Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(zose123 @ 2011 06 25, 20:10)
IKEA baldai daug kas kuris turi, sako kokybe prasta. nesuprantu kam tie sunkumai uzsisakant per tarpinbinkus ar i lenkija vaziuoti, parodai balda  baldininkui ir jis tau padarys 10 kartu kokybiskesni, su geresne furnitura ir t.t. cia kas kaip supranta, ant kokybes nesutaupysi, nebent baldus ruosiates keisti kas kelis metus

ir 10 kartų brangesnį tongue.gif
Atsakyti
o man kokybes ir kainos santykis labai liuks. O ikejines idejos superines thumbup.gif
Virtuves uz padoria kaina su BLUM'ais sudetais, pas mus kosmine kaina uz tai plesia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 25 birželio 2011 - 20:24
QUOTE(zose123 @ 2011 06 25, 20:10)
IKEA baldai daug kas kuris turi, sako kokybe prasta.

Taip kokybe prasta ir baldininkas padarytu kokybiskiau. Del modeliu senumo, tai baldininkai irgi padarytu ikejiskai, bet tai ir yra, kad kaina cia viska lemia. Kitas dalykas, gal ir sumoketume daugiau, bet nera tokios pasiulos. Ar turi koks baldininkas jau padarytu daiktu toki ikejiska kataloga. O cia viskas paprasciau, kaip nori susidelioji savo konstruktoriu ir viskas. As buciau uz gryna medi tik todel, kad tai sveikiau, nei ikejines pjuvenos. Kita vertus, grynas medis labai sunkus, atsiranda keblumu keiciant baldus ir pan. As tai priimu kaip savaime suprantama dalyka, kad ikejiniai daiktai yra laikini ir manes tai neerzina 4u.gif
Atsakyti
as nesuprantu , is kur jus istrauket , kad baldininkas padarys jums ta pati balda 10 kartu brangesni? gal nepatingekit pasiklausti

as , pvz pries tai kai nubraizau baldininkui ko as noriu, perziuriu daug psl, ivairiausiu baldu, nesvarbu ar miegamajam reikia ar vaiku kambariui, galima visko prisirinkti is visur ir su baldininku sukurti savo, bet jau kur atsilupus ar nuluzus, greit atvaziuos, pakeis, o kur jums garantija, kas jums taisys ? tiesiog nzn kokia kaina jums pasakytu baldininkas uz ta balda kuri jus issirinkot, tai nreikia, as suprantu kad tai uzima daug laiko, ieskot normalaus baldininko, ieskoti kazko naujo , geresnio patogesnio dizaino, bet ant mano baldu net vyras kuris sveria virs 100 kg, pasilipa vietoj kedes ir nieko. as tiesiog neturiu pinigu kas 5 metus keisti baldus, o kaina galbut butu netgi mazesne nei IKEJOS, nereikia cia manes pulti, as nieko blogo tikrai nenorejau pasakyti, tiesiog kas turi ju baldus , greit nusivyle , tik ta ir norejau pasakyti.

as baldu pardese neperku, tik miegamajam lova ( kuri pasirodo tragiska), turiu super baldininka, tik aisku reikia laiko kol susibraizom , viska iki mm susimatuojam, o cia nuvaziavai nusipirkai ir turi. tikiuosi, kas nusipirkot tuos baldelius linkiu kad ilgai ir gerai tarnautu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 26 birželio 2011 - 09:38
gerai, kai jūs turit tą normalų baldininką, kiek aš susidūriau, tai visi tragiški doh.gif

O kai reikia rinktis, ar pirkt už 1000 ikea'os lentynas knygoms, ar super atrodančias skano, bet kainuojančias 10 kart brangiau, tai kainos faktorius bent jau man tampa svarbus.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 06 26, 10:36)
as , pvz pries tai kai nubraizau baldininkui ko as noriu, perziuriu daug psl, ivairiausiu baldu, nesvarbu ar miegamajam reikia ar vaiku kambariui, galima visko prisirinkti is visur  ir su baldininku sukurti savo, bet jau kur atsilupus ar nuluzus, greit atvaziuos, pakeis, o kur jums garantija, kas jums taisys ?

O jus galvojate jum nemokamai ir graziai taisys? O mes uz ta kaina naujus nusipirksim biggrin.gif
O jei rimtasi, tai man ir, manau, ne tik man, butu labai idomu pasiziureti, ka jusu baldininkas sukure ir uz kokia kaina? Idekite, prasau, nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
Taip kokybe prasta ir baldininkas padarytu kokybiskiau

nu nusisnekat juodai biggrin.gif jei perkat komoda uz 100 lt, tai gal ir ne kokia kokybe, visur principas tas pats- pigiausias daiktas bus nekokybiskas. As turiu du didesnius baldus, ikejos kontekste jie buvo brangus. kokybe man labai patinka, lietuvoj ne su ziburiu negausi mediniu baldu net uz PANASIA kaina. Tiesa, turiu virtuves komplekta is medzio, gaminta gan zinomu gamintoju. Neduok dieve kam susidurt su lietuvaiciais baldininkais- dureles issivaiksciojo, o moketa normalai cool.gif

