Įkraunama...
Įkraunama...

Picos - pagrindai, įdarai, padažai - 2

QUOTE(Blykstė @ 2012 01 06, 16:30)
Užminkiau pagal mergyte83 picos pagrindą. Turbūt receptą blogai nusirašiau, nes vietoj vandens pyliau pieną doh.gif  Kažin ar įšeis man picos padas iš tokios sudėties, ar minkyt iš naujo tešlą? 4u.gif



Tikrai turetu iseit 4u.gif
Atsakyti
siandien daria pica is varskes kur padaas daromas, tikrai labai skanus, ir net vaikai valge o galvojau tikrai vienai reiks ja kimsti bigsmile.gif varskes tikrai nesijaucia nei truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ,gal kas žinot kaip pasigaminti picos pagrinda pagal cancan picos padus, jie labai skanus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Norėjau paklausti, kiek laiko galima laikyti šaldytuve picos tešlą?
Vakar prisidarėm tešlos septyniom picom, tris iškepėm. Šiandien nebeturėjom sūrio, tai laikom šaldytuve tešlą. Tik neaišku kiek ją galima laikyti jame. Ar dėti į kamerą?
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2012 02 21, 20:10)
Sveikos.
Norėjau paklausti, kiek laiko galima laikyti šaldytuve picos tešlą?
Vakar prisidarėm tešlos septyniom picom, tris iškepėm. Šiandien nebeturėjom sūrio, tai laikom šaldytuve tešlą. Tik neaišku kiek ją galima laikyti jame. Ar dėti į kamerą?

Daugiausiai šaldytuve esu laikius apie parą - bent jau man skonis nenukentėjo smile.gif O šiaip visada tešlos darau dvigubą normą, vieną panaudoju, kitą užšaldau, todėl jei nesunaudojat visos tešlos, galit užsaldyt, kitą kartą nereikės minkyt tešlos smile.gif
Atsakyti
Pica ,,ale kaprio"

Teslai: 250 g. miltų
2 šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės šilto vandens
mielių (degtuko dežutės dydžio )

Ingredientai:
200 g. daktariškos dešros (sutarkuoti)
200 g. sūrio (sutarkuoti)
1 pak. Kumpio (pvz. Panevėžio filė)
2 rauginti agurkai
1 pomidoras

Paruošimas:
Į miltus įdedame mieles ir pirštais smulkiai sutriname. Padarome duobutę į kurią supilame pašildytą vandenį + aliejus ir suminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir padedame į šilto vandens vonelę. Kai truputį pradeda kilti kočiojame - storis 3 mm. Dedame į įkaitusią 200 C° laipsnių orkaitę ir kepame (kepti reikia kol iškeps iki norimo lygio, t.y. kas mėgsta gali labiau apskrudinti). Kai jau beveik iškepė sudedame ingredientus,prieš tai pica ištepame aliejumi, o kraštus apibarstome raudonėliu ir kepame, kol tolygiai išsilydys sūris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangarine16: 23 vasario 2012 - 22:40
Aš jau kelis kartus kepiau picą iš šviežios tešlos Maxsimoj pirktos. Kike pastebėjau visai neseniai atsirado jos pirkti. Ji mūsų šeimai labai patiko thumbup.gif Mėgstantiems minkštus storūs picų pagrindus ji tikrai nepatiks 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jei gyvenate Ukmergėje ar Vilniuje tikriausiai žinote tokią piceriją focus. Gal kas nors dirbote ar šiaip žinote plonapadės picos tešlos receptą? taip pat neprošal būtų sužinoti kaip pagaminti bent jau panašų į jų baltą padažą. Būčiau amžinai dėkingas!
Atsakyti
o as noriu pasidalinti padazu,kuri paragavom Graikijoj. Siaip jie vadina ji salotom, bet kadangi konsistencija labai skysta, puikiai tinka prie picos ir lavaso. Visos dalys sumaisomos: liesas jogurtas be jokiu priedu, pats naturaliausias+cesnakas+agurkas+krapai, truputi druskos, "sublenderiuoti", mano seimynai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 02 27, 22:29)
Aš jau kelis kartus kepiau picą iš šviežios tešlos Maxsimoj pirktos. Kike pastebėjau visai neseniai atsirado jos pirkti. Ji mūsų šeimai labai patiko  thumbup.gif  Mėgstantiems minkštus storūs picų pagrindus ji tikrai nepatiks  4u.gif

Gal galit nuotraukele tos teslos pakuotes ideti?
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2012 08 14, 02:21)
Gal galit nuotraukele tos teslos pakuotes ideti?


Elenos kažkada įmesta foto :

user posted image

ieškoti šviežių produktų skyriuje ( šaldytuve)

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 08 14, 07:16)
Elenos kažkada įmesta foto :

.........

ieškoti šviežių produktų skyriuje ( šaldytuve)


Ne, ne ši tešla, bet visada šalia šios būdavo, permatomame plastikiniame pakelyje, tačiau jau kuris laikos jos nematau pirkti kažkodėl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 rugpjūčio 2012 - 17:08