QUOTE(Forgete @ 2011 06 22, 15:24)
uzvalkalai antklodei ir pagalvei. Paklodes nea, bet yra labai fainos su gumom ir labai super kokybiskos
Ačiū
pastebėjau, kad paklodė su guma nelabai reikalinga, nes ikea čiužinkas lovoje taip gerai pasidengia paprasta paklode, kad ji puikiausiai net kelias naktis neišsipešioja
QUOTE(xjurga @ 2011 06 22, 16:07)
Aš jau irgi senai nusižiūrėjus patalynę, ale vis neapsisprendžiu ką su antklode daryti. Dabar dar naudojam 1,40 ilgio, tai galvoju pats laikas būtų jau ir normalaus dydžio pirkti, bet nežinau ar čia iš Ikea imti, ar čia iš kur kitur pirkti. Tų antklodžių dabar įvairiausių būna (sintetinių, vilnonių, šilkinių ir pan.), nežinau, kokią čia vaikui geriausia būtų.
Laikoma, kad geriausia šilkinė, tada jau vilnonė, jei vaikas nealergiškas
Aš dabar irgi keičiu, žinau čia lietuviškų gamintojų neblogą parduotuvę su geromis kainomis , tai ten ir pirksiu, nes mažesnę iš ten pirkau, patenkinti 100% . Mes rinkomės vilnonę, šilkinių ten irgi yra (tik jau ne LT gamybos
), bet kai buvau maždaug prieš mėnesį, tai sakė, kad nebeveš, likučius išpardavinėja...
O kokie ikea patalynių užsegimai, jei jie yra? (būna be užsegimų, tik skylė, kad įkišti, būna su užtrauktukais ir būna su knopkytėmis)