Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Sveikutes madamos, as cia pas jus balta varna prisijungsiu blush2.gif Gal galit paporinti per kiek laiko atveza uzsakymuka?
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 19, 06:46)
na ka, vakar net uzmigt is dziaugsmo negalejau, butu mano valia, nakti buciau rinkus baldelius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif palauksim kol vyras issimiegos ir imsimes darbu  biggrin.gif ir galiu pasakyt taip, va dabar tikrai uzsikabiavau as ant ikejos prekiu...is smulkmiu parveztu ka psiziuriu, viskas man ten taip miela, viskas taip grazu, paciupineji tai atrodo nu tiap fainai  biggrin.gif o mano panelei mazajai tai kolkas visu geriausia preke tai yra tas toks pasilipejimo suoliukas i vonia..nesiojasi po namus ir kaip kedute panaudoja ir apvertus uz bliuda pasitarnauja, zaisliuku prisimeta  biggrin.gif

Tai jau dabar lauksim Ikejinio kambariuko nuotraukyciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2011 06 14, 20:29)
Nu dar klausimas vienas blush2.gif  120cm. Cia 1-os uzuolaidos, ar abieju bendras plotas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Labas, as pirkau uzuolaidas is Vitaminer kolekcijos, tas su spalvotomis veliavelemis ( http://www.ikea.com/...oducts/30161317 ), tai 1,2 m yra vienos uzuolaidos plotis, taigi abeju yra 2,4 m smile.gif Bet man vistiek per siauros, tai emiau siu uzuolaidu 2 pakuotes mirksiukas.gif Beje, jas man parveze is Vokietijos, tai ten buvo 3 m ilgio jos, bet ziuriu,kad tokios pat Lenkijoj tik 2,5 m ilgio (pastarosios butu man netike) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katren: 19 birželio 2011 - 14:42
Nelabai su manim nori kas bendraut blush2.gif Suprantu naujoke kvaisa ilindo biggrin.gif Bet siaip dar klausimuks, ant kiek galima pasitiketi tais tarpininkais, nes noriu susirinkti pagal savo poreikius spinta, ta prasme lentynos, stalciukai ir t.t. Truputi baisu o jei atvez ne tokia lentynele ar kita detale g.gif Gal kuri jau yra sita reikala isbandzius mirksiukas.gif Buciau labai dekinga jei kas pasidalintu patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a2a @ 2011 06 19, 15:53)
Nelabai su manim nori kas bendraut blush2.gif Suprantu naujoke kvaisa ilindo biggrin.gif Bet siaip dar klausimuks, ant kiek galima pasitiketi tais tarpininkais, nes noriu susirinkti pagal savo poreikius spinta, ta prasme lentynos, stalciukai ir t.t. Truputi baisu o jei atvez ne tokia lentynele ar kita detale g.gif Gal kuri jau yra sita reikala isbandzius mirksiukas.gif Buciau labai dekinga jei kas pasidalintu patirtimi 4u.gif

atveza per kelias dienas, priklauso nuo to kada vaziuoja. Siuo metu Renaldas vaziuos tik liepos pradzioje. Jeigu atves ne tai ka uzsisakete, tai galesite grazinti.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 06 17, 22:11)
O jis tikrai pirmą liepos savaitgalį važiuos?
Dar ilgai laukti, jei vėl nesusirinks užsakymas, tai  doh.gif

Gal kas turite vaikiškų lempų tokio tipo:

ar patenkinti? Ar didelės tos skylutės? Gal galima vaikui palikti per naktį?

nera dideles skylutes, galima palikti per nakti, draugai tokia turi, o mes turim menuliuka
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 19, 17:59)
nera dideles skylutes, galima palikti per nakti, draugai tokia turi, o mes turim menuliuka

Ačiū labai bigsmile.gif
Aš dar nenusprendžiau kokias imti, nes reikia dviejų, skirtingų lyčių vaikams, bet čia jau smulkmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a2a @ 2011 06 19, 15:53)

Nori, nori mirksiukas.gif Man Edvinas pasiteisino (kokybiškai ir greitai aptarnavo). Jis atveždavo tai ko prašiau ir pilną užsakymą. Per kiek laiko, tai sunku pasakyti, priklauso kada važiuoja, buvo, kad per tris dienas atvežė. Tiek Renaldas , tiek Edvinas patikimi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 19, 14:59)
atveza per kelias dienas, priklauso nuo to kada vaziuoja. Siuo metu Renaldas vaziuos tik liepos pradzioje.  Jeigu atves ne tai ka uzsisakete, tai galesite grazinti.

