Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Fluctus @ 2011 06 18, 11:31)
gauna iš IKEA procentus? čia už ką? nemanau... IKEA savininkas baisus skrudžas, tai abejoju ar ką dar primokėtų vežėjams..
Jei apart Eglienės dar kas atsiras - galėčiau ką ir sumąstyt smile.gif

Nu ir už kiek atsirasti reikia? Tarkime, mano poreikiai itin kuklūs, bet būtinumas didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 18, 12:31)
gauna iš IKEA procentus? čia už ką? nemanau... IKEA savininkas baisus skrudžas, tai abejoju ar ką dar primokėtų vežėjams..
Papildyta:
lotuliukas.gif jaučiu kokią spintą galvojat pirkt?

kokia spinta..visas dvi!!! visus vaiko kambario baldus ir visokiu daiktu i ta kambari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 09:49)
imkis imkis, uzsidirbsi ir kiek merginu pradziuginsi smile.gif as kdangi baisiai nuliudau akd planai suzlugo..tai mano vyras noredamas geras but, eme ir siandien isvaziavo i warsuva  biggrin.gif kelesi vargselis 3val nakties, kad jau atsidarant ikejai butu ten smile.gif sudariau jam sarasiuka su prekiu numeriais pavadinimais ir nuotraukomis...zodziu pasieme is brolio universala masina, paskaiciavo kad tilps ka mes perkam(tikiuosi) ir isdume..pries 15min rase zinute, kad jau ikejos kieme stovi, o ikeja tik uz pusvalandzio atsidaro  lotuliukas.gif zodziu surinks preke, ir vel atgal namo...vakare as jau busiu visa laiminga  thumbup.gif tei va smile.gif ryt jau montuoim baldelius... biski man buvo baisu kad jam vargsui reik vienam vairuot ir pirmyn ir atgal..bet taip gavosi, kad jei as vaziuociau akrtu, tada gali but kad netilps visos prekes doh.gif tai apsisprendem kad jis ne pirma karta tokius atstumus vaziuoja ir sake susidoros smile.gif

va čia tai šaunu thumbup.gif
ir tegu atostogauja sau vežėjai ir aiškinas, kad nesusirenka užsakymai
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 18, 13:11)
va čia tai šaunu  thumbup.gif
ir tegu atostogauja sau vežėjai ir aiškinas, kad nesusirenka užsakymai

tai vat kad taip jau buna su nekantriais zmonemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 18, 12:31)
Papildyta:
lotuliukas.gif jaučiu kokią spintą galvojat pirkt?

As prisijungciau, bet su smulkmenom. Kolkas tik uzuolaidos, bet gal dar ka parankiociau.
Atsakyti
As prisijungčiau su smulkme už plius minus 300 zlotų, bet vietos neužimtų daug (pora stalo šviestuvų, indeliai, padėkliukai, el. lemputės ir pan.) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(siguliuks @ 2011 06 17, 18:42)
Gera vakara,

kiek pastebejau niekas dar neaptiko:

http://www.ikea.com/...oducts/50137289

naudoju jau pora metu  thumbup.gif

Iš karto net nesupratau kaip jis naudojamas, bet pasigoglinau, tai atrodo smagus dalykėlis skystam muilui ir net gal indų plovikliui galima būtų pritaikyti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 18 birželio 2011 - 16:25
QUOTE(Dzhine @ 2011 06 18, 12:57)
Nu ir už kiek atsirasti reikia? Tarkime, mano poreikiai itin kuklūs, bet būtinumas didelis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Man reikia smulkmių kelių- vaikiškų lempų, veidrodžio, perskirstymų stalčiams...
Atsakyti
nu ka merginos, pasigiriu biggrin.gif pargrizo mano vyrelis..viskas jam tilpo..net rpiekyje dar butu tilpe smulkmenu siek tiek smile.gif ka tik sunesem visus daiktus...jeeee...kaip fainai is mano surasytu 42 poziciju, nebuvo 4...bet is smulkmenu...gaila labai kad nebuvo kilimelio tokio kaip norejau..ir abejose warsuvos ikejose jo nebuvo ir sake berods nebebus, nes tipo lyg uzbaigineja ta kolekcije ir isims is prekybos..o jis man toks fainas buvo..na kitoki nupirko, irgi fainuti, bet as to dryzuoto raduono norejau biggrin.gif na bet cia smukmena..svarbu viska gavo ko labai reikejo..yahoo.gif
dabar leksim biski i svecius, o ryt laukia konstruktoriaus deliojimas bigsmile.gif

