Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Caca* @ 2011 07 04, 12:19)
O as nenoriu, kad IKEA Lietuvoje atsidarytu.Nes lietuviai masiskai pirks prekes is ten ir kiekvienuose namuose bus tie patys baldai, kilimai... schmoll.gif  blush2.gif

nepergyvenkite, kainos bus kosmines, t.y. lietuviskos smile.gif niekas cia nepirks taip kaip is Lenkijos. Nepamirskite, kad Lenkijoje ar UK yra kitokia perkamoji galia. O musu Lietuvelei dar toli iki tokiu pirkimu. Nebent kokie latviai uzgriutu pas mus - nes vis Vilnius arciau negu Varsuva wink.gif
Atsakyti
Kokius ciuzinius maziems vaikams perkate? Man aprasyme visai neaisku kokio jie kietumo.Pries pusmeti pirkome spyruoklini ciuzini paaugliui ,rase kad kietas,bet labai nesutikciau...
Atsakyti
Sveikos.
Gal galit parekomenduoti pataliukus vaikams, Kurie geri. Rekia 2 komplektu kaldryciu ir padusku (ne uzvalkalu)
Atsakyti
Na ka, padariau savo pirmaji ir tikiuosi ne paskutini uzsakyma is IKEA. Prisirinkau visokiu smulkmenu. Dabar labai laukiu prekiu thumbup.gif
Atsakyti
Nekenciu IKEA !! gyvenu Norvegijoj,valau namus..... tai pas visus tie patys kilimai,tos pacios komodos ir t.t. baisuma !!! na jiems gal ir reikia tokios ,kaip Ikejos,nes jie visai neturi baldu parduotuviu,tie patys neidomus baldeliai..... turi 19namu,is kuriu- sesios seimos,turi vienodus lovos komplektus,8 seimos vienodus svetaines stalus..... viena moteris sako- O jus,neturit Ikejos Lietuvoj? sakau- Ikea,its just a big shit biggrin.gif we dont need it !!!! cause we have many other goods stores!! smile.gif)
Atsakyti
o man atvirkščiai - patinka skandinaviškas dizainas ir patinka paprasti ikėjos baldai
man nepatinka tai, ką randu LT parduotuvėse nei kainos, nei išvaizdos prasme

ir šiaip, būna - rinkausi va kelionę į Ispaniją, žiūrinėjau apartamentus visokius išsinuomoti, jau akis pradėjo skirti, kad čia IKEA baldai, bet man jie gražiai apstatyti... pažiūriu apartamentų nuomą Lietuvoje kur nors prie jūros, na šlykštu žiūrėti, tos išpūstos sofos lovos, tos klaikios komodos ir dar klaikesnės indaujos, kringeliuotos lempos - tokiu ale barkoniu lenkišku-baltarušisku stiliumi, nesakau, kad visur, bet dauguma tai klaiku
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 07 05, 22:19)
o man atvirkščiai - patinka skandinaviškas dizainas ir patinka paprasti ikėjos baldai

ir šiaip, būna - rinkausi va kelionę į Ispaniją, žiūrinėjau apartamentus visokius išsinuomoti, jau akis pradėjo skirti, kad čia IKEA baldai, bet man jie gražiai apstatyti... pažiūriu apartamentų nuomą Lietuvoje kur nors prie jūros, na šlykštu žiūrėti, tos išpūstos sofos lovos, tos klaikios komodos ir dar klaikesnės indaujos, kringeliuotos lempos - tokiu ale barkoniu lenkišku-baltarušisku stiliumi, nesakau, kad visur, bet dauguma tai klaiku

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 07 05, 22:19)

Kalbant ta pacia tema tai dabar ieskojau kur apsistos palangoje tai maciau viena butuka labai idomiai apstatyta ikejos baldais ax.gif gaila buvo uzimatas mum tinkamu laiku...O seip tai tikrai dauguma siulomu kambariu apstatyti tikrai baisiai .
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 05, 21:27)
Na ka, padariau savo pirmaji ir tikiuosi ne paskutini uzsakyma is IKEA. Prisirinkau visokiu smulkmenu. Dabar labai laukiu prekiu  thumbup.gif

ką gražaus įdomaus atradot?

QUOTE(Mešqtė @ 2011 07 05, 22:09)
Nekenciu IKEA !! gyvenu Norvegijoj,valau namus..... tai pas visus tie patys kilimai,tos pacios komodos ir t.t. baisuma !!! na jiems gal ir reikia tokios ,kaip Ikejos,nes jie visai neturi  baldu parduotuviu,tie patys neidomus baldeliai..... turi 19namu,is kuriu- sesios seimos,turi vienodus lovos komplektus,8 seimos vienodus svetaines stalus..... viena moteris sako- O jus,neturit Ikejos Lietuvoj? sakau- Ikea,its just a big shit biggrin.gif we dont need it !!!! cause we have many  other goods stores!! smile.gif)

nėr ir Lietuvoj tų baldų irnesakyk.gif
kol nereik pirkt, tai lyg ir yra, o kai pradedi ieškot ...
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 07 05, 22:32)
ką gražaus įdomaus atradot?

Labai daug visko uzsakiau tiek i virtuve, tiek i svetaine, tiek ir virtuvei visokiu smulkmenu. Kai gausiu - pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos.. Galvojam važiuoti pirktis Ikea virtuvę, bet su lenkų kalba mums prastokai , prastokai blink.gif
Tai vis dar ir nesuprantu, kiek atskirai ten viskas yra perkama. Na, tarkim, perku aš dviejų stalčių virtuvinę spintelę. Tai stalčiai, bėgeliai, rankenėlės, varžteliai ir visi kiti daikteliai turi būti perkami atskirai, ar kai kurie jų įeina į tos spintelės komplektaciją? doh.gif Gal kuri pirkot, žinot?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 07 05, 23:58)
Labai daug visko uzsakiau tiek i virtuve, tiek i svetaine, tiek ir virtuvei visokiu smulkmenu. Kai gausiu - pakomentuosiu smile.gif

lauksiu ax.gif
labai mėgstu visokias funkcionalias ir ne tik smulkmenas, kurių kartais visoj toj masėj net nepastebi.

O gal žinot kaip ar atsiranda daiktai, jei būna dingę?
Nusižiūrėjau vieną staliuką televizoriui, kol susikaupiau pirkt, žiūriu nebėra, kaži jau ieškot kito, ar dar tikėtis, kad atsiras?
Atsakyti