Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Fluctus @ 2011 06 20, 15:11)
taip ir maniau smile.gif juk jų savininkas ir žinomas kaip Skrudžo McDuck'o žemiškas įsikūnijimas biggrin.gif

beje moterytės, negalėsiu padėt su daiktų atvežimu sad.gif nepavyko įkalbėt vieno asmens, į kurį buvau sudėjus savas viltis  g.gif  Teks visgi laukt Edvino, Renaldo ir kitų  verysad.gif

va kaip tik norejau klausti smile.gif aisku..tada reikes Renaldui rasyt..as mat uzsisakysiu vel kelis prekes smile.gif bet si karta sulkme smile.gif
Atsakyti
Mes vaikų čiužinukus gaminomės LT, Lone jei neklystų ax.gif Darėm 2 vnt 160x70 cm. Kaina gavosi nedidelė, bet tiksliai nepamenu kokia doh.gif
Atsakyti
mes pirkom lovyte ir ciuzini, atsidziaugti ciuziniu ir as negaliu thumbup.gif
Atsakyti
mergaites kuri keptuve is ikejos gera? Reikia man indukcinei metalines, teflonines nebetiks, tai dairausi ikejines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 18, 12:31)
gauna iš IKEA procentus? čia už ką? nemanau... IKEA savininkas baisus skrudžas, tai abejoju ar ką dar primokėtų vežėjams..

Gauna gauna, zinau, ne nemanau 4u.gif Ir siaip, uz 10 proc pabostu vazineti
QUOTE(a2a @ 2011 06 19, 13:51)
Sveikutes madamos, as cia pas jus balta varna prisijungsiu blush2.gif Gal galit paporinti per kiek laiko atveza uzsakymuka?

Per savaite.
QUOTE(a2a @ 2011 06 19, 15:53)
Nelabai su manim nori kas bendraut blush2.gif Suprantu naujoke kvaisa ilindo biggrin.gif Bet siaip dar klausimuks, ant kiek galima pasitiketi tais tarpininkais, nes noriu susirinkti pagal savo poreikius spinta, ta prasme lentynos, stalciukai ir t.t. Truputi baisu o jei atvez ne tokia lentynele ar kita detale g.gif Gal kuri jau yra sita reikala isbandzius mirksiukas.gif Buciau labai dekinga jei kas pasidalintu patirtimi 4u.gif
Siaip nera didele tikimybe, kad atves ne ta. Viskas buna supakuota ir paimama pagal kodus, kuriuos duodi. Bet jei kazkas visai ne taip, galima ir grazinti neispakavus.
Atsakyti
Sveikutes žinoves biggrin.gif Gal galite imesti nuoroda ,permatomo kilimelio,kuris dedamas po kompo kede,kad neišsivažinetu grindys.Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka si scena is Fight Clubo apie manija IKEAjai IKEA FC
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 20, 19:22)
mergaites kuri keptuve is ikejos gera? Reikia man indukcinei metalines, teflonines nebetiks, tai dairausi ikejines smile.gif
as, kaip minejau, turiu tokia

http://www.ikea.com/...oducts/10101206

tinka visom; nesiskundziu, man patinka, neissiraizius, neprisvyla, ko daugiau reikia nezinau. tik jai nebuvo dangcio.

QUOTE(uoga 3 @ 2011 06 20, 23:23)
Sveikutes žinoves  biggrin.gif Gal galite imesti nuoroda ,permatomo kilimelio,kuris dedamas po kompo kede,kad neišsivažinetu grindys.Ačiū. 4u.gif

vaa, ana diena as ir to ieskojau, nu nerandu psl. arba nezinau kur ieskot, arba neber, bet man ir reik. pries kelis m. tai tikrai pirkom tokius didelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 06 20, 21:33)

Per savaite.
Siaip nera didele tikimybe, kad atves ne ta. Viskas buna supakuota ir paimama pagal kodus, kuriuos duodi. Bet jei kazkas visai ne taip, galima ir grazinti neispakavus.

Dekui, dekui 4u.gif Dabar labai sunkiai dirbam, nes pasirodo ne taip lengva cia viska susirinkti, o dar kai nelabai su lenku draugauji ax.gif
O siaip as teisingai suprantu, kad nesvarbu uz kiek prisirenki daiktu, vistiek tie 10 proc ir ne daugiau?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 21, 12:41)
as, kaip minejau, turiu tokia

http://www.ikea.com/...oducts/10101206

tinka visom; nesiskundziu, man patinka, neissiraizius, neprisvyla, ko daugiau reikia nezinau. tik jai nebuvo dangcio.
vaa, ana diena as ir to ieskojau, nu nerandu psl. arba nezinau kur ieskot, arba neber, bet man ir reik. pries kelis m. tai tikrai pirkom tokius didelius  g.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(a2a @ 2011 06 21, 13:33)
Dekui, dekui 4u.gif Dabar labai sunkiai dirbam, nes pasirodo ne taip lengva cia viska susirinkti, o dar kai nelabai su lenku draugauji ax.gif
O siaip as teisingai suprantu, kad nesvarbu uz kiek prisirenki daiktu, vistiek tie 10 proc ir ne daugiau?

aps Renalda tokios salygos, o pas Edvina lyg yra minimali suma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 21, 12:36)
aps Renalda tokios salygos, o pas Edvina lyg yra minimali suma  g.gif

Supratau 4u.gif
Niu bet zinokit cia geras kablys i nugara istrigo biggrin.gif Jau noriu visus namus persistatyti, prireike dalyku kuriu anksciau nereikejo doh.gif
Atsakyti
Na ka , galiu pasirodyt musu savaitgalio triusa smile.gif

Zaislu talpykla trofastas:)
user posted image

Spintos Stuva
user posted image

Lova su avytem smile.gif Kritter
user posted image

Avytes
user posted image

Piesimo vietele smile.gif Mammut
user posted image

Kilimelis prie lovos
user posted image

Padangiu sviestuvas (siaip jis geltonas, tik kai ijungtas atrodo kad orandzinis) smile.gif
user posted image

Ikejines pakabos smile.gif
user posted image

Rubu spintos vidus
user posted image
user posted image

gal tiek uzteks biggrin.gif
Atsakyti