Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Louhi @ 2011 06 20, 11:55)
Gerulis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Fluctus @ 2011 06 20, 12:00)
ooo, net nepastebėjau tokio smile.gif už tai verta  drinks_cheers.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 06 20, 12:00)
drinks_cheers.gif  idejau i pirma zinute

che che, negalejau neidet hi.gif
liuks thumb_yello.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 21, 15:41)
Na ka , galiu pasirodyt musu savaitgalio triusa smile.gif

padirbejot!
labai man ta zaislu talpykla bigsmile.gif
avytes wub.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 22, 16:45)
mes vakar isbandem vaikiska patalyne ir sau nusipirkom komplekteli..tai vaikiskoje buvo tik skyle, be jokiu knopkyciu, o va musiskeje dviguleje antklodes uzvalkale yra tos tokios baltos knopkytes smile.gif

kokia kokia pirkot? tongue.gif
jo, vaikiskoj nera spaudziu, o didzioji su
va tokia
user posted image
tik tikejaus tokiu tapybisku burbulu, o jie visgi naturoj kitaip atrodo..
user posted image
medziagu/patalyniu galetu buti foto ideta ir is arciau.

o stai ka nuziurejau savo berniokui bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 25, 12:30)
o stai  ka nuziurejau savo berniokui bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...PE106496_S4.jpg

Turim toki. Patinka! Tik kazka ten reikejo siek tiek pakeisti tvirtinime. IKEA karutis toks pat kaip ir BRIO, tik desimt kartu pigesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 06 25, 12:40)
Turim toki. Patinka! Tik kazka ten reikejo siek tiek pakeisti tvirtinime. IKEA karutis toks pat kaip ir BRIO, tik desimt kartu pigesnis biggrin.gif

va va, pigesnis ir labai dailus! dairiaus i Janod, Brio, bet matau, kad ciupsiu si biggrin.gif
tik galetu ir kaladeliu but prikrauta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 25, 12:55)
va va, pigesnis ir labai dailus! dairiaus i Janod, Brio, bet matau, kad ciupsiu si biggrin.gif
tik galetu ir kaladeliu but prikrauta biggrin.gif

Tai va kaladeles: user posted image
Tik kai jas maciau gyvai, kazkas nepatiko, nors dabar gal kitaip atrodytu
IKEA stumdukas geras tuom, kad galima reguliuoti ratu sukimosi lengvuma. Kas kazkiek laiko reikia vis pasukti. Ir didelis + tai, kad jis medinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gucii: 25 birželio 2011 - 12:02
QUOTE(gucii @ 2011 06 25, 13:00)
Tai va kaladeles:
http://www.ikea.com/...PE106540_S4.jpg
Tik kai jas maciau gyvai, kazkas nepatiko, nors dabar gal kitaip atrodytu
IKEA stumdukas geras tuom, kad galima reguliuoti ratu sukimosi lengvuma. Kas kazkiek laiko reikia vis pasukti. Ir didelis + tai, kad jis medinis

jo, sitos irgi itrauktos i mamos norus biggrin.gif
bet noretusi, kaip tarkim Janod, kad jau karutyje butu kaladeles.

ziurineju skecius ir pasimeciau, kuris cia butu papludimio? jie skiriasi auksciu ir plociu.
ramso mazas
ramso didelis
ar mazasis tinkamas? neiziuriu jo stiebo tvirtinimo.. aa, jis tvirtinasi prie balkono doh.gif
tai lieka papludimiui didysis g.gif nors sis idomu kaip smelyje laikysis..
Atsakyti

i 
Norėdami pacituoti žinutę/-es, necituokite pačių nuotraukų: cituojamoje žinutėje tiesiog ištrinkite nuorodos kodus [ img ] [ /img ] ). Ačiū :)
Atsakyti
Gal kas turi tokią lovą iš Ikea katalogo? Norėčiau tokią paauglei dukrai nupirkti, gal būna baltų, ar smėlio spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Ringaile @ 2011 06 25, 15:15)
Gal kas turi tokią lovą iš Ikea katalogo? Norėčiau tokią paauglei dukrai nupirkti, gal būna baltų, ar smėlio spalvos.

