Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Dorela @ 2011 04 09, 19:28)
Is anksto dekoju uz bet koki atsakyma  4u.gif

Gyvai nemačiau, bet va žiūrėjau laidą, buvo panaudotas toks staliukas, dailiai atrodo:
http://www.dacha.tv/...nnue4imz7eqcsk/

http://3.bp.blogspot...PU/s1600/DD.gif

http://jevidemonappa...tements-011.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 11 balandžio 2011 - 18:27
QUOTE(Fluctus @ 2011 04 11, 15:38)
Merginos, kurios prašė vežėjų kontaktų:
tai kad du žodžius įrašius Googlyje galima juos rasti (!)
aš pati kai ieškojau maž. 4 žmonių kontaktus radau.

Šiaip man negaila - galiu ir visų 4 parašyt, tik mane bais pyktis jama, kad šiais laikais ypač plinta filosofija ir mąstymas "ir paduok, ir viską sukramtyk ir į burną įdėk"  ax.gif

Niu nesakyk smile.gif Renaldo kontaktu taip paprastai Google nerasi smile.gif Jis ten tik kazkur uzregistruotas ir tik jau turedama jo e-maila ar telefona galetum atsekti, kad tai jis. Zmogus kiek suprantu net puslapio savo neturi smile.gif o cia mergaites istisai apie ji sneka tai ir norisi turbut toms klausejoms butent jo kontaktu mirksiukas.gif

Cia kad postas i tema butu noriu parodyti kokia smagia naujiena IKEJOJ atradau smile.gif Sakiau pagamino praktiskai man, nes jis tik vienos spalvos yra, o pas mane namie tokia zalia vyrauja thumbup.gif

Silikoninis padekliukas puodams. galima indaplovej plauti smile.gif jau idetas i uzsakyma smile.gif

user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/00175269
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 04 11, 23:18)
Niu nesakyk smile.gif Renaldo kontaktu taip paprastai Google nerasi smile.gif Jis ten tik kazkur uzregistruotas ir tik jau turedama jo e-maila ar telefona galetum atsekti, kad tai jis. Zmogus kiek suprantu net puslapio savo neturi smile.gif o cia mergaites istisai apie ji sneka tai ir norisi turbut toms klausejoms butent jo kontaktu  mirksiukas.gif

Tai kad Edvino vardas minimas smile.gif o šiaip dėl kontaktų - tai jau geriau tiesiai į AŽ rašyt tai, kuriai jis JAU vežė. ax.gif

Beje, neseniai įsigijau
Finlir Fladdra - įdomus daikčiukas, tik gaila kad visgi išmatavimai netradicionalūs smile.gif
user posted image

ir dar galvoju apie IKEA tekstilę, bet nesmagu būtų po pusmetrį/metrą pirkt - vien dėl pabandymo.
gal kuri nors pirkote/čiupinėjote vieną šių:
Ceciliauser posted image
Britten Hus
user posted image
Saralisa
user posted image
Fredrika
user posted image
user posted image

DITTE
user posted image
Gunilla
user posted image
Kajsastina
user posted image

koks storis, standumas, tvirtumas? ką iš jų galima siųtis? turiu idėjų jų panaudojimui, bet nežinau ar tiks ta tekstilė..
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 04 09, 20:53)
sveikos mergaites. gal kuri gali imesti edvino kontaktus man i az rolleyes.gif
aciu 4u.gif

labai grazus baldeliai thumbup.gif  as savo mazei irgi noriu stalo tik su dviem kedutem ir raudonos spalvos, bandysiu ikea ziuretis, nes daug kas giria ju baldelius. o sakykit kiek jusiskiai kainavo?

Raudonu ju nera. Melynas arba rozinis, bus kvadratiniai.O kainos juk surasytos smile.gif Ka matot zlotais, tas pats kas Lt su procentais.
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 04 12, 21:44)
Aleliuja  notworthy.gif

aleliuja tai aleliuja, bet kad iki kitos temos 40+ puslapių biggrin.gif

http://www.ikea.com/...oducts/20211501

gal kas turi ar čiupinėję šita daigtą, iš kokios medžiagos jo ratukai? iš foto lyg į guminius ar kaučiukinius panašus, bet už tokią kainą kaži g.gif
Atsakyti
QUOTE(atenee @ 2011 04 14, 21:14)
gal kas turi ar čiupinėję šita daigtą, iš kokios medžiagos jo ratukai? iš foto lyg į guminius ar kaučiukinius panašus, bet už tokią kainą kaži  g.gif

Dėl ratukų, parašyta, jog iš ABS padaryti

QUOTE(Forgete @ 2011 04 14, 21:22)
as galiu pataisyti sitos temos pirma zinute, kas surasys kontaktus?

o dėl kontaktų, vėžiau su Edvinu
Bendravimas malonus, vežėjas geras ir rūpestingas smile.gif kitų vežėjų jau nebeieškosiu wink.gif
Atsakyti
O as Renaldu kazkaip nusivyliau irgi, is mano uzsakymo, kur buvo nemazai prekiu, parveze tik kelias, vyrui atsiimant, sake suburbejo, kad nebuvo ar kazka, nors pasitikrinus visos prekes yra unsure.gif Ir jau cia ne pirmas kartas, tik anksciau budavo pavienes prekes, o dabar beveik visas uzsakymas. O tas Edvinas veza smulkias prekes? g.gif
Atsakyti
Nusiunčiau visą info apie Renaldą ir Edviną moderatorei Borzikai mirksiukas.gif
Atsakyti
ziuriu, edvinas kaina pakele g.gif nebe 10 proc, o kiek zlotu, tiek litu. kol kursas aukstas zloto, tai tas ant to iseina, bet jei kursas kris , tai tikra jausis skirtumas tarp buvusiu procentu ir dabartines tvarkos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 15 balandžio 2011 - 10:01
QUOTE(Fluctus @ 2011 04 12, 08:19)
ir dar galvoju apie IKEA tekstilę, bet nesmagu būtų po pusmetrį/metrą pirkt - vien dėl pabandymo.

as pirkau sita tai kaip uzuolaidom liuks wink.gif
user posted image
persisviecia. veliau galesiu tikra foto idet.
domina ir mane tekstiles atsiliepimai, nes noriu dar biggrin.gif
QUOTE(Fluctus @ 2011 04 14, 21:59)
o dėl kontaktų, vėžiau su Edvinu
Bendravimas malonus, vežėjas geras ir rūpestingas smile.gif kitų vežėjų jau nebeieškosiu wink.gif

as irgi tik su edvinu veziau. vien pagyros jam drinks_cheers.gif
_____
jau turim antilop maitinimo kedute. kokia super! vaikis tik tabaluoja sau kojom patenkintas biggrin.gif
dbr reik isrinkt standesne medziaga ir siut uzvalkala jai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 04 15, 10:42)
jau turim antilop maitinimo kedute. kokia super! vaikis tik tabaluoja sau kojom patenkintas biggrin.gif
dbr reik isrinkt standesne medziaga ir siut uzvalkala jai smile.gif

Tai yra IKEA paminkštinimas:
http://www.ikea.com/...oducts/90143392

user posted image
Atsakyti
turim ir ji, bet su juo vos telpa biggrin.gif
ir siaip jis sintetinis, toks siltas.. geriau mova toki pasiusiu wink.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image

nors foto atrodo standi medziaga, is tiesu taip nera.
plona medvilne mirksiukas.gif
Atsakyti