Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Nada... @ 2011 04 02, 15:35)
na, jei skaiciuot mokat, tai ne 10 proc ima jie....

Kodėl jūs taip sakot ?! blink.gif Aš pirkau už 339 PLN, o už atvežimą sumokėjau 33.9 Lt, dar ir užnešė prekes rolleyes.gif Skaičiuokit kaip norit, 10% gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 04 02, 20:43)
Kodėl jūs taip sakot ?!  blink.gif Aš pirkau už 339 PLN, o už atvežimą sumokėjau 33.9 Lt, dar ir užnešė prekes  rolleyes.gif Skaičiuokit kaip norit, 10% gaunasi...

nu as tai skaiciuoju taip: jei moku 100 zlotu ( 88 lt), ti 10 proc bus 8.8 lt. Bet realybej moku 10 lt, kas yra virs 11 proc.
Perkant brangu daiktair tas 1,5 papildomo proc kazkiek jauciasi, bet turbut visi taip gudriai skaiciuoja rolleyes.gif

p.s. jus, jei butumet 10 proc mokejus, moketumet 29, 9 lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 02 balandžio 2011 - 20:20
QUOTE(Nada... @ 2011 04 02, 21:18)
nu as tai skaiciuoju taip: jei moku 100 zlotu ( 88 lt), ti 10 proc bus 8.8 lt. Bet realybej moku 10 lt, kas  yra virs 11 proc.
Perkant brangu daiktair tas 1,5  papildomo proc kazkiek jauciasi, bet turbut visi taip gudriai  skaiciuoja  rolleyes.gif

p.s. jus, jei butumet 10 proc mokejus, moketumet 29, 9 lt  smile.gif

Na jei jūs taip skaičiuojat tada taip, bet juk pas juos puslapyje aiškiai parašytos sąlygos, kad ima 10% nuo PLN. Jokios apgaulės čia nematau, juk tokios sąlygos ir jos aiškiai nurodytos.
Kam nepatinka ar netinka, tai neperka pas juos. O jei tinka, tai kam sakyti, kad jie ne taip skaičiuoja? Pvz. man pigiau per juos užsakyti, o ne pačiai į Lenkiją trenktis smile.gif
Atsakyti
Merginos, o yra kas pačios važiuoja, kaži kiek kelionė trunka?
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 04 02, 20:43)
Kodėl jūs taip sakot ?!  blink.gif Aš pirkau už 339 PLN, o už atvežimą sumokėjau 33.9 Lt, dar ir užnešė prekes  rolleyes.gif Skaičiuokit kaip norit, 10% gaunasi...

O už užnešimą kiek mokėt?
Beje, kalbant apie sofas, pirkau BEDDINGE. Už 599zl.
user posted image
user posted image
Jau plotis, jau ilgis smile.gif miegot galima ir tryse, tik vat kai surinkau - mechanizmas iki galo nesilanksto :/ tai kai pasiseka - iš pirmo karto sudedu, kai nepasiseka - tenka po keliskart lankstyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2011 04 01, 15:37)
Gal kas zino, kur rast? Ar bent jau kaip lenkiskai vadinasi, nerandu

user posted image

Man panašu į paguldyta EXPEDIT lentyną:
EXPEDIT

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2011 03 29, 11:40)
Va tokia sofa kainuoja 399.99 PLN

joa, kainuoja tik 399,99PLN, bet be jokio "apavo" smile.gif tai nusipirkus dar jį - tiek pat tektų paklot.

Beje, siūlau gal padarytų tokį sąrašą, kuriam būtų nurodyta kas ką IKEA'joje pirko, kad jei tarkim kam nors kiltų kokie klausimai dėl konkrečios prekės - galima būtų pasiklaust jau jį nupirkusio?
Kaip Jums tokia idėja?
Atsakyti
Gavome toki GERI:
user posted image

SUPER!!!! Berniukams labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas zinot, kur tokiu ieskot?
Noreciau komodos ir dekoraciju:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2011 04 03, 15:38)
Gal kas zinot, kur tokiu ieskot?

tai STUVA linija ikea.pl
dėl dekoracijų - nežinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 04 03, 14:51)
Gavome toki GERI:

gal galima nuorodą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2011 04 03, 19:04)
gal galima nuorodą  ax.gif  4u.gif

http://www.ikea.com/...oducts/60131569
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 04 03, 09:23)
Na jei jūs taip skaičiuojat tada taip, bet juk pas juos puslapyje aiškiai parašytos sąlygos, kad ima 10% nuo PLN. Jokios apgaulės čia nematau, juk tokios sąlygos ir jos aiškiai nurodytos.
Kam nepatinka ar netinka, tai neperka pas juos. O jei tinka, tai kam sakyti, kad jie ne taip skaičiuoja? Pvz. man pigiau per juos užsakyti, o ne pačiai į Lenkiją trenktis  smile.gif

nu nieks ir nesako, kad pigiau paciam vaziuot doh.gif tik uzkliuvo man, skaitan info apie vezejus, kad ima 10 proc. nuo sumos, tai ir patikslinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 03, 19:30)

Ačiū 4u.gif

Gal kas turi, naudoja ir galėtų pakomentuoti šiuos lauko baldelius
(galvoju apie balkoną):
user posted image
+
user posted image

arba šis variantas:
user posted image
+
user posted image