be to, lietuvaiciu stilius man tikrai ne prie sirdies- kuria kazkoki sovietmecio griozdiska stiliuka patenkinti. neturiu nei laiko, nei noro ieskot nuotraukeliu, perbraizinet ir panasiom nesamonem uzsiiminet, ir taip turiu ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 26 birželio 2011 - 10:02
QUOTE(Nada... @ 2011 06 26, 10:55)
As turiu du didesnius baldus, ikejos kontekste jie buvo brangus. kokybe man labai patinka, lietuvoj ne su ziburiu negausi mediniu baldu net uz PANASIA kaina. Tiesa, turiu virtuves komplekta is medzio, gaminta gan zinomu gamintoju. Neduok dieve kam susidurt su lietuvaiciais baldininkais- dureles issivaiksciojo, o moketa normalai  cool.gif

Kokius tuos "du didesnius"? Uz panasia kaina tokiu negausi, bet uz didesne, kokybiskesnius tikrai taip. Bet matau, kad ne visi vienodai pacia kokybe supranta... Nors ir esu ikejos fane, bet ne del kokybes, kita vertus, kaip cia ir kalbejom, musu baldu anukam nereikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 06 26, 12:18)
Kokius tuos "du didesnius"? Uz panasia kaina tokiu negausi, bet uz didesne, kokybiskesnius tikrai taip. Bet matau, kad ne visi vienodai pacia kokybe supranta... Nors ir esu ikejos fane, bet ne del kokybes, kita vertus, kaip cia ir kalbejom, musu baldu anukam nereikes  4u.gif

na, o kas jum yra "kokybiskas" g.gif . Jei daiktas stabilus, medinis, visos detales sueina lygiai, tarpai lygus, per metus nekeicia savo isvaizdos, neblunka, laikau ji kokybisku g.gif . Tikrai nesiginciju, kad uz didesne kaina galiam kokybiskesnius nusipirkt- pvz esu nusiziurejus medinius amerikoniskus baldus, lova- 8000 lt smile.gif

Atrodo, aiskiai savo patirim pasidalinau- turiu s... lietuviskus baldus, kurie man atsiejo tikrai brangiau, jei virtuve buciau IKEA susirinkus, kazkaip negirdejau, kad ikejos dureles issivaiksciotu mirksiukas.gif .
MANO ( kas nebutinai turi sutapt su jusu patirtim)- uz savo kaina brangesnes linijos IKEA baldai yra kokybiski, o lietuvoj mokek nemokejes, vis tiek ss... gausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 06 26, 10:36)
as nesuprantu , is kur jus istrauket , kad baldininkas padarys jums ta pati balda 10 kartu brangesni? gal nepatingekit pasiklausti

Man susidarė toks įspūdis, lyg kažkas norėtų pareklamuot kažkurį baldžių ax.gif
na ir kas, kad ikea baldai gal ir neilgaamžiški, bet man rodos ateit čia ir sakyt, kad kokios mes kvailelės, kad juos perkam ir kad geriau iš baldžių pirktumėm (užsisakytumėm) - nelabai gražu ir veiksminga smile.gif
nebent įdėsite tamsta foto baldų pagamintų pagal jūsų užsakymą ir dar kainą nurodysite ir metus, kada gaminta, o jau tada būs proga pakalbėt ar už tą pačią kainą galima pagamint baldus kaip ir ikeiniai smile.gif
o čia svaidytis paprotavimais be argumentų, tai galima iki pažaliavimo smile.gif tik rezultatas gausis nekoks.
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 26, 12:32)
o čia svaidytis paprotavimais be argumentų, tai galima iki pažaliavimo smile.gif tik rezultatas gausis nekoks.

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is pigiu, labai pigiu Ikea baldu turiu si staliuka (kainavo 19 zlotu) jau 5 metai.Kai kur pasitryne dazai, daugiau jokiu defektu neatsirado. Esu keliasdesimt kartu ir pati ant jo uzlipusi- atlaike. bigsmile.gif O maniau, kad uz tokia kaina po metu tikrai ismesiu. ax.gif
My Webpage
Isnuomuojom buta, nupirkom tos pacios pigiosios Lack serijos kavos staliuka, TV staliuka, uz abu sumokejom kazkur 100lt.Jei sugadins, tikrai nebus gaila ismest.

Dar turiu Hemnes serijos komoda ir lentyna- naturalus medis, kokybiski, patvarus.Nebuvo pigus, bet, deja, LT baldininkai man nieko pigesnio panasios kokybes negalejo pasiulyti. schmoll.gif

Taip pat turiu Molger serijos vonios baldus.Jokiu priekaistu. rolleyes.gif

Pati esu ne viena karta buvus Ikea, man ten patinka leisti laika, isciupineti kiekviena smulkmenele.Neperku daiktu, ju gyvai nemaciusi, neivertinusi kokybes.

Jei Ikea'joj randu sau patinkanti, mane tenkinancios kokybes, kainos, ismatavimu ir t.t... balda ar kita dalykeli, tai kam man vargti ieskant baldininko, braizant kiekviena detale, ieskant furnituros?????? blink.gif
Atsakyti