Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Katren @ 2011 04 20, 16:24)
Ir as vis ziuriu i IKEA tekstile, gal kas pirkot is "VITAMINER tekstylia" kolekcijos ka nors?  ax.gif

as turiu bugnu patalyne cool.gif
puiki kokybe! labai! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 04 09, 15:40)

Noriu pasiziureti kas do per vezejas, nes Renaldu ciut nusivyliau. Buvau prekiu atsiimti prie Banginio kai atveze. Daiktu nedaug buvau uzsakius tai i namus neveze sake ten atvaziuoti. Tai kai nuvaziavau, kai pamaciau kaip veza musu uzsakytas prekes tai net akys isporgo. Sumeta viska i viena kruva ir po to po jas laipioja kai iesko kienonors daikto. Dar pasiseka jei preke ipakuota buna tai nesusitepa. O va mano vienas krepsys buvo neipakuotas Ikejos tai gavau sutepta  verysad.gif  Bendradarbe per ji uzsisakinejo irgi gavo sutepta pagalve  verysad.gif

Aš užsisakinėjau tik vieną kartą per Renaldą, bet taip pat likau nevisai patenkinta. Vyras buvo nuvažiavęs prie Banginio, tai irgi pasakojo, kad jis ten per visas prekes laipioja. Buvau užsakiusi vaikams 2 dekoratyvines pagalvėles ant lovos, tai abidvi buvo suteptos (šlapiu purvu). Taip pat prie visų prekių dar ėmiau pora kartoninių dėžučių dokumentams, tai abidvi buvo sulamdytos verysad.gif Tai supykau truputį.
Atsakyti
laba, gal kuri esate ciupinejusi si kilima, ar jis nera siurkstus? jei ant jo zaistu vaikai, ar nenutrintu keliuku?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 04 15, 09:38)
ziuriu, edvinas kaina pakele  g.gif  nebe 10 proc, o kiek zlotu, tiek litu. kol kursas aukstas zloto, tai tas ant to iseina, bet jei kursas kris , tai tikra jausis skirtumas tarp buvusiu procentu  ir dabartines tvarkos  rolleyes.gif

Nada... Kai dabar PLN kursas laikosi apie 0.9 ( pvz. siandien butu - 0.89470 ) tai nelabai ta kaina yra didesne uz 10% smile.gif O jei kursas kris tai ir prekiu kainos atitinkamai bus su nuolaidom, taigi musu pristatymo salygos is esmes nesikeicia wink.gif
Atsakyti
Skaitėt skaitėt moterų plepalus ir nusprendėt įsikišt hihihi.gif

Tai tuo pačiu pasakykit, kokio dydžio ar nuo kokios kainos atvežat daiktus į namus? Nes kaip suprantu vežat po visą Lietuva g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 02, 18:30)
Skaitėt skaitėt moterų plepalus ir nusprendėt įsikišt hihihi.gif
Tai tuo pačiu pasakykit, kokio dydžio ar nuo kokios kainos atvežat daiktus į namus? Nes kaip suprantu vežat po visą Lietuva  g.gif

Jaučiuos kaip duše nuoga užklupta doh.gif psio mergyčkos, nebebus ramybės papletkavot apie šį ar tą vežėją biggrin.gif

O kalbant į temą, tai Edvinai, galėtumėt dar tekstilės testinį-rinkinuką pasidaryt. mes čia kai kurios dvejojam - pirkt ar ne pirkt kurią nors medžiagą nečiupinėjus... g.gif O vat jei po kokį pusmetrį kiekvieno audinio rūšies savo mašinoj turėtumėt ir prie progos pasiūlytumėt ar paprašytas parodytumėt, manau būtų tekstilė graibstoma kilometrais ax.gif
Na, čia mano tokie naktiniai pasvaigimai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 02 gegužės 2011 - 21:33
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 02, 22:33)
Jaučiuos kaip duše nuoga užklupta  doh.gif  psio mergyčkos, nebebus ramybės papletkavot apie šį ar tą vežėją biggrin.gif

taigis forumas viešas, kas nori tas skaito, kas nori tas rašo rolleyes.gif
tik jei jis čia per daug viešinsis su savo paslaugom bus sutraktuotas kaip reklama ir ištrintas.
Atsakyti
Merginos, noriu nupirkti lentyną Trofast, bet man reikia, kad laiptukai eitų į kitą pusę. Ar yra kitas kodas, ar čia tą pačią galima apsukti?

http://www.ikea.com/...oducts/80063673

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2011 05 03, 11:09)
Merginos, noriu nupirkti lentyną Trofast, bet man reikia, kad laiptukai eitų į kitą pusę. Ar yra kitas kodas, ar čia tą pačią galima apsukti?

Dėkui už atsakymą  4u.gif

Galima nupirkt jau su kibirėliais
ir čia
Nors dabar įdėmiau pažiūrės, atrodo, kad ten galima įvairiai tuos rėmus montuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 03 gegužės 2011 - 10:27
Ačiū už tokį greitą atsakymą smile.gif Noriu truputį nestandartinės kibirėlių kombinacijos, tai užsakinėsiu atskirai ...
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2011 05 03, 11:09)

Dėkui už atsakymą  4u.gif

galima apsukti, naudojama is abieju pusiu.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif įdėsiu foto, kai gausiu (jei įdomu bus kam) smile.gif
Atsakyti