Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(aulina @ 2011 06 29, 12:18)
galima lėkščių dėklą panaudoti pvz. piknikui, t.y. išimti visas lėkštes ir nunešti į terasą su visu laikikliu, paskui į jį sukrauti panaudotas lėkštes ir vienu metu su visu laikliu parnešti atgal, o kas neturi terasos, visas paimti už laikiklio viršaus ir atnešti iki valgomojo stalo, jeigu daugiau valgytojų. wub.gif

galėčiau papildyti, kad ji dar naudojamas mikrobangų krosnelėje, kad neaptaškytų sienelių..

ar čia malūnėlis?

visai neblogos idėjos good.gif bet tik kai man virtuvė su valgomu kartu, toli nešt nereikia, tai jaučiu kad dar susiturėsiu su tuo pirkiniu.

va, dar idėja, nepagalvojau, ačiū! o kartais tikrai nervina, ypač ryžiai kai šokinėja...

turbūt taip vadinas, nu kur pipirus malt gali iš kart ten supylus rolleyes.gif aš dažnai supilu įvairių pipirų, kartais ir jūros druskos..
Atsakyti
O tu ,Dieve brangus,kiek geru pasiulymu radau... thumbup.gif
Reikes ir man siusti uzsakyma . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 06 29, 14:37)
O tu ,Dieve brangus,kiek geru pasiulymu radau... thumbup.gif
Reikes ir man siusti uzsakyma . biggrin.gif

geriausia būtų rasti galimybę nuvažiuoti į pačią parduotuvę, nes vaikščioti joje yra neapsakomas malonumas: ekspozijos taip sukomponuotos, kad jautiesi kaip kambariuose, galima atidayti stalčius apžiūrėti juose esančius įrankius, puodus, lėkštes, skirtukus, įeiti į vonią, atidaryti visas spinteles, apžiūrėti dušo žele, muilus, paskui į valgomąjį, pasisemti idėjų, kaip mažas erdves apstatyti, prisėsti prie paserviruoto stalo, miegamajame prigulti ant lovos, išbandyti patalų minkštumą ir viską, ką pačiupinėji, galima nusipirkti wub.gif Tai "saldainis" važiuojant atostogauti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 29 birželio 2011 - 14:08
Esu labai apsipatenkinus šiomis grotelėmis karštiems puodams, nes telpa skarda iš orkaitės, o ir atrodo puikiai thumbup.gif Mačiau atsirado ir mažesnės grotukės.
http://www.ikea.com/...oducts/30111087

P.S. Pas mus virtuvė kartu su svetaine, tai man labai svarbus estetinis vaizdas... blush2.gif
user posted image
Papildyta:
O šis daiktas puikiai susitvarko su žurnalais ir laikraščiais, kartais net kokias sąskaitas ar receptus įkišu smile.gif

http://www.ikea.com/...oducts/20118174
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 29 birželio 2011 - 14:13
mačiau, čia kažkas rodė, bet nenoriu cituoti visos nuotraukos
tas laikiklis puodų dangčiams? jis tik į spintelę dedamas ar galima ir ant viršaus laikyti kur nors atvirai padėjus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 29, 10:27)
mielos keksiukų popierinės formytės
http://www.ikea.com/...oducts/40133041
neišklerusios

geriausia tarka, kokią esu turėjus, neatšimpa jau treti metai, bulves sutarkuoju akimirksniu kugeliui. viršuj toj rankenoj yra įtaisyta mažiukė tarkutė nutarkuot žievelę nuo citrinos ar apelsino patogu.
http://www.ikea.com/...oducts/60083257

vasarai, naminiams ledams gaminti. kainos atžvilgiu ir manau kad pigiau nerasi lt..
http://www.ikea.com/...oducts/50187825

pakaba ant durų,laikau vonioj chalatams.tik reikia išsimatuot durų plotį, ne visada telpa, ne ant visų durų. berots max 4 cm durys turi būt.
http://www.ikea.com/...oducts/90061249

turiu keletą klausimų
1. čia vieno rašto 65 vnt. ar pakuotėj 65 vnt visų trijų rūšių/raštų?
2. ta viršūtinė tarkutė po kurio laiko neišklera? ta prasme laikos stabiliai po n metų naudojimo?
3. pakuotėj 6 vnt ar 12? g.gif sorry kad klausiu, tiesiog ten neparašyta kiek yra..
4. ten mačiau pigesnė atsirado, tai būtų įdomu apart kelių cm kuo dar skirias unsure.gif
Būsiu dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 29 birželio 2011 - 21:43
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 06 29, 20:32)
mačiau, čia kažkas rodė, bet nenoriu cituoti visos nuotraukos
tas laikiklis puodų dangčiams? jis tik į spintelę dedamas ar galima ir ant viršaus laikyti kur nors atvirai padėjus?  g.gif
aš rodžiau. aš laikau spintutėj. bet čia jau kaip nori, jei tau tinka kur ant viršaus, tai kodėl gi ne, jis stabiliai stovi, ir prasitempia į ilgį kiek nori plačiau ar siauriau,.

