Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Will @ 2011 06 22, 15:12)
Taip, ačiū  thumbup.gif
Bet kaip įdomiai, kad spalvos negalima pasirinkti, lovytės tai juk trijų spalvų  unsure.gif

jo, man irgi reikejo pusines tai nera.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 22, 15:15)
jo, man irgi reikejo pusines tai nera.

Jau beveik džiaugiuosi, kad mums ne tą lovą atvežė lotuliukas.gif

Sudominot su patalyne, žiūrinėju dabar, o ten įeina tik užvalkaliukai, paklodė- ne? Žiūrinėju vaikiškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 22, 15:20)
Jau beveik džiaugiuosi, kad mums ne tą lovą atvežė  lotuliukas.gif

Sudominot su patalyne, žiūrinėju dabar, o ten įeina tik užvalkaliukai, paklodė- ne? Žiūrinėju vaikiškas  ax.gif

uzvalkalai antklodei ir pagalvei. Paklodes nea, bet yra labai fainos su gumom ir labai super kokybiskos thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau irgi senai nusižiūrėjus patalynę, ale vis neapsisprendžiu ką su antklode daryti. Dabar dar naudojam 1,40 ilgio, tai galvoju pats laikas būtų jau ir normalaus dydžio pirkti, bet nežinau ar čia iš Ikea imti, ar čia iš kur kitur pirkti. Tų antklodžių dabar įvairiausių būna (sintetinių, vilnonių, šilkinių ir pan.), nežinau, kokią čia vaikui geriausia būtų.
Atsakyti
vadinamoios "koldros" turetu buti 200Х150, kad tiktu IKEA patalynei, ar ne? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 22, 15:24)
uzvalkalai antklodei ir pagalvei. Paklodes nea, bet yra labai fainos su gumom ir labai super kokybiskos  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
pastebėjau, kad paklodė su guma nelabai reikalinga, nes ikea čiužinkas lovoje taip gerai pasidengia paprasta paklode, kad ji puikiausiai net kelias naktis neišsipešioja bigsmile.gif

QUOTE(xjurga @ 2011 06 22, 16:07)
Aš jau irgi senai nusižiūrėjus patalynę, ale vis neapsisprendžiu ką su antklode daryti. Dabar dar naudojam 1,40 ilgio, tai galvoju pats laikas būtų jau ir normalaus dydžio pirkti, bet nežinau ar čia iš Ikea imti, ar čia iš kur kitur pirkti. Tų antklodžių dabar įvairiausių būna (sintetinių, vilnonių, šilkinių ir pan.), nežinau, kokią čia vaikui geriausia būtų.

Laikoma, kad geriausia šilkinė, tada jau vilnonė, jei vaikas nealergiškas ax.gif Aš dabar irgi keičiu, žinau čia lietuviškų gamintojų neblogą parduotuvę su geromis kainomis , tai ten ir pirksiu, nes mažesnę iš ten pirkau, patenkinti 100% . Mes rinkomės vilnonę, šilkinių ten irgi yra (tik jau ne LT gamybos biggrin.gif ), bet kai buvau maždaug prieš mėnesį, tai sakė, kad nebeveš, likučius išpardavinėja...
O kokie ikea patalynių užsegimai, jei jie yra? (būna be užsegimų, tik skylė, kad įkišti, būna su užtrauktukais ir būna su knopkytėmis)
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 22, 15:14)
vadinamoios "koldros" turetu buti 200Х150, kad tiktu IKEA patalynei, ar ne? schmoll.gif

Taip.
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2011 06 22, 15:15)
Ačiū  4u.gif
pastebėjau, kad paklodė su guma nelabai reikalinga, nes ikea čiužinkas lovoje taip gerai pasidengia paprasta paklode, kad ji puikiausiai net kelias naktis neišsipešioja  bigsmile.gif
Laikoma, kad geriausia šilkinė, tada jau vilnonė, jei vaikas nealergiškas  ax.gif  Aš dabar irgi keičiu, žinau čia lietuviškų gamintojų neblogą parduotuvę su geromis kainomis , tai ten ir pirksiu, nes mažesnę iš ten pirkau, patenkinti 100% . Mes rinkomės vilnonę, šilkinių ten irgi yra (tik jau ne LT gamybos  biggrin.gif ), bet kai buvau maždaug prieš mėnesį, tai sakė, kad nebeveš, likučius išpardavinėja...
O kokie ikea patalynių užsegimai, jei jie yra? (būna be užsegimų, tik skylė, kad įkišti, būna su užtrauktukais ir būna su knopkytėmis)

Dairiausi ir aš į šilkines, bet kad joms galima tik sausas valymas.
Užrodykit ir man tą gerą parduotuvę su geromis kainomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 06 22, 16:18)
Dairiausi ir aš į šilkines, bet kad joms galima tik sausas valymas.
Užrodykit ir man tą gerą parduotuvę su geromis kainomis 4u.gif

Vilnai irgi biggrin.gif Bet kadangi valymas kainuoja tiek arba daugiau nei nauja antklodė, tai šįryt išbandžiau skalbimą lotuliukas.gif Jau baigia išdžiūti, keletą kartų jau apčiupinėjau, kol kas atrodo, kad nieko blogo nenutiko biggrin.gif
va čia, aš lankausi Vilniuje, Audėjo baldų pastate.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 22, 15:26)
Vilnai irgi  biggrin.gif  Bet kadangi valymas kainuoja tiek arba daugiau nei nauja antklodė, tai šįryt išbandžiau skalbimą  lotuliukas.gif  Jau baigia išdžiūti, keletą kartų jau apčiupinėjau, kol kas atrodo, kad nieko blogo nenutiko  biggrin.gif
va čia, aš lankausi Vilniuje, Audėjo baldų pastate.

Ačiū 4u.gif
Su tais sausais valymais, tai sudėtinga. Norėtusi, kad būtų skalbiama. Turiu tiesa dukrai nupirkusi Merkio vilnonę skalbiamą pagalvę, bet jau jos smarvė tokia, kad dar ir antklodės neatlaikysiu smile.gif
O gal kas naudojat antklodes iš Ikea? Kaip jos, kaži neprakaituojama po jomis?
Berašant kilo mintis, kad jei ir būtų skalbiama antklodė, matyt aš jos vis tiek nesutalpinčiau į skalbimo mašiną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 22, 16:15)

mes vakar isbandem vaikiska patalyne ir sau nusipirkom komplekteli..tai vaikiskoje buvo tik skyle, be jokiu knopkyciu, o va musiskeje dviguleje antklodes uzvalkale yra tos tokios baltos knopkytes smile.gif
Atsakyti
šiaip tai aš standartinėę suaugusių žmonių sintetinę antklodę puikiausiai sutalpinu į skalbimo mašiną g.gif

aikšu, užvalkalai kartu jau nebetelpa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 06 22, 16:51)
šiaip tai aš standartinėę suaugusių žmonių sintetinę antklodę puikiausiai sutalpinu į skalbimo mašiną  g.gif

aikšu, užvalkalai kartu jau nebetelpa wink.gif

Ačiū, vadinasi tikrai verta pagalvoti apie skalbiamą antklodę.
Atsakyti