Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

GERA NAUJIENA
http://www.lrytas.lt...tm_campaign=rss

Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 30, 18:20)

va va, sakau, kad girdėjau, apie IKEA Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 06 30, 08:32)
Sveiki, vis seku sita tema. persikraustom i nama, kol nebus virtuves baldu, ner kur leksciu det doh.gif pagalvojau, akd super butu tuos leksciu deklus tureti. O jie buna tik vieno dydzio ar ir mazesniu, didesniu ismatavimu?

Net išsitraukiau pasižiūrėt lotuliukas.gif
Ant dugno iš blogosios pusės yra ratukas, kurio pagalba pasididina/pasimažina plotis iki kokio reikia ir užsifiksuoja. Be to, kaip jau kažkas rašė, yra dviejų dydžių.
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 06 30, 18:23)
va va, sakau, kad girdėjau, apie IKEA Vilniuje  mirksiukas.gif

ar ne eiliniai pletkai......
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 30, 20:42)

nu nemanau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 06 30, 19:44)
nu nemanau schmoll.gif

tai kad jau tokie gandai keli metai sklando...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 30, 20:42)

Nemanau, as pati maciau ta laida, tai Zuokas labai tvirtai pasake g.gif
Atsakyti
kažkaip skaitinėjau apie ikea po to straipsnio kol iki wikipedios atėjau.
Nežinojau to, įdomus dalykas, kaip pavadinimai buvo parinkti

Product names

IKEA products are identified by single word names. Most of the names are Swedish in origin. Although there are some notable exceptions, most product names are based on a special naming system developed by IKEA.[24]

* Upholstered furniture, coffee tables, rattan furniture, bookshelves, media storage, doorknobs: Swedish placenames (for example: Klippan)
* Beds, wardrobes, hall furniture: Norwegian place names
* Dining tables and chairs: Finnish place names
* Bookcase ranges: Occupations
* Bathroom articles: Scandinavian lakes, rivers and bays
* Kitchens: grammatical terms, sometimes also other names
* Chairs, desks: men's names
* Fabrics, curtains: women's names
* Garden furniture: Swedish islands
* Carpets: Danish place names
* Lighting: terms from music, chemistry, meteorology, measures, weights, seasons, months, days, boats, nautical terms
* Bedlinen, bed covers, pillows/cushions: flowers, plants, precious stones
* Children's items: mammals, birds, adjectives
* Curtain accessories: mathematical and geometrical terms
* Kitchen utensils: foreign words, spices, herbs, fish, mushrooms, fruits or berries, functional descriptions
* Boxes, wall decoration, pictures and frames, clocks: colloquial expressions, also Swedish place names

Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2011 06 30, 19:50)
Nemanau, as pati maciau ta laida, tai Zuokas labai tvirtai pasake  g.gif

lotuliukas.gif a labai tiki ką tie politikai kalba.. kad jie viską taip vykdytų, ką sako, tai būtų kitas gyvenimas..

na duok die, kad atsidarytų, kam tas patinka ir LT yra, nereiks į Lenkiją važinėt, jei tik kainų nesukels nenormaliai...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 30, 20:52)
na duok die, kad atsidarytų, kam tas patinka ir LT yra, nereiks į Lenkiją važinėt, jei tik kainų nesukels nenormaliai...

man irgi toks klausimas iškilo dėl kainų. Nes pas mus čia, bananų šalyje, kainos europietiškos, o algos lietuviškos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 30 birželio 2011 - 20:02
QUOTE(grange @ 2011 06 30, 20:52)
lotuliukas.gif  a labai tiki ką tie politikai kalba.. kad jie viską taip vykdytų, ką sako, tai būtų kitas gyvenimas..

aga ir vidutine alga 6400 dar zadejo biggrin.gif

apie kainas ir as pagalvojau, kad bus europines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2011 06 30, 21:05)
aga ir vidutine alga 6400 dar zadejo  biggrin.gif

apie kainas ir as pagalvojau, kad bus europines  biggrin.gif

Na, kad europinės būtų, tai ne pats blogiausias variantas biggrin.gif Bet greičiausiai bus LIETUVIŠKOS doh.gif Ir toliau prekinsimės Lenkijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 06 26, 09:36)
as nesuprantu , is kur jus istrauket , kad baldininkas padarys jums ta pati balda 10 kartu brangesni? gal nepatingekit pasiklausti

na, atitinkamo dydžio virtuvę kaip mano Ikėjinė, draugė darėsi arti 10 tūkstančių ir iš plokštės durelių.
mano virtuvė iš ikėjos ažuolinėm durelėm kainavo 5 tūkstančius. tai man čia akivaizdus kainų skirtumas, dar turint omenyje, kad pas mane ir bliumai visur, ko nėra draugės virtuvėj.
kita, darėsi už 3.5 tūkstančio, irgi gal dydis panašūs, kiek mažesnė virtuvė, bet visur durelės, ne stalčiai (aš tik su stalčiais dariausi apatines, kas automatiškai būtų ir jai žymiai brangiau brangiau), ir jau keitė.
mano per 3 metus nepakeitė išvaizdos visai, o ir laipiota ir mano, ir 100 kg vyro (nes langas už stalviršio, reikia užuolaidas skalbt, langą valyt... ) , ir tikrai tvirtumas išbandytas biggrin.gif
Atsakyti