Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(kurgiNe @ 2011 07 07, 16:37)
Pataisykit, jei klystu - tos durelės paprastos, atsidarančios į kairę arba į dešinę?
Nes atverčiamų kažkaip nerandu ir viskas.
Ir dar iškilo klausimų dėl durelių ir stalčių amortizatorių - kiek jų vienetų reikia? Vienam stalčiui dviejų ar užtenka vieno? O durelėms?

p.s. aš pirmą kartą gyvenime virtuvę bandau kompektuotis- gamintis.. nepykit, jei klausimai kvaili rodosi...  ax.gif

as kaip suprantu, tai cia plokste indaploves priekiui, na kuri uzsideda ant indaploves dureliu http://www.ikea.com/...oducts/90150580

del amortizatoriu nepatarsiu, nes pati dabar su sita vieta turiu galvos skausma. tik pas mane virtuve bus gamina lietuvoje, o stalcius planuoju imti is ikejos.
Atsakyti
Del stalvirziu, kiek ziurejom, jie yra keliu ilgiu, tai jei daraisi plana internete, tai paskui parodo, kiek tu ksydu sunaudoja projekte. Siaip, manau, kad turetu ispjauti g.gif
Atsakyti
Aš naudoju keksiukų formeles - jos tikrai aukštesnės nei pirktos Lietuvoje, bet viskas OK, tinka ir "lietuviškai skardai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2011 07 07, 17:05)
Aš naudoju keksiukų formeles - jos tikrai aukštesnės nei pirktos Lietuvoje, bet viskas OK, tinka ir "lietuviškai skardai"  4u.gif

jeckau, kokie jie dailus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 07 07, 16:04)
gal jau turit info? smile.gif

ne, kol kas neturiu jokios informacijos - negavau dar atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kurgiNe @ 2011 07 07, 14:45)
Oi, ačiū už išsamų atsakymą.
Žodžiu, stalčiai ir lentynos spintelėse bus.  biggrin.gif
O kaip kojelės? Ir tas kojelių uždengimas? Cokolis, jei neklystu..  Perkami atskirai?  ax.gif
Ir dar kaip su stalviršiu? Ar ten vietoj išpjauna norimos spalvos ilgio, ar kaip?
p.s. gerai, kad yra google vertėjas  thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar - gal galėtų kas nors padėti man susigaudyti su įmontuojamos indaplovės spintele. Netikiu, kad negalima nusipirkti tos spintelės be indaplovės.
Netikiu, o rasti negaliu..  doh.gif

kojeles, jei renkates cokoli nereikalingos, tos paprastos plastikines neisvaizdzios ieina (99.99% kiek pamenu, bet geriau dar karta pasiklauskit, del visa pikto). jei norit be cokolio, tai kojeles tuomet teks rinktis atskirai.

stalviršiai ten tam tikro ilgio, rodoma interneto parduotuvej kokiu, mes nepirkom ten, o lietuvoj, tai negaliu tiksliai atsakyt, kazkaip man rodos jie pjaustymu neuzsiima. problema tik viena - ten ju standartinis plotis 62.5, o pas mus 60, tai jei tenka kiek atstumti spinteles del vamzdziu ar kt priezasciu, stalvirsis lygus su spintelem, nera issikishimo.

spinteles tikrai eina BE indaploves, bent jau pries kelis metus, kai pirkom.
o dar vienoj vietoj mums netiko spintele ne viena, tai jie paprojektavo kokia mums reikalinga ir sudeliojo is tu standartiniud etaliu, kokias jie turi thumbup.gif
Atsakyti
man sake kad perki stalvirsi, pats pjauniesi ir ten yra du lipdukai galam apsilaminuot.
Atsakyti
dar, jei kas norit suduriamo stalviršio ir abejojat dėl savarankiško pjovimo - tai mes patys pjovėmės, jei vyras ne atgrubnagis tikrai mokės, ir tarpą užpildėm bespalviu silikonu, ir viršt trijų metų laiko, viskas tvarkoj, ir gražus sujungimas.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 07, 19:04)
dar, jei kas norit suduriamo stalviršio ir abejojat dėl savarankiško pjovimo - tai mes patys pjovėmės, jei vyras ne atgrubnagis tikrai mokės, ir tarpą užpildėm bespalviu silikonu, ir viršt trijų metų laiko, viskas tvarkoj, ir gražus sujungimas.

įdėk nuotrauką virtuvės,labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 07 07, 19:20)
įdėk nuotrauką virtuvės,labai smalsu  blush2.gif

kai indus į indaplovę sudėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti