vava, man ir klausimas,ar tik Renaldas liko ???
o jei liepos men. pradzioj uzsakai, tai per kiek laiko atveza kad ir Edvinas?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 05 29, 22:25)
Papildyta:
hmmm, pažiūrėjau, Edvinas biržėlio mėnesį tikriausiai atostogaus, nes nieko neveš iki liepos kas dar Vilniuje? tik Renaldas?
hmmm, pažiūrėjau, Edvinas biržėlio mėnesį tikriausiai atostogaus, nes nieko neveš iki liepos kas dar Vilniuje? tik Renaldas?
o geras, kai aš sumaniau apsipirkt normaliai gaila nespėjau ir kad Renaldas iki manęs nevež..
aš pas Renaldą nenoriu mes kai kelios šeimos koperuojamės, tai apie 300 lt kai būna pirkinys, Edvinas visada iki namų atveža
o pas Renaldą esam gavę prekes (indelius) apibrozdintus, kai tokius pat paskui pirkom per Edviną - buvo gražiai supakuota į plėvelę
o pas Renaldą esam gavę prekes (indelius) apibrozdintus, kai tokius pat paskui pirkom per Edviną - buvo gražiai supakuota į plėvelę
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2011 05 30, 18:44)
aš pas Renaldą nenoriu mes kai kelios šeimos koperuojamės, tai apie 300 lt kai būna pirkinys, Edvinas visada iki namų atveža
na tada teks laukti Edvino..o jus, jei jau esat per ji pirke,per kiek laiko nuo uzsakymo buna pristatomos prekes?
pas Edviną, jeigu jo internetiniam puslapyje matot, kad šeštadienį veš prekes ir užsakymai priimami, tai iki trečiadienio užsakius, šeštadienį-sekmadienį atveža
QUOTE(Egliene77 @ 2011 05 30, 19:22)
na tada teks laukti Edvino..o jus, jei jau esat per ji pirke,per kiek laiko nuo uzsakymo buna pristatomos prekes?
man kažkurį šeštadienį pirko, tai jau sekmadienį baldus dėliojau
na taip, perka jis šeštadienį, bet patį užsakymą jam pateikti, vis tiek, žmogui susiskaičiuoti reikia - tai iki savaitės vidurio
Siandien 2 val. narsiau internete, isnariau skersai kiaurai, ieskodama tarpininku vezeju is ikejos. rezultatas toks, kad tik tie du Edvinas ir Renaldas veza. o atrodo, kad ju labai daug, nes googlas ismeta visus forumus, visas skelbimu lentas, zodziu viska, kur tik sie tikejai uzsiregistrave... bet be ju nieko kito neradau... Gal kas turite kitokios informacijos?
QUOTE(green @ 2011 05 31, 16:11)
Siandien 2 val. narsiau internete, isnariau skersai kiaurai, ieskodama tarpininku vezeju is ikejos. rezultatas toks, kad tik tie du Edvinas ir Renaldas veza. o atrodo, kad ju labai daug, nes googlas ismeta visus forumus, visas skelbimu lentas, zodziu viska, kur tik sie tikejai uzsiregistrave... bet be ju nieko kito neradau... Gal kas turite kitokios informacijos?
aš prieš porą metų užsisakinėjau ne per juos.
Nežinau, ar dar veža, nes daugiau nieko nebereikėjo.
Tel. dar radau 8 600 83018, galit pabandyt.
QUOTE(green @ 2011 05 31, 15:11)
na, neverta ieškoti, nes Edvinas dirba nepriekaištingai. Prieš porą savaičių užsisakinėjom, tai nespėjom net mirktelėti, o daiktai jau kieme buvo. Dirba tikrai labai civilizuotai, maloniai bendrauja ir jis ir jo pagalbininkė, jokių keblumų. Tikrai rekomenduoju, nebent labai reikia dar birželio mėnesį.
QUOTE(green @ 2011 05 31, 16:11)
apart jų yra dar moteris, minima pačiam pirmam temos puslapy ir žinutėje.
Man dar toks klausimas kilo - o kuom abu neįtinka?