http://www.ikea.com/...oducts/10073977
Atsakyti
Ahoy IKEA' pupos!
Žiūrėkit ką radau:
user posted image
Yngaren

jau toks grooooožisssss... Gaila dar neturiu mylimiausių parfiumų išsirinkus, kad juos patalpinčiau į tokias gražias butielkas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 25 birželio 2011 - 17:38
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 25, 17:36)

jau toks grooooožisssss...  Gaila dar neturiu mylimiausių parfiumų išsirinkus, kad juos patalpinčiau į tokias gražias butielkas  wub.gif

aš čiupinėjau, bet man jos per didelės atrodo kaip kvepalams... kažkaip nesužavėjo ...

beje, kuri čia klausėt dėl to permatomo po kėde, tai šiandien kaip tik ieškojau, bet radom tik tokį
http://www.ikea.com/...500?query=projs
čia lenkiška nuoroda, šiaip parsivežiau, reikėjo divejų, palyginus brangus, 5 eur už gumos gabalą doh.gif
čia šiaip ant stalo jaučiu, bet \pabandžiau po kėde, bet nepatiko, baltas gabalas toks, ir nesivažinėja, tai vešiu atgal...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2011 04 01, 08:47)
Edvinas ima 11-12 proc . pvz kaina 100 zlotu, tai uz atvezima ima ne nuo litu ( 100X 0.88), o nuo zlotu, t.y. 10 lt.  be to, kursas pas juos labai jau nepalankus pirkejui, bet gal cia visi tarpininkai taip skaiciuoja  smile.gif
Aptarnavimas be priekaistu..

o kokybe ikea man tokia vidutiniska pasirode. Brangesni baldai man patiko, pvz vaikiska komodele uz 530 zlotu, o va trofast ta lentyna tai nelabai jau kokybiska....nors dizainas ir stilius ikejos be konkurencijos  ekonominiu baldu klasej..

IKEA baldai daug kas kuris turi, sako kokybe prasta. nesuprantu kam tie sunkumai uzsisakant per tarpinbinkus ar i lenkija vaziuoti, parodai balda baldininkui ir jis tau padarys 10 kartu kokybiskesni, su geresne furnitura ir t.t. cia kas kaip supranta, ant kokybes nesutaupysi, nebent baldus ruosiates keisti kas kelis metus
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 06 25, 19:10)
IKEA baldai daug kas kuris turi, sako kokybe prasta. nesuprantu kam tie sunkumai uzsisakant per tarpinbinkus ar i lenkija vaziuoti, parodai balda  baldininkui ir jis tau padarys 10 kartu kokybiskesni, su geresne furnitura ir t.t. cia kas kaip supranta, ant kokybes nesutaupysi, nebent baldus ruosiates keisti kas kelis metus

nu taip, kokybė nėra super gera, bet kai tokia kaina, tai ko norėt? nors yra ir ten gerų, brangesnių baldų, kurie tikrai ne vienus metus laikys.
bet šiaip, kodėl gi ne? jei man nusipirkus spintą už 200 eur atlaikys sakykim 6-8metus, kodėl man jos nepakeitus paskiau. jei nusipirksiu už 600 panašią iš "firminės" parduotuvės, tikrai nenorėsiu jos išmest po 10 metų, nes bus gaila.
priklausomai nuo stiliaus, nuo baldų, nuo poreikių.. bet ypač vaikų baldai, tai labai apsimoka, gi jie greit išauga, reikia naujų, o čia nupirkai, sudrapalino staliuką ir psio, perki didesnį.
Atsakyti
nesuprantu, kodėl turėtų nelaikyti mano puikiosios expedit lentynos, į kurias aš sukroviau visus savo meno albumus g.gif nei linksta, nei ką... o ką man galėtų pasiūlyti baldininkas? 4 kartus brangiau už tokį pat baldą, bet kokio ąžuolo, kam man to reikia, jeigu šitos nelinksta? o be to, sugalvosiu modifikuoti lentną, tai man vėl baldininko ieškotis? man labai patinka IKEA konstruktoriaus principas, nori - prisipirkai dar tris lentynos dalis, nori, ratukus uždėjai, nori, įdėjai dureles, išėmei dureles, įdėjai jom pritaikytus krepšius ir atidavei vaikui žaislams laikyti

o tie ilgaamžiai baldai, tai ačiū, turim tokius, kuriuos tėvai iš savo tėvų paveldėjo, kas iš to, kad jie dar laiko, bet kad jau tokie morališkai pasenę... nei bėk, nei rėk, visai nenoriu savo anūkams savo lentynų palikti, nebus skaudu jiems mano IKEA išmesti wink.gif
Atsakyti