Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(keistuole @ 2011 06 18, 08:38)
bet pas kažkurį taigi ir neusisrinko užsakymas, nors visi kiti atostogauja  ax.gif

Renaldas turejo vaziuoti siandien...as pries 1,5 savaites snekejau, sako vaziuosiu birzelio 18.. nu galvoju liuks..susirnkau uzsakyma dideli, issiunciau, laukiau siandienos kai vaikas ir man pries kelias diena sparase, kad atsipraso, bet vaziavimas nukeliamas i liepos 2d, nes nesusidare uzsakymu pakankamai.. unsure.gif ir mane tas labai nuliudino, nes mes visus reikalus buvom sudelioje taip, kad netgi netolima liepos 2d nelabai tiko..zodziu tada google ieskojau kito, bet kaip zinia neradau.... doh.gif bet klausiau ar tikrai liepos 2 d vaziuos , ar nebus taip akd vel nusikels...sake berods vaziuos tikrai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 08:43)
Renaldas turejo vaziuoti siandien...as pries 1,5 savaites snekejau, sako vaziuosiu birzelio 18.. nu galvoju liuks..susirnkau uzsakyma dideli, issiunciau, laukiau siandienos kai vaikas ir man pries kelias diena sparase, kad atsipraso, bet vaziavimas nukeliamas i liepos 2d, nes nesusidare uzsakymu pakankamai.. unsure.gif ir mane tas labai nuliudino, nes mes visus reikalus buvom sudelioje taip, kad netgi netolima liepos 2d nelabai tiko..zodziu tada google ieskojau kito, bet kaip zinia neradau.... doh.gif bet klausiau ar tikrai liepos 2 d vaziuos , ar nebus taip akd vel nusikels...sake berods vaziuos tikrai.. unsure.gif

man sake, kad vaziuos, gal mano uzsakymas sudare reikiama suma?smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 18, 09:01)
man sake, kad vaziuos, gal mano uzsakymas sudare reikiama suma?smile.gif rolleyes.gif

vaziuos siandien ar liepos2?
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 09:06)
vaziuos siandien ar liepos2?

liepos 2:) BENT JAu...labai tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 18, 09:06)
liepos 2:) BENT JAu...labai tikiuosi unsure.gif

a nu aisku...smile.gif tai manau vaziuos liepos 2 mirksiukas.gif tik Jusu uzsakymas isidejo, mano uzsakymas issiima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 08:43)
bet klausiau ar tikrai liepos 2 d vaziuos , ar nebus taip akd vel nusikels...sake berods vaziuos tikrai.. unsure.gif

Bet žinot, tas BERODS TIKRAI tai čia nieko taip ir nereiškia. Jei jis anąkart žadėjo tikrai važiuot ir vos ne parai iki išvažiavimo pasakė, jog nevažiuos? Na man čia atrodo nepagarba klientui.
Bet nesuprantu kodėl nesusirinko užsakymų g.gif gi čia bent trys moteraitės nekantrauja užsakyt smile.gif
Pakelkit rankas kas nori artimiausiu laiku užsakyt ir kokiai sumai?
O kalbant apie konkurencija, tai šios IKEA vežėjų versle tikrai nėra. Visi veža už pseudo 10%. Vat jei kuris už 7-8% vežtų - tai suprantu, tada būtų galima vadint konkurencija.
susumavus visą informaciją išeina kad iš 5vežėjų - 4 atostogauja, o vienas nekelia ragelio ir nesivargina atskambint.
Nejau imtis pačiai šio versliuko, kol kiti atostogauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 18, 09:38)
Bet žinot, tas BERODS TIKRAI tai čia nieko taip ir nereiškia. Jei jis anąkart žadėjo tikrai važiuot ir vos ne parai iki išvažiavimo pasakė, jog nevažiuos? Na man čia atrodo nepagarba klientui.
Bet nesuprantu kodėl nesusirinko užsakymų  g.gif  gi čia bent trys moteraitės nekantrauja užsakyt smile.gif
O kalbant apie konkurencija, tai šios IKEA vežėjų versle tikrai nėra. Visi veža už pseudo 10%. Vat jei kuris už 7-8% vežtų - tai suprantu, tada būtų galima vadint konkurencija.
susumavus visą informaciją išeina kad iš  5vežėjų - 4 atostogauja, o vienas nekelia ragelio ir nesivargina atskambint.
Nejau imtis pačiai šio versliuko, kol kiti atostogauja  g.gif