tiesa labai juokinga, kai pradejo vyras kraut is masinos tas dezes, tai pora kaimynu butinai isejo parukyt, pasiklausinejo kaip kas..susidomejo..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 20:12)
nu ka merginos, pasigiriu  biggrin.gif pargrizo mano vyrelis..viskas jam tilpo..net rpiekyje dar butu tilpe smulkmenu siek tiek smile.gif ka tik sunesem visus daiktus...jeeee...kaip fainai is mano surasytu 42 poziciju, nebuvo 4...bet is smulkmenu...gaila labai kad nebuvo kilimelio tokio kaip norejau..ir abejose warsuvos ikejose jo nebuvo ir sake berods nebebus, nes tipo lyg uzbaigineja ta kolekcije ir isims is prekybos..o jis man toks fainas buvo..na kitoki nupirko, irgi fainuti, bet as to dryzuoto raduono norejau  biggrin.gif na bet cia smukmena..svarbu viska gavo ko labai reikejo..yahoo.gif
    dabar leksim biski i svecius, o ryt laukia konstruktoriaus deliojimas  bigsmile.gif

tiesa labai juokinga, kai pradejo vyras kraut is masinos tas dezes, tai pora kaimynu butinai isejo parukyt, pasiklausinejo kaip kas..susidomejo..smile.gif

dziaugiuos uz tave,as ir iseiciau parukyt:P
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 20:12)
nu ka merginos, pasigiriu  biggrin.gif pargrizo mano vyrelis..viskas jam tilpo..net rpiekyje dar butu tilpe smulkmenu siek tiek smile.gif ka tik sunesem visus daiktus...jeeee...kaip fainai is mano surasytu 42 poziciju, nebuvo 4...bet is smulkmenu...gaila labai kad nebuvo kilimelio tokio kaip norejau..ir abejose warsuvos ikejose jo nebuvo ir sake berods nebebus, nes tipo lyg uzbaigineja ta kolekcije ir isims is prekybos..o jis man toks fainas buvo..na kitoki nupirko, irgi fainuti, bet as to dryzuoto raduono norejau  biggrin.gif na bet cia smukmena..svarbu viska gavo ko labai reikejo..yahoo.gif
    dabar leksim biski i svecius, o ryt laukia konstruktoriaus deliojimas  bigsmile.gif

nu tai zek gal tb uzsiims vazinejimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 06 18, 20:48)
nu tai zek gal tb uzsiims vazinejimu  cool.gif

gal tiek to...sake uzteks viena kart nuvaziuot..ir sake manes ten ensivestu, nes prapulciau su savo norais lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa merginos, cia kaikurios uzuolaidu nori pirkt vaikisku..gal netycia situ

user posted image

turiu jas, nes vyras ne ta koduka nuziurejo doh.gif turejo buti kitos..tai sitas galiu parduot jei kas nori...je ne tada prasysiu kas vaziuos ar cia sumastys kazkas, ar galiausiai vezejas kuris vaziuos, kad pakeistu... tiesa, jei cia vis tik iseis vaziuot kuri cia planavo, tai as uzsakymeli dar ir smulkmiu padaryciau rolleyes.gif

na ka, vakar net uzmigt is dziaugsmo negalejau, butu mano valia, nakti buciau rinkus baldelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif palauksim kol vyras issimiegos ir imsimes darbu biggrin.gif ir galiu pasakyt taip, va dabar tikrai uzsikabiavau as ant ikejos prekiu...is smulkmiu parveztu ka psiziuriu, viskas man ten taip miela, viskas taip grazu, paciupineji tai atrodo nu tiap fainai biggrin.gif o mano panelei mazajai tai kolkas visu geriausia preke tai yra tas toks pasilipejimo suoliukas i vonia..nesiojasi po namus ir kaip kedute panaudoja ir apvertus uz bliuda pasitarnauja, zaisliuku prisimeta biggrin.gif
Atsakyti