Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(zose123 @ 2011 06 26, 09:36)

as , pvz pries tai kai nubraizau baldininkui ko as noriu, perziuriu daug psl, ivairiausiu baldu, nesvarbu ar miegamajam reikia ar vaiku kambariui, galima visko prisirinkti is visur  ir su baldininku sukurti savo, bet jau kur atsilupus ar nuluzus, greit atvaziuos, pakeis, o kur jums garantija, kas jums taisys ? 

tai ir puiku, tu renkies baldininką, mes renkamės ikėją bigsmile.gif
gal kai turėsiu savo butą, ne nuomojamą, baldai kiek keisis, bet manau vistiek pirktume iš ikėjos, tik brangesnius. esu labai patenkinta stalu, lova, ir tikrai ne pigiausias variantas buvo, bet ir ne tiek, kiek kitoj parduotuvėj būčiau sumokėjus. man patinka jų stilius, patinka tai, kad ir esant visiškai ne tos srities ž,mogui, kuris nieko neturi bendrą su baldais, viskas aišku ir blondinei, kaip surinkt baldus, viskas nuo a iki z, varščiukai, laikikliai ir pan. viskas sudėta...
kiekvienas renkasi kaip jiem geriau juk smile.gif

pvz šitas mūsų stalas iš ikėjos. mes pirkom iš žmogaus pagal skelbimą, bet kai nuvažiavom pažiūrėt, atrodė tikrai labai gerai, nesuraižytas, nenudaužytas, o jie jau kelis metus naudojo. bet man atrodo čia jau senesnės kolekcijos, nes tokio dabar nematau pardėj, šis sunkus baisiai, didelis, nu matos medis neblogas, ne tai kad kokia faniera. yra panašūs, bet daug plonesnėm kojom ir lengvesni g.gif (reikia pažiūrėt dar kartą pavadinimą, po stalu mačiau lipdukas dar yra) už šitą stalą (1.80x1,00 m) ir 8 dirbtinos odos kėdes mes sumokėjom 300 eur (kai ikėjoj viena tokia panaši kėdė nauja kainuoja ~70 eur) jau nekalbant apie tokį stalą. kiek pardžių apžiūrėjau, kažkas panašaus, naujas, mažesnis - be 500-600 eur nesvajok, o kur dar kėdės doh.gif tai labai džiaugiaus, manau dar jis man ne vienus metus laikys, o kai jau nusidremš kėdės, pakeisim, negaila, bet stalo tai manau nesudėvėsiu ilgai, gi ant jo su batais nevaikštai... biggrin.gif (ant jo stovėjo trys suaugę vyrai, kai lempas kabino, nieko, nė trakštelėjo, kur ten trakštels kai toks storas...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 06 26, 11:36)
tiesiog kas turi ju baldus , greit nusivyle , tik ta ir norejau pasakyti.

Pasakete neteisybe smile.gif Nes taip, kaip parasete, tai gaunasi, kad visi absoliuciai ir nusivyle. Netiesa, as tarkeme absoliuciai nenusivylusi. Pirkau tik vaikams ir mamai. Sau perku smulkmenas, Ikea juk ir ju turi, o perka cia visos juk ne tik baldus smile.gif .

Na, bet jei apie baldus tai prasom, as su pvz cia pasimakaluosiu:
Pirkau paauglei dukrai lova:
http://www.ikea.com/...4540#/90074930/
tada ji apie 250 zlotu kainavo. tvirta, daili, pretenziju jokiu jai neturime, nors naudojame jau trejus metus. Dabar tokia pacia pirkome ir mamai. labai patenkinta. Jei galvoti, kad ji vistik del kazkokiu priezasciu dukrai neatlaikytu, tai vadinasi drasiai galiu pirkti antra tokia pacia ir jokiu finansiniu nuostoliu. Kad gaminta lova, kuri tikrai nekainuos 350 lt atlaikys ilgiau nei Ikea lova, tikrai nera. O pakeisti i antra tokia pacia galiu drasiai, kaina juk juokinga.
Tesiu toliau. Baldai, tai ne tik kietieji baldai, bet tarkime ir kedes.
Nieko geresnio ir tokio pat patogaus, stabilaus uz analogiska kaina neradome. Tiesa, dabar pabrange lyg ir g.gif Bet vistiek puiki kaina, nes kokybe tikrai gera
http://www.ikea.com/...oducts/50076304
Kedes derintos prie sio stalo.
http://www.ikea.com/...6846#/50116847/
kokybe puiki, faneruotas, kaina juokinga, funkcionalus ir svarbiausia tinka mazai erdve (mama gyvena bute ir virtuvele 7 kv, o ji viena gyvena). PAsakykite, kuris meistras pagamins kazka panasaus uz tokia kaina? Realiai staliukas atrodo zyyyymiai geriau, nuotraukoje jo ir kojos plonesnes atrodo, ir tarsi tvirtumo truksta. is tiesu nerealus kainos, kokybes ir isvaizdos santykis thumbup.gif

Dar mamai pirkome vonios baldus, irgi puikus ir kaina puiki, dukrai staliuka, spinta (pirkau kaip laikina, bet tikriausiai atitarnaus jai iki tol, kol ji gyvens su mumis), sunui lova, kuri tikrai laikina, nes neisivaizduoju, kam jam tokia pusantrinio aukscio lova po kokiu 3 metu g.gif

