Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Louhi @ 2011 04 08, 13:49)
Taigi pasigooglinkit ir pamatysit. Beje, jei kažko klausiat, įmeskite nuorodą  rolleyes.gif

EXPEDIT serija nebrangi ir pakankamai kokybiška.

Net nepagalvojau apie pagooglinima rolleyes.gif Matau ten isvirsaus stiklas,kazin ar nesudauzys ji vaikai ar siaip ,niekad nesu turejus ir nelabai gal noreciau,nes turbut ir braizosi jis g.gif bet tenkina kaina ir forma biggrin.gif
Papildyta:
Pabandziau per google paieskot daugiau nuotrauku,kazkaip nesiseka man blush2.gif ka turiu yrasyt ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMIANI @ 2011 04 08, 13:01)
Net nepagalvojau apie pagooglinima rolleyes.gif Matau ten isvirsaus stiklas,kazin ar nesudauzys ji vaikai ar siaip ,niekad nesu turejus ir nelabai gal noreciau,nes turbut ir braizosi jis g.gif bet tenkina kaina ir forma biggrin.gif
Papildyta:
Pabandziau per google paieskot daugiau nuotrauku,kazkaip nesiseka man blush2.gif ka turiu yrasyt ? blush2.gif

http://www.google.lt...t...mp;aql=&oq= 4u.gif
Atsakyti
Įrašykite "expedit ikea table" 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites,o is jusu gal kuri turyte toki,kaip tas stiklas? unsure.gif
Atsakyti
Aš neturiu, draugai turi. Jie labai patenkinti, man būnant svečiuose jis irgi krito į akį. Dėl stiklo jokių nusiskundimų, tiesa, jei deda indus (naudoja molinius), ant staliuko tiesia staltiesę ar paklotėlius. Staliukas gerai dera su knygų lentyna (t.p. Expedit) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 08 balandžio 2011 - 12:28
Mergaites gal galit man i a.z. to vezejo Edvino kontaktus kasnors? 4u.gif

Jis Vilniuje?

Noriu pasiziureti kas do per vezejas, nes Renaldu ciut nusivyliau. Buvau prekiu atsiimti prie Banginio kai atveze. Daiktu nedaug buvau uzsakius tai i namus neveze sake ten atvaziuoti. Tai kai nuvaziavau, kai pamaciau kaip veza musu uzsakytas prekes tai net akys isporgo. Sumeta viska i viena kruva ir po to po jas laipioja kai iesko kienonors daikto. Dar pasiseka jei preke ipakuota buna tai nesusitepa. O va mano vienas krepsys buvo neipakuotas Ikejos tai gavau sutepta verysad.gif Bendradarbe per ji uzsisakinejo irgi gavo sutepta pagalve verysad.gif

Atsakyti
gal kas nors gyvai matet si stala?

user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/40063632

Mums labai reikia tokio tipo stalo, bet is sito paveiksliuko kyla itarimas, kad jis atrodys labai pigiai, kazi tos kojos sujungimo siules taip labai matosi? g.gif

Is anksto dekoju uz bet koki atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites. gal kuri gali imesti edvino kontaktus man i az rolleyes.gif
aciu 4u.gif

QUOTE(Dovis @ 2011 04 05, 16:48)
Pas mus siandien parvaziavo truputis Ikejos. Cia hole prisiglaude laikinai, kol mazes kambari  sutvarkysiu.

labai grazus baldeliai thumbup.gif as savo mazei irgi noriu stalo tik su dviem kedutem ir raudonos spalvos, bandysiu ikea ziuretis, nes daug kas giria ju baldelius. o sakykit kiek jusiskiai kainavo?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 04 09, 16:40)
Mergaites gal galit man i a.z. to vezejo Edvino kontaktus kasnors?  4u.gif

Mergaites a? ax.gif 4u.gif

Papildyta:
Siaip pagalvojau galetu tikrai leisti moderatoriai pirmoj temos zinutej surasyti visu imanomu vezeju kontaktus, kurie Lietuvoj yra. Nes sita tema seku gan ilgokai ir kiekvienam praktiskai puslapyje kasnors tu kontaktu paklausia. Tai isivaizduoju, kad turincioms jau atsibosta rasineti visoms norincioms smile.gif nebutu gi cia kazkokia didele reklama kazkam vienam, tiesiog informacija norintiems uzsisakyti ir viskas. Visus konkurentus vienoj vietoj surasom ir viskas smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif ypač kai ne prašo kontaktų, o reikalauja lyg įsipareigojęs kas būtų juos skelbti biggrin.gif

Išsiunčiau jau n-tąjį kartą kontaktus. Šiandien SM narėms Braita, širlė, GreenLady, todėl būtų gražu, kad jos irgi pasidalintų kontaktais su kitomis norinčiomis. Man jau, atvirai sakant, gerokai pabodo tą daryti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 11 balandžio 2011 - 12:32
gavau hemnes komoda , ta didziaja rolleyes.gif fantastiskas baldas, net prabangiai atrodo, nors as baldu kokybei labai priekabi biggrin.gif
ai, dar pagalviu uzvalaklus gavau, patiko- medziaga labai tvirta, neatrodo pigiai.
tik as, ziopla, maniau, kad su visa pagalve gausiu biggrin.gif paziurejau, yra pagalvyciu sofai po 25 zlotus ir po 9. ant ju nemiegos nieks, aisku, bet visgi smalsu, gal kas turit- ner tos pigios labai jau kietos, arba gal tas brangesnes kas turit, ar smagios?
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 04 11, 13:30)
drinks_cheers.gif  ypač kai ne prašo kontaktų, o reikalauja lyg įsipareigojęs kas būtų juos skelbti  biggrin.gif

Merginos, kurios prašė vežėjų kontaktų:
tai kad du žodžius įrašius Googlyje galima juos rasti (!)
aš pati kai ieškojau maž. 4 žmonių kontaktus radau.

Šiaip man negaila - galiu ir visų 4 parašyt, tik mane bais pyktis jama, kad šiais laikais ypač plinta filosofija ir mąstymas "ir paduok, ir viską sukramtyk ir į burną įdėk" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 11 balandžio 2011 - 14:45