, pievagrybių, dar vieną sluoksnį sūrio ir ant viršaus paprikos Puikus būdas sunaikinti likučius ir laabai skanu