Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 21, 16:54)
jei tik mokeciau siuti,as irgi is tu tkanyny imciau:)alia adatos pirstu neklauso:(

as ir nemoku smile.gif bet yra ir sm man rodos merginu kurios siuna..smile.gif
Atsakyti
Daisiuke, na kambariukas wub.gif

QUOTE(sun_shine @ 2011 06 21, 16:00)
O aš vat sėdžiu ir mąstau dėl naktinio staliuko, kurį išsirinkau iš IKEA - vakar viens prie vieno užmačiau tokį Ermitaže, tik penkiais cm mažesnį - ir man jis pasirodė toks aukštas ir griozdiškas.. Galvoju, gal tas iš IKEA toks irgi bus. Vis kažkaip abejoju, ar nebus per aukštas prie mūsų miegamojo lovos g.gif
http://www.ikea.com/...8032#/70121230/

Jei nepamiršiu, namie nufotkinsiu ir įdėsiu rytoj - mes tokį vonioje pastatėme. Jis labai grakštus ir elegantiškas. Tiesa, gal aukštokas, jei prie lovos.
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2011 06 21, 17:48)
Daisiuke, na kambariukas  wub.gif
Jei nepamiršiu, namie nufotkinsiu ir įdėsiu rytoj - mes tokį vonioje pastatėme. Jis labai grakštus ir elegantiškas. Tiesa, gal aukštokas, jei prie lovos.

o, lauksim foto ax.gif
vat aš ir galvoju, kad biški aukštokas prie lovos. Yra dar ten keletas žemesnių IKEA tinklapyje, bet jie kalades primena daugiau, o ne staliukus
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 06 21, 16:52)
o, lauksim foto ax.gif
vat aš ir galvoju, kad biški aukštokas prie lovos. Yra dar ten keletas žemesnių IKEA tinklapyje, bet jie kalades primena daugiau, o ne staliukus

tai kokia lova jusu ziurek, jei lova labai zema, tai tada jo, esu macius prie aukstos lovos tai viskas normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 21, 18:58)
tai kokia lova jusu ziurek, jei lova labai zema, tai tada jo, esu macius prie aukstos lovos tai viskas normaliai  rolleyes.gif

mūsų miegamojo lovos čiužinio viršus yra ties 50 cm aukščiu, o lovos galvūgalis - 104 cm. Gal ir visai normaliai, jei staliukas gausis 20 cm virš čiužinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 21, 15:27)
del lovytes..nzn...siandien buvo pirmas kartas ten miegotas pietu miegelio...mano pana siaip paguldyta i leliukiska lovyte uzsimigdydavo pati...dabar teko man eit kartu pagulet kol uzmigs...kaip seksis toliau matysim...bandysim ir nakciai siandien migdyt tenai...smile.gif

Jei nesunku pasidalink ryt naktiniais nuotykiais, baisiai idomu, gal kartais IKEA lovytes stebuklus daro mastau.gif
Atsakyti
Merginos, kuris kurjeris dabar vaziuotu greiciausiai? prisirinkau daug, bet smulkmenu, pirma karta uzsakinesiu..
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2011 06 21, 21:03)
Merginos, kuris kurjeris dabar vaziuotu greiciausiai? prisirinkau daug, bet smulkmenu, pirma karta uzsakinesiu..

Renaldas vaziuoja liepos 2d.
Atsakyti
Daisiuke, bet ta lova pagal ismatavimus trumpoka ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 21, 21:12)

nu 160cm tai nzn kaip ir normaliai...kol mano pana tiek uzaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 21, 21:12)

1.60 tai iki paauglystes, veliau gi neguldysit i avytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 21, 21:16)
nu 160cm tai nzn kaip ir normaliai...kol mano pana tiek uzaugs  biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 06 21, 21:16)
1.60 tai iki paauglystes, veliau gi neguldysit i avytes smile.gif

Nu jo, kaip ir uztenka.
O ta apsaugele, kad neiskristu nusiima, nes man dickui jos jau nebereikia.
Atsakyti