Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(aulina @ 2011 06 17, 14:05)
Ačiū už puikius ir netgi iliustruotus atsakymus!
dar vienas klausimas: ar šitas skirtukas tinka bet kokiems stalčiams, ar turi kabintis ant strypelio, kurį turi Ikejos arba blum stalčiai?
user posted image

dėl šito nežinau, tačiau man atrodo galima nusipirkti ir per savaitėlę patikrint kur tinka, kur ne, o paskui jei ką grąžinti smile.gif
Atsakyti
Skirtukų nuorodose nurodyti skirtingi aukščiai 4 ir 3 cm. Kaip suprasti?

skirtukas aukštis 4 cm

Skirtuko papildymas aukštis 3 cm
Atsakyti
Gera vakara,

kiek pastebejau niekas dar neaptiko:

http://www.ikea.com/...oducts/50137289

naudoju jau pora metu thumbup.gif
Atsakyti
oho, jei tik liepos pabaigoje veš, tai gan ilgai laukti reiks g.gif

ar esate kas užsisakinėję iš IKEA fotodrobes ar paveikslus ant drobės, pvz tokius: http://www.ikea.com/...oducts/00132312
kaip kokybė?

tiesa, nugirdau iš kolegos, kad lyg ir planuoja Vilniuje IKEA atidaryti kažkada - įdomu, ant kiek čia teisinga info g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 17 birželio 2011 - 18:31
QUOTE(sun_shine @ 2011 06 17, 19:30)
ar esate kas užsisakinėję iš IKEA fotodrobes ar paveikslus ant drobės, pvz tokius: http://www.ikea.com/...oducts/00132312
kaip kokybė?

tiesa, nugirdau iš kolegos, kad lyg ir planuoja Vilniuje IKEA atidaryti kažkada - įdomu, ant kiek čia teisinga info g.gif

dėl šio paveikslo nežinau, bet darbe turim šiuos du:
user posted image
ikea
user posted image
ikea2
manau dar ilgai Lietuvoj IKEA nematysim smile.gif jau kelintus metus tokius gandus girdžiu, ale kaip nėr Vilniuj, taip nėr. Nebent po n metų kai iki 6 mln. gyventojų Lietuvoj populiacija išaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 06 17, 19:30)
oho, jei tik liepos pabaigoje veš, tai gan ilgai laukti reiks g.gif

kaip kokybė?

o as su ponu R. susisiekiau, per ji uzsakinesim, nes menesio su virsum laukti nebegalim, vaikai ant grindu juk nemiegos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 17, 21:34)
o as su ponu R. susisiekiau, per ji uzsakinesim, nes menesio su virsum laukti nebegalim, vaikai ant grindu juk nemiegos doh.gif

na taip, Jūsų situacija yra kiek kitokia - mes tai ruošiamės užsisakinėti papildomus baldus miegamajam ir tt, tai galim kaip ir pakentėti smile.gif nors taip jau knieti kuo greičiau tuos namus apsistatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 17, 21:34)

O jis tikrai pirmą liepos savaitgalį važiuos?
Dar ilgai laukti, jei vėl nesusirinks užsakymas, tai doh.gif

Gal kas turite vaikiškų lempų tokio tipo:
user posted image

ar patenkinti? Ar didelės tos skylutės? Gal galima vaikui palikti per naktį?
Atsakyti
kalbant apie vežėjus, suradau dar 2 fruktus:
Olegas
fruktas nr2
Gal kam prireiks, jei užsakymas skubus,
deja nė vienas pas mane į "kaimą" neveža, tai lauksiu Edvino grįžimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 17 birželio 2011 - 23:17
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 18, 00:17)
kalbant apie vežėjus, suradau dar 2 fruktus:
Olegas
fruktas nr2
Gal kam prireiks, jei užsakymas skubus,
deja nė vienas pas mane į "kaimą" neveža, tai lauksiu Edvino grįžimo  verysad.gif

kadangi man buvo labai aktualu, abu situs vezejus radus ir as buvau...galiu pasakyti..Olegas taip pat atostogauja.iki kada nezinau.vyras skambino, sake atostogose smile.gif

tas kitas "fruktas", kelis kartus skambinta buvo, neatsake i skambucius, arba numesdavo rageli. nezinia ar dar veza, ar atostogauja ar dar kaip..

beje buvau susisiekus emeilu ir su ta mergina (jurgita) berods, kur pirmame puslapyje yra pamineta. ji dabar irgi isvaziavus ir vaziuos tik liepos 23 smile.gif

stai visa info biggrin.gif

daugiau vezeju neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 18, 08:26)
kadangi man buvo labai aktualu, abu situs vezejus radus ir as buvau...galiu pasakyti..Olegas taip pat atostogauja.iki kada nezinau.vyras skambino, sake atostogose smile.gif

tas kitas "fruktas", kelis kartus skambinta buvo, neatsake i skambucius, arba numesdavo rageli. nezinia ar dar veza, ar atostogauja ar dar kaip..

beje buvau susisiekus emeilu ir su ta mergina (jurgita) berods, kur pirmame puslapyje yra pamineta. ji dabar irgi isvaziavus ir vaziuos tik liepos 23 smile.gif 

stai visa info  biggrin.gif

daugiau vezeju neradau biggrin.gif

bet realiai, kai pagalvoji, juk vasara - remontu metas, as , jei tureciau toki "bizniuka", is rinkos tokiam laikui nesistengciau iskrist:) alia juk visi zmones, ne robotai:)
sveikas rinkos pasidalinimas - sveika konkurencija, centralizuotai juk niekas neina atostogu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliene77: 18 birželio 2011 - 07:50
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 18, 08:36)
bet realiai, kai pagalvoji, juk vasara - remontu metas, as , jei tureciau toki "bizniuka", is rinkos tokiam laikui nesistengciau iskrist:) alia juk visi zmones, ne robotai:)

bet pas kažkurį taigi ir neusisrinko užsakymas, nors visi kiti atostogauja ax.gif
Atsakyti