O sita http://www.ikea.com/...oducts/10091453 kuo nors skiriasi nuo anksciau idetos (apart spalvos)? As nematau tu rieveliu krepsiam ivaziuot, kokiu cia principu jie dedasi?
Ar yra prideti tie takeliai, tipo "prisikalk pats"?
Įeina į komplektaciją bėgeliai su varžtais prisukami. Labai lengva patiems susirinkti
Pas mane vaikų kambaryje yra, tai šiuos stalčius išsitraukia net 1 metų vaikas. super daiktas
Aij, tik mes Trofast patobulinom - kadangi uždarant stalčius jie gali atsidaužti į sieną, tai vyras nupirko fanieros baltos ir "prišaudė" nugarinėje pusėje.
Pas mane vaikų kambaryje yra, tai šiuos stalčius išsitraukia net 1 metų vaikas. super daiktas
Aij, tik mes Trofast patobulinom - kadangi uždarant stalčius jie gali atsidaužti į sieną, tai vyras nupirko fanieros baltos ir "prišaudė" nugarinėje pusėje.
Iš tiesų, kiek pirkom iš IKEA ir sau, ir anytai baldų, tai visa daikto komplektacija superinė sudėti visi būtini varžteliai, bėgeliai, aiškios instrukcijos ką ir po ko susukti. Labai patiko
QUOTE(Braita @ 2011 05 04, 13:52)
Įeina į komplektaciją bėgeliai su varžtais prisukami. Labai lengva patiems susirinkti
mes irgi upgreidinom
Va, aš irgi galvojau dėl sienos ką nors galvoti, vadinasi ne viena tokia
O įdomu iš tikro sužinoti, kad geriau - bėgeliai ar grioveliai?
QUOTE(Spurga577 @ 2011 05 04, 15:13)
Man atrodo, kad derėtų pirkti tą, kurią Jūs minėjote - ji padaryta iš pušinių lentų, o baltasis variantas - iš "drožlinių" , tai automatiškai patvarumas pačios konstrukcijos mažėja ir vėliau tie grioveliai gali "ištrupėt", jei prireiks išiminėt ir sukišinėt tuos laikyklius.
nežinau, ar pavyktų išimti tuos bėgelius. Per klaidą buvau susukusi vieną ne ten, kur reikia - tai teko pavargti, kol jį išlupau Įsistato kaip reikiant
Šiaip, perkant Trofast, aš norėjau tų medinių - todėl pažiūrėjau realiai juos, pas draugę. Tai nežinau, ar todėl, kad jie jau buvo eksplotuojami apie porą metų, bet spava buvo tamsesnė, nei Ikea psl. (Nors šiaip jų foto atitinka realybę, kiek pastebebėjau). Gal, kaip medis, ir tamsėja su laiku, sunku pasakyti... Todėl ėmiau baltą. Na ji ir labiau tiko mano vaikų kambaryje.
Tai toks pastebėjimas
Papildyta:
Dar vienas dalykas - truputis nukrypstant nuo temos, bet prie to pačio
Į Trofast galima dėti ir lentynas, nežinau ar į baltas galima, bet apžiūrėjau tas medines. tai jos gana lengvai išsitraukia. tai truptuis gal reikia atsargiau su jomis, na, jei pvz ten bus knygos, vaikas gali neatsargiai imti ir visą lentyną išversti.
Čia tik faktinis pastebėjimas, neagituojantis pirkti ar nepirkti
Šiaip, perkant Trofast, aš norėjau tų medinių - todėl pažiūrėjau realiai juos, pas draugę. Tai nežinau, ar todėl, kad jie jau buvo eksplotuojami apie porą metų, bet spava buvo tamsesnė, nei Ikea psl. (Nors šiaip jų foto atitinka realybę, kiek pastebebėjau). Gal, kaip medis, ir tamsėja su laiku, sunku pasakyti... Todėl ėmiau baltą. Na ji ir labiau tiko mano vaikų kambaryje.
Tai toks pastebėjimas
Papildyta:
Į Trofast galima dėti ir lentynas, nežinau ar į baltas galima, bet apžiūrėjau tas medines. tai jos gana lengvai išsitraukia. tai truptuis gal reikia atsargiau su jomis, na, jei pvz ten bus knygos, vaikas gali neatsargiai imti ir visą lentyną išversti.
Tos medines lentynos yra neapdorotos,taigi jas galima dazyti norima spalva arba lakuoti arba aliejuoti (istrinti aliejumi). Ir ne taip greit nusideves ir spalva kokia norit pasirinksit
O, dėkui už tokius išsamius komentarus
As cia biski ne i tema Bet koks jaukus interjeras "Mano namai" zurnale yra Baldai dauguma is Ikejos pastebejau
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 04, 21:41)
Man atrodo, kad derėtų pirkti tą, kurią Jūs minėjote - ji padaryta iš pušinių lentų, o baltasis variantas - iš "drožlinių" , tai automatiškai patvarumas pačios konstrukcijos mažėja ir vėliau tie grioveliai gali "ištrupėt", jei prireiks išiminėt ir sukišinėt tuos laikyklius.
pusis labai minkstas medis, tad dazniau kokybski drozliu plokste yra patvaresne uz pusi.
QUOTE(Braita @ 2011 05 04, 22:03)
As turiu su lentynom, nesu macius stabiliau. Tiesiog lentynose yra ispjauti tarpeliai i kuriuos isikis laikikliai, laikosi labai stabiliai. Bent jau pas mane taip. lentynas pirkau atskirai is ikea, ten kur prie trofasto buvo.
QUOTE(Voverushka @ 2011 05 05, 11:06)
Tos medines lentynos yra neapdorotos,taigi jas galima dazyti norima spalva arba lakuoti arba aliejuoti (istrinti aliejumi). Ir ne taip greit nusideves ir spalva kokia norit pasirinksit
apdorotos kazkiek, nera visiskai zalias medis. pas mus jau du metai stovi, niekas nejuoduoja. Kaip pirkom taip ir dabar - pusis pusaite
Ar yra jūsų tarpe klaipėdiečių, užsisakinėjusių IKEA baldus? Kiek maždaug kainuodavo pristatymas?