As, suma apie 2300-2500 reikalu:)
Atsakyti
Bet nesuprantu kodėl nesusirinko užsakymų  g.gif  gi čia bent trys moteraitės nekantrauja užsakyt smile.gif
susumavus visą informaciją išeina kad iš  5vežėjų - 4 atostogauja, o vienas nekelia ragelio ir nesivargina atskambint.

imkis imkis, uzsidirbsi ir kiek merginu pradziuginsi smile.gif as kdangi baisiai nuliudau akd planai suzlugo..tai mano vyras noredamas geras but, eme ir siandien isvaziavo i warsuva biggrin.gif kelesi vargselis 3val nakties, kad jau atsidarant ikejai butu ten smile.gif sudariau jam sarasiuka su prekiu numeriais pavadinimais ir nuotraukomis...zodziu pasieme is brolio universala masina, paskaiciavo kad tilps ka mes perkam(tikiuosi) ir isdume..pries 15min rase zinute, kad jau ikejos kieme stovi, o ikeja tik uz pusvalandzio atsidaro lotuliukas.gif zodziu surinks preke, ir vel atgal namo...vakare as jau busiu visa laiminga thumbup.gif tei va smile.gif ryt jau montuoim baldelius... biski man buvo baisu kad jam vargsui reik vienam vairuot ir pirmyn ir atgal..bet taip gavosi, kad jei as vaziuociau akrtu, tada gali but kad netilps visos prekes doh.gif tai apsisprendem kad jis ne pirma karta tokius atstumus vaziuoja ir sake susidoros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 09:49)
imkis imkis, uzsidirbsi ir kiek merginu pradziuginsi smile.gif as kdangi baisiai nuliudau akd planai suzlugo..tai mano vyras noredamas geras but, eme ir siandien isvaziavo i warsuva  biggrin.gif kelesi vargselis 3val nakties, kad jau atsidarant ikejai butu ten smile.gif sudariau jam sarasiuka su prekiu numeriais pavadinimais ir nuotraukomis...zodziu pasieme is brolio universala masina, paskaiciavo kad tilps ka mes perkam(tikiuosi) ir isdume..pries 15min rase zinute, kad jau ikejos kieme stovi, o ikeja tik uz pusvalandzio atsidaro  lotuliukas.gif zodziu surinks preke, ir vel atgal namo...vakare as jau busiu visa laiminga  thumbup.gif tei va smile.gif ryt jau montuoim baldelius... biski man buvo baisu kad jam vargsui reik vienam vairuot ir pirmyn ir atgal..bet taip gavosi, kad jei as vaziuociau akrtu, tada gali but kad netilps visos prekes doh.gif tai apsisprendem kad jis ne pirma karta tokius atstumus vaziuoja ir sake susidoros smile.gif

oj tai baltas pavydas, labai sveikas aisku:) geras vyras Jusu:) lauksim laimingos moters ispudziu!
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 18, 09:51)
oj tai baltas pavydas, labai sveikas aisku:) geras vyras Jusu:) lauksim laimingos moters ispudziu!

matyt tas mano vyras nors ir to nerode, bet irgi labai nekantravo, be to kaip minejau liepos pradzia pas mus kitaip sudeliota ir butu labai buve sudetinga susimontuot i susitvarkyt viska...o tam bardake kai viskas isimt ai senu baldu ir sudeta pakampese (senus skubiai pardavem nes manem kad jau vezejas si savaitgali parves) jau nebeapsikenciu...tai vat sako jis aj, sesiu ir nuvaziuosiu..kuras plius minus gaunasi tas pats kas procentas vezejui..

butinai pasigirsiu vakare smile.gif
Atsakyti

Nepamirskim, kad dar ir patys vezejai gauna nemazus procentus is IKEA. Taip kad pirmyn supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 06 18, 10:07)
Nepamirskim, kad dar ir patys vezejai gauna nemazus procentus is IKEA. Taip kad pirmyn  supermama.gif

gauna iš IKEA procentus? čia už ką? nemanau... IKEA savininkas baisus skrudžas, tai abejoju ar ką dar primokėtų vežėjams..
Jei apart Eglienės dar kas atsiras - galėčiau ką ir sumąstyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 09:49)
.bet taip gavosi, kad jei as vaziuociau akrtu, tada gali but kad netilps visos prekes doh.gif

lotuliukas.gif jaučiu kokią spintą galvojat pirkt?
Atsakyti