Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(agpa @ 2011 04 15, 14:09)
turim ir ji, bet su juo vos telpa biggrin.gif
ir siaip jis sintetinis, toks siltas.. geriau mova toki pasiusiu wink.gif

nors foto atrodo standi medziaga, is tiesu taip nera.
plona medvilne mirksiukas.gif

Aaaaaa, kaip gaila. Tikėjaus standesnio, kad ne tik fironkas pasisiuti, bet ir kokius krepšelius, pagalvės užvalkalus, gal net kėdėms "drabužėlius" smile.gif gaila gaila,
nes užtikau keletą įgyvendinimo idėjų, kaip čia:
idėja 1
user posted image
user posted image

ir daugiau kitų smile.gif Numanau kad kuo brangesnis audinys, tuo kokybė bus geresnė (ta prasme - standesnė smile.gif) ) Beje, pasirodė nauja tekstilė:

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 04 15, 14:09)
turim ir ji, bet su juo vos telpa biggrin.gif
ir siaip jis sintetinis, toks siltas.. geriau mova toki pasiusiu wink.gif

tai gal jum geriau ceratini pasisiut, kad skalbt daznai nereiketu.
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 04 15, 15:04)
Aaaaaa, kaip gaila. Tikėjaus standesnio, kad ne tik fironkas pasisiuti, bet ir kokius krepšelius, pagalvės užvalkalus, gal net kėdėms "drabužėlius" smile.gif

Numanau kad kuo brangesnis audinys, tuo kokybė bus geresnė (ta prasme - standesnė smile.gif) ) Beje, pasirodė nauja tekstilė:

gal su namukais tekstile storesne..
pasigirkit, kas dar kokios tekstiles pirkot? ax.gif

naujoji tekstile tapybiska ta liuks man smile.gif
QUOTE(Forgete @ 2011 04 15, 15:06)
tai gal jum geriau ceratini pasisiut, kad skalbt daznai nereiketu.

uoj, nemegstu tu ceratu, geriau daugiau medziaginiu pasiusiu bigsmile.gif vasara ner kas isdziut smile.gif
Atsakyti
Vaikų kambaryje kabo šiosuzuolaidos
user posted image

Jau apie du mėnesius - nenusivyliau thumbup.gif Tiesa, aš jų viršų persiuvau, kabinau ant bėgelio. Tai siuvėja dėl susitraukimo galimybės jas išskalbė (nežinau, ar susitraukė, bet kokybė pačių užuolaidų nepakito), o paskui tik persiuvo. Kol kas nesusiglamžė (ko bijojau su vaikais biggrin.gif ), ir... netgis nesusipurvino lotuliukas.gif
Atsakyti

Gal kas turite SULTAN HERAND čiužinį? Įdomu, kaip ant jo miegasi?
Atsakyti
mes turim iš sultan, tik nežinau kurį dabar, apskritai man sultan patinka, prieš tai kitur turėjau ir sultan, neišsiguli, neišleidžia jokio garso, kas svarbiausia, pagal minkštumą kokio nori pasirenki.. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, turiu toki klausimeli... jei noreciau pirkti viena ranksluostuka is IKEA, va toki, http://www.ikea.com/...oducts/30124730, gal pasakytumet, kiek galiausiai jis kainuotu litais su siuntimu i Kauna? kaip suprantu 30 plius 3 plius siuntimas kokie 5? Ar blogai skaiciuoju? Ir ar apsiimtu kas del tokio mazo daikciuko? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3lena: 16 balandžio 2011 - 22:46
Jei užsisakysi pas Renaldą - tai kainuos rankšlsuostis iki 30Lt (30zl *0,88*10proc). Atsiimti reiktų pačiai iš jo. Na, ar jį parvežtų - nežino niekas biggrin.gif
Jei užsisakysi pas Edviną - kainuos 30Lt (30zl = 30Lt). Tik į Kauną atvežimas kainuos 30Lt dar papildomai, nes neturi jie Kaune savo biuro, o suma per menka, kad nemokamai atvežtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 04 17, 08:25)
Jei užsisakysi pas Renaldą - tai kainuos rankšlsuostis iki 30Lt (30zl *0,88*10proc). Atsiimti reiktų pačiai iš jo. Na, ar jį parvežtų - nežino niekas  biggrin.gif
Jei užsisakysi pas Edviną - kainuos 30Lt (30zl = 30Lt). Tik į Kauną atvežimas kainuos 30Lt dar papildomai, nes neturi jie Kaune savo biuro, o suma per menka, kad nemokamai atvežtų  ax.gif

bet iš šito skelbimo kaip suprantu ir pas tą Renaldą būtų 30 Lt

http://www.lenta.lt/...jAmbQ1LeK5.html
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Ir as vis ziuriu i IKEA tekstile, gal kas pirkot is "VITAMINER tekstylia" kolekcijos ka nors? ax.gif Domina ta medziagyte su masinytemis ir tos uzuolaidos su spalvotomis veliavelemis (tik del ju neaisku man, vokiskam tinklapy raso,kad aukstis ju 300 cm, o lenkiskam - 250 cm... g.gif ) O dar ateiciai vis ziuriu gal sita patalyne isigyt - VITAMINER SIFFRA smile.gif Laukciau atsiliepimu, jei kas pirkot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fluctus @ 2011 04 14, 20:59)
o dėl kontaktų, vėžiau su Edvinu
Bendravimas malonus, vežėjas geras ir rūpestingas smile.gif kitų vežėjų jau nebeieškosiu wink.gif

Aciu uz kontaktus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2011 04 20, 16:24)
Labukas  4u.gif
Ir as vis ziuriu i IKEA tekstile, gal kas pirkot is "VITAMINER tekstylia" kolekcijos ka nors?  ax.gif Domina ta medziagyte su masinytemis ir tos uzuolaidos su spalvotomis veliavelemis (tik del ju neaisku man, vokiskam tinklapy raso,kad aukstis ju 300 cm, o lenkiskam - 250 cm... g.gif ) O dar ateiciai vis ziuriu gal sita patalyne isigyt - VITAMINER SIFFRA smile.gif Laukciau atsiliepimu, jei kas pirkot  4u.gif
Papildyta:
Aciu uz kontaktus!  4u.gif

pas mane sis daiktas kaip lovatiese tarnauja. as labai patenkinta.
http://www.ikea.com/...oducts/90161324
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 20, 15:26)
pas mane sis daiktas kaip lovatiese tarnauja. as labai patenkinta.
http://www.ikea.com/...oducts/90161324

O, visai gera ideja! thumbup.gif
Atsakyti