QUOTE(Louhi @ 2011 06 19, 19:15)
Nori, nori  mirksiukas.gif  Man Edvinas pasiteisino (kokybiškai ir greitai aptarnavo). Jis atveždavo tai ko prašiau ir pilną užsakymą. Per kiek laiko, tai sunku pasakyti, priklauso kada važiuoja, buvo, kad per tris dienas atvežė. Tiek Renaldas , tiek Edvinas patikimi.  ax.gif

Kagi dekui uz info 4u.gif Bandysim skambintis ir puosim savo namucius aciuks.gif Na o po to pasirodysim, pastebejau kad pas jus cia grazu thumbup.gif
Atsakyti
oh n ir mielas vargelis:) visa diena kuitemes tarp lentynu, lentu, stalciu ir t.t. geeeeeris, bet surnkom visus baldus smile.gif Istikruju abu su vyru rinkom ir stebejomes kaip viskas apgalvot...zodziu nerealiai patinka viskas!!!! kazkas klause ko nepirkciau...viska pirkciau..aisku gal reik laiko kol matyciau kas man tinka kas ne..bet kolkas viskuom patenkinta! pradzioje lyg issigandau, ens emiau mammut staliuka kedutes..mano pana maziuke, ziuriu lyg didokos tos kedes...bet per deina pana po biski ismoko mandrai ant ju uzlipt, o tas taburetukes tai nesiojasi visur, smagus atributas biggrin.gif tiesa berenkant stuva baldelius pastebejau kad keliose vietose nepagalvojau ir truksta man 3 lentynu...reikes uzsisakyt papildomai smile.gif kritter lovyte su avytem kokia faina! dar uzsisakinejau i spinta vaikiskas spalvotas pakabas irgi labai labai fainos...zoziu tiek pradziai ispudziu...dar reik ten viska sustatyt..siandien dar biski perdazysim siena, nes nuo senu baldu biskeli apsidauze..tai pana paguldysiu ir dazysim, nes su ja dazymas neimanomas...per nakti nudzius o ryt bus galima dar pakabint dvi lempas, viena pakabinama lentynele, viska issivalyt ir issiplaut..gaila biski del uzuolaidu akd ne tas parveze..bet teks luktelt pora savaiciukiu biggrin.gif dabar kelias dienas turesiu darbo kol visus daiktus sudelisiu kur reikia, ivesiu nauja tvarka namuose smile.gif fotoreportazas bus kai viska galutinai sutvarkysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 19, 20:36)
fotoreportazas bus  kai viska galutinai sutvarkysim smile.gif

vaje vaje, skaitau ir taip norisi į svečius ... nu jau taip knieti paveizėt ką nupirkot ir pan smile.gif aš prisimenu tą jausmą, kai savus baldus namo parsitempiau.. tai džiaugsmo būta doh.gif vėliau kaip koks vaikas, negalįs atsidžiaugti gautais žaislais, iki išnaktų surinkinėjau. Ryte aišku buvo sunku darban keltis, bet pasididžiavimas savim kompensavo visus neprisimiegojimus ax.gif

Neseniai internete žiūrėdama visokias ikea'inių baldų tiuningavimo galimybes pamačiau perpjautą LACK stalelio viršų ir tai iš ko jis yra padarytas...
skerspjūvis
skerspjūvis 2
tai kažkaip apmaudu pasidarė...
bet reabilituotis padėjo tai, jog vėl užsukau į IKEA puslapį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 19 birželio 2011 - 21:14
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 19, 22:13)
vaje vaje, skaitau ir taip norisi į svečius ... nu jau taip knieti paveizėt ką nupirkot ir pan smile.gif aš prisimenu tą jausmą, kai savus baldus namo parsitempiau.. tai džiaugsmo būta  doh.gif vėliau kaip koks vaikas, negalįs atsidžiaugti gautais žaislais, iki išnaktų surinkinėjau. Ryte aišku buvo sunku darban keltis, bet pasididžiavimas savim kompensavo visus neprisimiegojimus  ax.gif

Neseniai internete žiūrėdama visokias ikea'inių baldų tiuningavimo galimybes pamačiau perpjautą LACK stalelio viršų ir tai iš ko jis yra padarytas...
skerspjūvis
skerspjūvis 2
tai kažkaip apmaudu pasidarė...
bet reabilituotis padėjo tai, jog vėl užsukau į IKEA puslapį  biggrin.gif

oj i svecius gal dar nereik..nes viskas tik tiek kad surinkta...dar iki galutines tvarkos keliu dienu reik...bet va po keliu dienu jau gal ikelsiu ir vaizdeli smile.gif
Atsakyti
o sakykit, mielieji, ar palapiniu buna Ikea pirkt? pati nelabai radau, bet gal kur praleidau? 4u.gif
buna tos lenkiskos Campus, anksciau Pigu.lt prekiavo, dabar tokiu nebera. gal parsivezt is kur eitu?
Atsakyti