Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(keistuole @ 2011 07 05, 22:32)
nėr ir Lietuvoj tų baldų irnesakyk.gif
kol nereik pirkt, tai lyg ir yra, o kai pradedi ieškot ...

Įsiterpsiu į diskusiją. Kaip sakoma, negaliu tylėt biggrin.gif
Ne taip seniai (gal metai) "atradau" IKEA. Ką benusiperku - esu be galo patenkinta: ir dizainu, ir kokybe, ir kaina. Yra tokių daiktų, kurių pvz. nei SBA Balduose, nei kur kitur nerasi.
Vien ko verta, iš pažiūros labai paprasta, vaikiška kėdute Antilop. Neįsivaizduoju ką daryčiau su tradicine/medžiagine (kai mažė šokoladinį sūrelį prieš dėdama į burną gerai piršteliais išminko ir ištepa kėdę) biggrin.gif Tuomet paimu su viena ranka ir pakišu po dušu; už poros minučių kėdė vėl kaip nauja. Viskas pragalvota. Super drinks_cheers.gif
Arba kilimas (visiškai nebrangus). Ryškus, kokybiškas. Taip pat kai sausainiais aptrupina ar šiaip dulkių susirenka, išpurtai ir vėl numeti - jokių problemų biggrin.gif
Praktiška ir gražu. Realus pavyzdys (tvarkos atvėju bigsmile.gif ):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 06 liepos 2011 - 08:07
QUOTE(kurgiNe @ 2011 07 05, 23:03)
Reikia pagalbos.. Galvojam važiuoti pirktis Ikea virtuvę, bet su lenkų kalba mums prastokai , prastokai blink.gif
Tai vis dar ir nesuprantu, kiek atskirai ten viskas yra perkama. Na, tarkim, perku aš dviejų stalčių virtuvinę spintelę. Tai stalčiai, bėgeliai, rankenėlės, varžteliai ir visi kiti daikteliai turi būti perkami atskirai, ar kai kurie jų įeina į tos spintelės komplektaciją?  doh.gif Gal kuri pirkot, žinot?

bent jau kai mes buvom, tai vienas viakinukas pakenčiamai ankgliškai virtuvių skyriuje kalbėjo, o kitą kart su aprdavėja daugmaž rusiškai bendravom smile.gif
visų pirma, virtuvę perkant geriausia turėti projektuką pasidarius ir išsisaugoti jį ikėjos puslapyje, kad paskui ten prisijungus iš karto galėtum parodyti, jie tada jį kopijuoją ir viską pagal tą projekčiuką ir išrašo. arba jei patys nepasidarėt iš anksto, sėdat ten vietoj daryt, arba konsultantas su jumis greit subraižo, jei nedaug spintelių tik reik.

antra - rankenėlės atskirai.
stnačių vidaus pribumbasai - skirtukai, dėklai irgi aišku atskirai.
visa furnitūra jau įtraukta, nieko papildomai be rankenėlės spintelėms ir stalčiams nereik.
stovinčioms spintelėm visi varžtukai būna, kabančioms - reikia atskirai pasiimti jūsų sienos tipui tinkančius kabinimo varžtus, nes jie skirtingi gi priklausomai nuo to, kokią sieną turit.

na berods tiek, kiek pamenu...

Atsakyti
mergaites vel klausimas, kas kokius vandens maisytuvus turit ir esat patenkintos smile.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau ir mes išsiuntėm IKEA užsakymą smile.gif clap.gif
Atsakyti
prisiminiau vieną smulkmeną, nuostabus įrankis šaltai kavai gaminti, ir kaina tik 5,99 zlotuvkės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 07 06, 10:53)
Nu va, pagaliau ir mes išsiuntėm IKEA užsakymą smile.gif clap.gif

Renaldui?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 07 06, 12:02)

nea, ne R. Išsiuntėm Edvinui. Žinau, kad jis kiek vėliau pradės vežti liepos mėn., bet palauksim - kiek čia to mėnesio teliko smile.gif
Atsakyti
pažiūrėjau Edvino puslapį, tai dar nerašo jokio grafiko, kada važiuos g.gif

Papildyta:
ai, sugalvojau ir aš pasigirti savo pirkiniu, bene paskutiniu

user posted image

lentyna už 29 zlotuvkes, pritaikiau balkone svyrantiems augalams auginti
Atsakyti
faina lentyna thumbup.gif

prieš tai E tinklapyje buvo parašyta, kad liepos mėnesį atnaujins prekių pristatymą, o dabar kiek ir aš pažiūrėjau, tai nėra jau tos info. Nu nemanau, kad šį mėnesį visai neveš g.gif Žiūrėsim, kokią info atsiųs man į paštą, kai patvirtins užsakymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 07 06, 12:00)
prisiminiau vieną smulkmeną, nuostabus įrankis šaltai kavai gaminti, ir kaina tik 5,99 zlotuvkės

O man jis nepatiko. ax.gif Neišsiplaka tas pienas normaliai. Tas pats, kas kelis kartus su šaukšteliu pamaišytum.
Atsakyti
nežinau, gal mes ne tokias kavas gaminame, man išsiplaka, bet aš gaminu šaltą kavą, ale frappe graikišką. pirmiausiai dedu šaukštelį tirpios kavos, šaukštelį cukraus ir nedidelį šlakelį vandnes, viskas labai gerai suputoja iki maždaug pusės stiklinės ar puodelio, tada dedu daug ledo ir pilu šalto bandens arba pieno, priklausomai nuo noro
Atsakyti
Na, tada galbūt, nes kadangi aš negaminus, tai nežinau, bet pilant kavą ir pieną kartu, arba pieną išplakus atskirai ir supylus, jokio patrauklaus rezultato nematau. smile.gif
Atsakyti