Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Fluctus @ 2011 06 12, 21:56)
ahaha, geras čia  thumbup.gif  o aš naivuolė, maniau, kad ant papieriuko "projektuot" iškarpytus baldus stumdant  lotuliukas.gif

juokas juokais, bet as ikejoj pasiemiau virtuviu kataloga, o ten gale toks kaip maketas padarytas, issima baldai popieriniai ir tu juos destaisi kaip tau norisi smile.gif Na vaizdas tik 2D smile.gif
Atsakyti
Bet elektroniniam kataloge yra iskarto linkai tiesiai i pati gamini puslapyje smile.gif Gali sikarto pasiskaityti platesne informaciaj is ko jis padarytas, su kuo grupuojasi, jo prieziura ir t.t. smile.gif Uzsakinejant vis vien reikia gi info is ten taij jau turi iskart viska vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 06 04, 12:45)
nu nežinau, man neteko matyti vaiko, kuris bandytų į lentyną lipti  g.gif
katinai taip, bet ir tai išauklėjau, o vaikas...  g.gif

Vaikas vaikui nelygu. Mano abu ir lentynom ir stalciais lipo ir kur tik auksciau, kat tik pasiektu ko naujo doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Reikia man 2-ju vaikisku lovu smile.gif Gal as dar nelabai gaudausi, bet nematau kataloge lovyciu, su stalciais patalynei apacioje g.gif
Ir dar lentynu, tinkanciu prie lovytes reiketu.
Atsakyti
Ar kas nors turit dviaukstes lovas is ikejos? domina atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
O uzuolaidu vaikisku yra ikejoj pirkti?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 14, 20:12)
O uzuolaidu vaikisku yra ikejoj pirkti?

tikrai yra, kip tik siuo metu darau uzsakyma ir vienas imu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 14, 20:27)
tikrai yra, kip tik siuo metu darau uzsakyma ir vienas imu smile.gif

imesk nuoroda mirksiukas.gif
Sunku ten ka rasti, kai lenkiskai nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 14, 20:38)
imesk nuoroda mirksiukas.gif
Sunku ten ka rasti, kai lenkiskai nesuprantu smile.gif

cia visa vaikiska tekstile, tai tarp ju ir uzuolaidos yra smile.gif

Vaikiska tekstile

as kazkaip jau ipratau per lenkiska vaiksciot..o jei sudetinga, tai atsidaryk salia angliska, per ji susirask ko reik, ir tokiu pat keliu lenkiskam pereik smile.gif arba yra google translator programele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 14 birželio 2011 - 19:44
QUOTE(Fluctus @ 2011 06 12, 19:28)

Dėkui už tokią gerą info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 14, 20:43)
cia visa vaikiska tekstile, tai tarp ju ir uzuolaidos yra smile.gif

Vaikiska tekstile

as kazkaip jau ipratau per lenkiska vaiksciot..o jei sudetinga, tai atsidaryk salia angliska, per ji susirask ko reik, ir tokiu pat keliu lenkiskam pereik smile.gif arba yra google translator programele smile.gif

Aciu.
O ismatavimai yra kazkur surasyti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 06 14, 20:58)
Aciu.
O ismatavimai yra kazkur surasyti g.gif  blush2.gif

iejus i preke apacioj buna..o jei nebuna tai desinej pusej paspaudi zodelius Dowiedz się więcej ir tada apacioje atsiranda daugiau info , taip pat ir matmenys... o siaip paprastai tik uzlipus ant prekes(neiejus i ja) irgi rodo matmenis.
Atsakyti