QUOTE(Fluctus @ 2011 06 29, 21:42)
turiu keletą klausimų
1. čia vieno rašto 65 vnt. ar pakuotėj 65 vnt visų trijų rūšių/raštų?
2. ta viršūtinė tarkutė po kurio laiko neišklera? ta prasme laikos stabiliai po n metų naudojimo?
3. pakuotėj 6 vnt ar 12?  g.gif  sorry kad klausiu, tiesiog ten  neparašyta kiek yra..
4.  ten mačiau pigesnė atsirado, tai būtų įdomu apart kelių cm kuo dar skirias unsure.gif
Būsiu dėkinga už informaciją  4u.gif

pakuotėj iš vis 65 vnt. kiek kokių tiksliai raštų neskaičiavau, padalinta po lygiai kiek išeina.

na, kol kas naudoju tris metus, kiek tarkuoju neišklero, gan stipriai įsispaudžia, kaip bus paskiau nežinau, gal jau ir pačią tarką reiks keist.. kol kas dar aštri.
6 vnt. ledų formelių, čia parodyta 2, kadangi yra dviejų spalvų, renkies kokia jau patinka.

hmm ta pigesnė ar ne baltos spalvos tik g.gif nes šita tai metalo spalvos, na nedažyta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 29, 23:33)
pakuotėj iš vis 65 vnt. kiek kokių tiksliai raštų neskaičiavau, padalinta po lygiai kiek išeina.

na, kol kas naudoju tris metus, kiek tarkuoju neišklero, gan stipriai įsispaudžia, kaip bus paskiau nežinau, gal jau ir pačią tarką reiks keist.. kol kas dar aštri.
6 vnt. ledų formelių, čia parodyta 2, kadangi yra dviejų spalvų, renkies kokia jau patinka.

hmm ta pigesnė ar ne baltos spalvos tik  g.gif  nes šita tai metalo spalvos, na nedažyta.  4u.gif

user posted image
Va, balta ENUDDEN. Bet pagal sudėtį spėju, jog čia bus labiau maximinio tipo geležiukas, nei solidi pakaba (nieko nepasakyta apie apsaugą nuo braižymo, kaip brangesniam variante) g.gif
Beje, dėkui už atsakymą )
Atsakyti
Sveiki, vis seku sita tema. persikraustom i nama, kol nebus virtuves baldu, ner kur leksciu det doh.gif pagalvojau, akd super butu tuos leksciu deklus tureti. O jie buna tik vieno dydzio ar ir mazesniu, didesniu ismatavimu? ir per kiek laiko juos mazdaug atveztu i vilniu bigsmile.gif (cia sakykim, koks ilgiausias laikas laukti) gal galite imesti kontaktus, kur uzsakinejate atvezima 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 29, 23:46)

Va, balta ENUDDEN. Bet pagal sudėtį spėju, jog čia bus labiau maximinio tipo geležiukas, nei solidi pakaba (nieko nepasakyta apie apsaugą nuo braižymo, kaip brangesniam variante)  g.gif
Beje, dėkui už atsakymą )

nu grei2iausiai, kad bus plonesnnio metalo, nes ten tai tokia normali, ir tiesa, yra paklijuoti tokie juodi. aš net nemačiau, kad yra tokia, tai tiesiai prie anos ėjau... tik vat būtinai reikia matuot duris. nesuprantu,pas mus pvz vonios durys ir miegamo tokio pat storio, pamatavus, bet vonios duryse tinka, o miegamo ne, tiksliau užsidėt užsideda, bet durys paskiau neužsidaro, o vonioj gerai, kažkaip kitaip išpjauta matyt.... nes jau anam bute kai buvau, nusipirkau ir grąžinau, netiko doh.gif nors pagal cm atrodė gerai...

QUOTE(Alchemie @ 2011 06 30, 08:32)
Sveiki, vis seku sita tema. persikraustom i nama, kol nebus virtuves baldu, ner kur leksciu det doh.gif pagalvojau, akd super butu tuos leksciu deklus tureti. O jie buna tik vieno dydzio ar ir mazesniu, didesniu ismatavimu?

jie yra dviejų dydžių, didelėm lėkštėm ir tokiom mažesnėm .
apie vežėjus nežinau, lauk kas kitas parašys, nes aš ne lt..
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 06 30, 09:32)
Sveiki, vis seku sita tema. persikraustom i nama, kol nebus virtuves baldu, ner kur leksciu det doh.gif pagalvojau, akd super butu tuos leksciu deklus tureti. O jie buna tik vieno dydzio ar ir mazesniu, didesniu ismatavimu? ir per kiek laiko juos mazdaug atveztu i vilniu bigsmile.gif (cia sakykim, koks ilgiausias laikas laukti) gal galite imesti kontaktus, kur uzsakinejate atvezima 4u.gif aciu

Paskaitykite pirmą temos žinutę, visa info ten rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 30 birželio 2011 - 09:08
o jau leido skelbt pirmam psl? nemačiau net blush2.gif
Atsakyti