Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(chiaushkute @ 2011 06 02, 14:15)
As irgi kazkada greitai planuoju aplankyt ikea, nes pribrendo remontas ir truksta keleto baldu, bet norejau paklausti ten buvusiu, ka reiketu zinoti pries vaziuojant. Ar nera problemu, jei nekalbi lenkiskai? Ar sudetinga paasikinti, kokios komplektacijos baldo norime, o gal geriau tiesiog internetiniam puslapy susidet i prekiu krepseli ir atsispausdinus turet? busiu dekinga uz patarimus 4u.gif

geriau atsispausdinti, nes maza kas, po to nesusikalbesi visai, o taip parodysi ko ieskai ir lengviau bus pagelbet 4u.gif

nors siaip ten viskas labai aiskaii sudeliota, sukomplektuota 4u.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 06 03, 09:30)
stabili? toks vaizdas, kad rimčiau kojom pamojavus apsivers  g.gif

stabili, mano vaikis joje uzaugo, valgem, piesem, vartem knygeles joje, as virtuvej be jos kaip be ranku buciau buvus, o taip isodini, jis savo darbais uzsiemes, as savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 03, 09:47)

stabili, mano vaikis joje uzaugo, valgem, piesem, vartem knygeles joje, as virtuvej be jos kaip be ranku buciau buvus, o taip isodini, jis savo darbais uzsiemes, as savo biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 06 03, 09:30)
stabili? toks vaizdas, kad rimčiau kojom pamojavus apsivers  g.gif

taip taip, stabili, kelios draugės turi visos neatsidžiaugia, kad nereikėjo mokėt didžiausios sumos ir pirkt didelį rakandą smile.gif
viena draugė tai dar šonus kur balta išdekoravo, kad gražiau atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 03, 10:47)

o užvalkalų šioms kedutėms ikejiniu būna? 4u.gif Kažkaip nepavyko surasti
Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2011 06 03, 13:50)
o užvalkalų šioms kedutėms ikejiniu būna? 4u.gif Kažkaip nepavyko surasti

mes turejom pasiuta stai tokia itiesiama, nesunku budavo isimti ir isskalbti
user posted image
mokant siuti galima nesunkiai suregsti kazka mielo ir minksto
maciau, kad buvo tokios pripuciamos apsaugos, bet nenaudojau nezinau, o gal dabar isleido ir uzvalkaliuka koki, neziurejau, nes jau nebeaktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 03, 13:55)
mes turejom pasiuta stai tokia itiesiama, nesunku budavo isimti ir isskalbti

koks mėlynakis wub.gif

ar aš sapanvau, bet man atrodo mačiau ir pačioj ikėjoj, tik dabar negaliu surast int. puslapyje, bet tokia ornažinė dėžė, ir ten buvo nežinau kaip pavadint, kur pragręžt sieną drelė ar kaip ji ten g.gif gal kas žinot kaip vadinas, jei vis dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 06 03, 15:12)
koks mėlynakis  wub.gif
ar aš sapanvau, bet man atrodo mačiau ir pačioj ikėjoj, tik dabar negaliu surast int. puslapyje, bet tokia ornažinė dėžė, ir ten buvo nežinau kaip pavadint, kur pragręžt sieną drelė ar kaip ji ten  g.gif  gal kas žinot kaip vadinas, jei vis dar yra  g.gif

aciu 4u.gif

nezinau apie ka kalbi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 06 03, 17:28)
nezinau apie ka kalbi unsure.gif

va kažkas tokio. ten skirtingi tie grąžtukai, su vienais sieną gali gręžt, o su kitais kai renki baldus varžtus susukt greit...

user posted image

dabar galvoju, kad tikrai buvo, dar žinau vietą, kur stovėjo, čiupinėjau (prie tv staliukų kur sudėti), kaina berots 35 eur ar 38 buvo doh.gif juodai oranžinė dėžė, dabar toj vietoj nebėr, bandžiau kitur ieškot, neradau, svarbiausiai, kad pavadinimo nežinau, nei kaip paklaust...
doh.gif
Papildyta:
vaaa, išsiverčiau pavadinimą šiaip ne taip, radau

user posted image

va tokia, ir dar net pigiau, 25 eur, bet pas mus nebėr sad.gif dėl to ir neradau... et...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 03 birželio 2011 - 18:23
acha, pas mus irgi yra, nors nebuvau gyvai maciusi
http://www.ikea.com/...oducts/50122886

http://www.ikea.com/...oducts/90203263
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 05 28, 23:33)
sveikos, IKEA zinoves:)
ar tokis reikalas http://www.ikea.com/...oducts/40047675 tiktu tarnauti kaip erdviu/zonu pertvara? ar stabilus dalykas? gal kas nors turit? g.gif

Aš irgi tokios noriu, tik galvoju, ar mažius nepradės karstytis į viršų kaip kopetėlėmis blink.gif g.gif
Atsakyti
nu nežinau, man neteko matyti vaiko, kuris bandytų į lentyną lipti g.gif
katinai taip, bet ir tai išauklėjau, o vaikas... g.gif
Atsakyti
Gal žinančios man galės atsakyti, kokia įprastinė šių kėdučių kaina? Ir kur pasižiūrėti, iki kada akcija prekei?

http://www.ikea.com/...oducts/00069725user posted image
Atsakyti