Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 14, 21:01)
iejus i preke apacioj buna..o jei nebuna tai desinej pusej paspaudi zodelius Dowiedz się więcej ir tada apacioje atsiranda daugiau info , taip pat ir matmenys... o siaip paprastai tik uzlipus ant prekes(neiejus i ja) irgi rodo matmenis.

Nu dar klausimas vienas blush2.gif 120cm. Cia 1-os uzuolaidos, ar abieju bendras plotas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 14, 21:29)
Nu dar klausimas vienas blush2.gif  120cm. Cia 1-os uzuolaidos, ar abieju bendras plotas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

vat sito i as nezinau, bet numanau kad tos vienos, tai bendroj sumoj gaunasi 240... as taip tik speju, nes nu abejoju ar uzuolaida viena bus 60 cm, nu labai jau siaura..
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 14, 21:35)
vat sito i as nezinau, bet numanau kad tos vienos, tai bendroj sumoj gaunasi 240... as taip tik speju, nes nu abejoju ar uzuolaida viena bus 60 cm, nu labai jau siaura..

Aciu Tau, Daisiuke, labai uz pagalba mirksiukas.gif

Per kiek laiko pristato preke?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 14, 21:41)
Aciu Tau, Daisiuke, labai uz pagalba mirksiukas.gif

Per kiek laiko pristato preke?

as pirma karta perku, tai nezinau per kiek laiko, bet kai vezejas isvaziuoja, tai paskui keliu dienu begyje grizta manau..
Atsakyti
merginos, gal kas pirkot ar zinot dar koki vezeja, be situ triju esanciu pirmame puslapyje..google dar pora radau, bet ten neatsako i skambucius, gal jau nebeegzistuoja?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 31, 16:28)
aš prieš porą metų užsisakinėjau ne per juos.
Nežinau, ar dar veža, nes daugiau nieko nebereikėjo.
Tel. dar radau 8 600 83018, galit pabandyt.

teko teirautis, sake nebeveza.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 15, 16:38)
merginos, gal kas pirkot ar zinot dar koki vezeja, be situ triju esanciu pirmame puslapyje..google dar pora radau, bet ten neatsako i skambucius, gal jau nebeegzistuoja?

Aš nežinau kitų vežėjų schmoll.gif Lauksiu liepos ir užsakysiu pas Edviną. Užsakymas jau kaip ir surašytas, liks tik patikrinti ar parduotuvėje yra ir siųsti patvirtinimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 06 15, 23:28)
Aš nežinau kitų vežėjų  schmoll.gif Lauksiu liepos ir užsakysiu pas Edviną. Užsakymas jau kaip ir surašytas, liks tik patikrinti ar parduotuvėje yra ir siųsti patvirtinimui rolleyes.gif

na as pas Renalda lyg siunciau, nes jis buvo sakes kad si savaitgali vaziuos...o siandien gavau jo emeila, kad nesusidare jam uzsakymu pakankamai ir nukele vaziavima i liepos 2 d sad.gif o as viska buvau susiplanavus , kad kita savaite prekes gausiu..butu smutkes kokios tai nesukciau galvos, bet cia irenginejam kambari dukrytei, tai ten visi baldai ir t.t. vienu zodziu nuliudau.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 15, 23:44)
na as pas Renalda lyg siunciau, nes jis buvo sakes kad si savaitgali vaziuos...o siandien gavau jo emeila, kad nesusidare jam uzsakymu pakankamai ir nukele vaziavima i liepos 2 d sad.gif o as viska buvau susiplanavus , kad kita savaite prekes gausiu..butu smutkes kokios tai nesukciau galvos, bet cia irenginejam kambari dukrytei, tai ten visi baldai ir t.t. vienu zodziu nuliudau.

oj laukiam laukiam, Edvino mes laukiam, man irgi kabo VISO vaiku kambario atnaujinimo baldai uz tikrai nemaza suma:( dar dvi savaites laukti , kol gris, o dar kol atves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 16, 09:28)
oj laukiam laukiam, Edvino mes laukiam, man irgi kabo VISO vaiku kambario atnaujinimo baldai uz tikrai nemaza suma:( dar dvi savaites laukti , kol gris, o dar kol atves doh.gif

o nezinot, ar iskart prima savaitgali liepos vaziuos, ar dar veliau?
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 16, 09:30)
o nezinot, ar iskart prima savaitgali liepos vaziuos, ar dar veliau?

neaisku:( mane irgi terminai spaudzia:(
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 06 16, 09:41)
neaisku:( mane irgi terminai spaudzia:(

merginos, tai skambtelkite ir pasiklauskite smile.gif juk Edvino puslapy neparašyta, jog į skambučius neatsako smile.gif)
o aš numanau, kad mano užsakymas jau netilps į mašiną, kad dauguma moteraičių pirmam savaitgaliui užsakė biggrin.gif
Atsakyti