Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

ima 10 proc. Kadangi zlotas pigesnins nei litas, tai kaina gaunasi ta pati kaip zlotais grubiai, netgis mažesne.
o tarpininkai - priklauso nuo miesto - Kaune vieni, Vilniuje kiti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2011 03 31, 15:21)
Gal zinot kur ju rast? blush2.gif  ir kiek ima uz pristatyma?

Paskaitinėk ankstesnę temą, ten pabaigoje kaip tik buvo kalbėta apie tarpininkus mirksiukas.gif Daug jų yra doh.gif
Mes visad užsakom per Renaldą, šįkart daugiau pirkom, tai ir į namus atvežė, bet esu truputį nusivylusi blush2.gif Suprantu, kad daug tų prekių ir t.t., bet čia mokama paslauga, tai norisi, kad viskas būtų kaip užsakai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 31, 16:42)
Paskaitinėk ankstesnę temą, ten pabaigoje kaip tik buvo kalbėta apie tarpininkus  mirksiukas.gif  Daug jų yra  doh.gif
Mes visad užsakom per Renaldą, šįkart daugiau pirkom, tai ir į namus atvežė, bet esu truputį nusivylusi  blush2.gif  Suprantu, kad daug tų prekių ir t.t., bet čia mokama paslauga, tai norisi, kad viskas būtų kaip užsakai  biggrin.gif

Man teko užsakyti ir pas Renaldą ir pas Edviną. Jų vežimo ir užsakymų sąlygos skiriasi, bet Edvinas patiko labiau ax.gif Kruopščiau ir atsakingiau dirba. O Renaldo pliusas, kad veža net ir smulkmenas rolleyes.gif
Atsakyti
Edvinas irgi veza smulkmenas 4u.gif
Atsakyti
O kokios Edvino sąlygos?
Keista, bet smulkmes Renaldas vežė gerai lotuliukas.gif o vat su stambesniu užsakymu nepasisekė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 31 kovo 2011 - 21:16
QUOTE(Will @ 2011 03 31, 16:42)
Daug jų yra  doh.gif

manau reikia tik džiaugtis kad daug, kai yra konkurencija- kaina geresnė thumbup.gif dar jei vienas tuo metu nevažiuoja galima kitur kreiptis

o šiaip norejau paklaust, gal kas turit iš IKEA ta daigtą kur ant žemės pasistato skalbiniam džiaut (užstrigo kaip jis ten vadinasi blush2.gif ). mačiau yra du pasirinkimai vienas toks biški gargaras, o kitas už 20 pl. berods, idomu ar vertas demesio, kiek laikytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 03 29, 11:54)
lieka dar trys:
1299 PLN, 1499 PLN ir 1799 PLN
skiriasi ciuziniai g.gif

visgi kuria rinktumetes? as didelio skirtumo neradau.. aisku, pigiausia noriu imt, bet gal pataupius prasausiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 03 31, 22:15)
O kokios Edvino sąlygos?
Keista, bet smulkmes Renaldas vežė gerai  lotuliukas.gif  o vat su stambesniu užsakymu nepasisekė  doh.gif  lotuliukas.gif

Edvinas ima 11-12 proc . pvz kaina 100 zlotu, tai uz atvezima ima ne nuo litu ( 100X 0.88), o nuo zlotu, t.y. 10 lt. be to, kursas pas juos labai jau nepalankus pirkejui, bet gal cia visi tarpininkai taip skaiciuoja smile.gif
Aptarnavimas be priekaistu..

o kokybe ikea man tokia vidutiniska pasirode. Brangesni baldai man patiko, pvz vaikiska komodele uz 530 zlotu, o va trofast ta lentyna tai nelabai jau kokybiska....nors dizainas ir stilius ikejos be konkurencijos ekonominiu baldu klasej..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 01 balandžio 2011 - 07:48
As pas Edvina uzsisakinejau, tai 10 proc. antkainis buvo, plius mokejau uz atvezima i Siaulius.

Trofast sistema as kazkada irgi norejau pirkt, bet gyvai pamacius, nepirkau, labai jau prastai atrode, ypac baltos spalvos ax.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kur rast? Ar bent jau kaip lenkiskai vadinasi, nerandu

user posted image
Atsakyti
As pas Edvina uzsisakinejau, tai 10 proc. antkainis buvo

na, jei skaiciuot mokat, tai ne 10 proc ima jie....
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 03 29, 12:40)

o gal kas turite jau sia patalyne? as ieskau vaikui, ir sita esu nuziurejus, nes ir uzvalkalus is ikeos noreciau uzsakyti, tai tiktu ismatavimai. tik man idomu kaip kokybe, siltumas? g.gif 4u.gif
Atsakyti