QUOTE(zose123 @ 2011 06 26, 09:36)
as , pvz pries tai kai nubraizau baldininkui ko as noriu, perziuriu daug psl, ivairiausiu baldu, nesvarbu ar miegamajam reikia ar vaiku kambariui, galima visko prisirinkti is visur ir su baldininku sukurti savo, bet jau kur atsilupus ar nuluzus, greit atvaziuos, pakeis, o kur jums garantija, kas jums taisys ?
tai ir puiku, tu renkies baldininką, mes renkamės ikėją
gal kai turėsiu savo butą, ne nuomojamą, baldai kiek keisis, bet manau vistiek pirktume iš ikėjos, tik brangesnius. esu labai patenkinta stalu, lova, ir tikrai ne pigiausias variantas buvo, bet ir ne tiek, kiek kitoj parduotuvėj būčiau sumokėjus. man patinka jų stilius, patinka tai, kad ir esant visiškai ne tos srities ž,mogui, kuris nieko neturi bendrą su baldais, viskas aišku ir blondinei, kaip surinkt baldus, viskas nuo a iki z, varščiukai, laikikliai ir pan. viskas sudėta...
kiekvienas renkasi kaip jiem geriau juk
pvz šitas mūsų stalas iš ikėjos. mes pirkom iš žmogaus pagal skelbimą, bet kai nuvažiavom pažiūrėt, atrodė tikrai labai gerai, nesuraižytas, nenudaužytas, o jie jau kelis metus naudojo. bet man atrodo čia jau senesnės kolekcijos, nes tokio dabar nematau pardėj, šis sunkus baisiai, didelis, nu matos medis neblogas, ne tai kad kokia faniera. yra panašūs, bet daug plonesnėm kojom ir lengvesni (reikia pažiūrėt dar kartą pavadinimą, po stalu mačiau lipdukas dar yra) už šitą stalą (1.80x1,00 m) ir 8 dirbtinos odos kėdes mes sumokėjom 300 eur (kai ikėjoj viena tokia panaši kėdė nauja kainuoja ~70 eur) jau nekalbant apie tokį stalą. kiek pardžių apžiūrėjau, kažkas panašaus, naujas, mažesnis - be 500-600 eur nesvajok, o kur dar kėdės tai labai džiaugiaus, manau dar jis man ne vienus metus laikys, o kai jau nusidremš kėdės, pakeisim, negaila, bet stalo tai manau nesudėvėsiu ilgai, gi ant jo su batais nevaikštai... (ant jo stovėjo trys suaugę vyrai, kai lempas kabino, nieko, nė trakštelėjo, kur ten trakštels kai toks storas...