Atsakyti
aš už dukrytės kambario baldus - lovą su čiužiniu, knygų lentyną, komodą rūbams dviems vaikams, staliuką su kėdutėm - sumokėjau apie 1000 lt, baldininkai vien už lovą paskaičiavo 500 lt doh.gif
neturiu nei vieno priekaištėlio bigsmile.gif
Atsakyti
Paprasyciau as baldininko man tokias katytes suniuka ar avytes padaryti, tai tikrai nesuprastu, sakytu prisigalvoja nesamoniu... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 06 26, 15:53)
Paprasyciau as baldininko man tokias katytes suniuka ar avytes padaryti, tai tikrai nesuprastu, sakytu prisigalvoja nesamoniu... biggrin.gif

as tokia lovyte turiu tik pusine, uzejau i parde buvo panasi, kaina 800. Parasyta - is ekologiskos pusies... komedija ir tiek
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 06 26, 15:53)

drinks_cheers.gif
O koks baldininkas galetu pagamint tokia lova? lotuliukas.gif Yra panasiu LT pirkt, bet tik ne uz tokia kaina. Tris metus jau naudojam, kaip nauja smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 06 26, 20:27)
drinks_cheers.gif
O koks baldininkas galetu pagamint tokia lova?  lotuliukas.gif Yra panasiu LT pirkt, bet tik ne uz tokia kaina. Tris metus jau naudojam, kaip nauja smile.gif

Siu kokybe puiki smile.gif
Atsakyti
aš baldininko prašyčiau tik dėl to daryti, kad man reikėtų dviejų katyčių tokioje lovelėje lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kažkuri jūsų domėjosi kilimėliu po kėde.
Va ką pavyko surasti:
user posted image
KOLON

Kas įdomu - Lenkijos IKEA tokio nėra asortimente doh.gif
Atsakyti
Kilimėliai po kėde labai brangūs, vienas LT gamintojas siūlo po 30 Lt/vnt. Jeigu domina, parašykite į až, parašysiu kontaktus.
Norėjau paklausti dėl Ikea Family kortelės (su šia kortele gaučiau nuolaidas kai kurioms prekėms):
Jeigu užpildyčiau formą, gaučiau paštu, ar reikėtų pasiimti nurodytoje parduotuvėje?
Prieš kiek laiko reikėtų užsakyti, kad spėtų pagaminti?
Ar man (ne lenkei) pagamintų kortelę?
Ar ši kortelė panašiai kaip "ačiū" kortelė, t.y. nekreditinė? Ją perbraukus suteikiamos nuolaidos ir tiek?
Kokie kortelės privalumai?
Atsakyti
Buvau prisižadėjusi parodyti Hemnes spintelę ... 4u.gif Man ji graži ir kokybiška, būčiau anksčiau užmačiusi šitą liniją, būčiau ir į miegamą komodą pirkusi

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 27, 18:38)
Sveikos smile.gif
kažkuri jūsų domėjosi kilimėliu po kėde.
Va ką pavyko surasti:

Kas įdomu - Lenkijos IKEA tokio nėra asortimente  doh.gif

aha, tokio neužmačiau, nors rodo, kad pas mus yra.
bet jau kaina, 24 eur doh.gif durni gal jie, nesuprantu kodėl čia taip brangu??
nepirksiu tikrai, nesusivarys gal grindys nuo kėdės su ratukais g.gif

QUOTE(aulina @ 2011 06 28, 07:56)
Norėjau paklausti dėl Ikea Family kortelės (su šia kortele gaučiau nuolaidas kai kurioms prekėms):
Jeigu užpildyčiau formą, gaučiau paštu, ar reikėtų pasiimti nurodytoje parduotuvėje?
Prieš kiek laiko reikėtų užsakyti, kad spėtų pagaminti?
Ar man (ne lenkei) pagamintų kortelę?
Ar ši kortelė panašiai kaip "ačiū" kortelė, t.y. nekreditinė? Ją perbraukus suteikiamos nuolaidos ir tiek?
Kokie kortelės privalumai?

Aš labai abejoju, kad į Lietuvą siūstų, kai lt nėra ikėjos g.gif Aš pirmąją pasiėmiau vietoj pardėj, bet naują su mano vardu ant jos,kai prisiregistravau online, tai atsiuntė paštu.
Kiek laiko tai vėl klausimas visų pirma, ar iš vis siųs, bet šiaip bent 3 sav drąsiai pasilikčiau.man po 2 sav kažkur atėjo...
Nekreditinė ji tikrai, su ja mokėjimų neatliksi, bet ir nuolaidos būna ne visada, tik toms prekėms, kur salėje nurodyta, kad pvz su ikea family kortele iki tam tikros datos kainuoja tiek ir tiek pigiau. Būna šiaip po kelias prekes pastoviai kam nuolaidos, paskutiniu metu pirkau skardą kepimui tai apie 6 eur kaž-kur pigiau gavos su kortele.
tai tokie ir privalumai, kad turi nemokamai kortelę, jei kokiai prekei nuolaida, kurios reikia, gauni.
be to, berots ketvirtadieniais, ar kažkurią dieną ikėjos kavinukėj kai perki kažką, kava nemokamai (na bet čia aktualu jau kas vietoj yra).
o daugiau privalumų tai nežinau... kai prisiregistruoji online, kas mėn berots atsiunčia ikea family katalogiuką.. rolleyes.gif

QUOTE(Spurga577 @ 2011 06 28, 09:23)
Buvau prisižadėjusi parodyti Hemnes spintelę ...  4u.gif Man ji graži ir kokybiška, būčiau anksčiau užmačiusi šitą liniją, būčiau ir į miegamą komodą pirkusi

fainai atrodo smile.gif gražus vonios kam barys įsivaizduoju.
(tą l'occitane rinkinuką ir aš turiu, kaip tik baigias biggrin.gif )
Atsakyti