Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(gucii @ 2011 05 19, 22:41)
Saunus puslapis. O Ikejos ne tokios dideles kaip Akropoliai. Jos mazdaug kaip Gedimino 9. Manau, lietuviai viska sluote sluotu, nes kainu ir kokybiu yra labai ivairiu. Esu tikra, kad jokie sba ir domai neatlaikytu...

SBA iš viso reikia slėptis su savo gaminamais popieriniais baldais už kosminę kainą
Atsakyti
vyras buvo maskvoj IKEA parduotuvej. ji ten milziniska, kaip akropolis. nupirko dukrytei rinkinuka, puodukas,saukstukas, lekste, plastikinis seilinukas ir viskas uz 12 ar 13 lt. kokybe man patiko, tas puodukas nors ir bega per skylutes bet dukrytes megstamiausias ir seilinukas nepamainomas smile.gif uz tokia kaina cia nk nerasciau, nebent tome tippe gumini seilinukas uz 30lt, kuris kai pagules ilgeliau sulenktas tai ir lieka sulenktas... kai vyras vel vaziuos pasizvalgysiu ju tinklapy dar ko nors ir sakysiu kad pirktu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti Jūsų moteraitės nuomonės, kaip manote, ar šitoks krėslas
user posted image
tinkamas naudojimui prie darbinio stalo?
Man patinka kad jis toks sulankstomas ir ergonomiškas, bet abejoju ar su laiku ant jo ilgeliau sėdint nepaskaus tam tikros vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 21, 16:06)
Man patinka kad jis toks sulankstomas ir ergonomiškas, bet abejoju ar su laiku ant jo ilgeliau sėdint nepaskaus tam tikros vietos  g.gif

Manau ,kad tikrai netinkama ir nepatogu ax.gif

Ar yra Ikea lauko baldu? g.gif kazkaip nerandu nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2011 05 22, 15:52)
Manau ,kad tikrai netinkama ir nepatogu ax.gif

Ar yra Ikea lauko baldu?  g.gif kazkaip nerandu nieko  unsure.gif

kažkiek čia yra

http://www.ikea.com/.../outdoor/17886/
Atsakyti
Su tais lauko baldais svajojau svajojau... vyra ikalbinejau ikalbinejau... kol nebeliko mediniu gultu sad.gif ir jokios info kad juos papildys..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 22, 16:06)

aciu 4u.gif gaila, nieko tinkamo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2011 05 22, 21:05)
aciu  4u.gif  gaila, nieko tinkamo sad.gif

man tai vadasigos arba isku gražūs baldai, tik kainos negražios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 21, 15:06)
Sveikos,
norėjau paklausti Jūsų moteraitės nuomonės,  kaip manote, ar šitoks krėslas

Man patinka kad jis toks sulankstomas ir ergonomiškas, bet abejoju ar su laiku ant jo ilgeliau sėdint nepaskaus tam tikros vietos  g.gif

nemanau schmoll.gif nebent 10 min pasėdėt ir nueit, nes kitaip tai abejoju ar ilgai būtų galima išsėdėt, nebent minkštą užvalkalą padarius. g.gif kad ir sėdima dalis ir nugarėlė minkšta būtų.
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 21, 16:06)
Sveikos,
norėjau paklausti Jūsų moteraitės nuomonės,  kaip manote, ar šitoks krėslas
user posted image

Cia tikrai gera nuoroda idejai? Kazkaip ergonomiskumo truksta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 05 22, 22:20)
Cia tikrai gera nuoroda idejai? Kazkaip ergonomiskumo truksta...  4u.gif

nuoroda į ikeinį puslapį

taip taip, toptelėjo mintis apie sulankstomą kėdę (žinoma su tiuningu kaip minkšta pagalvėlė po dupce), nes noriu maksimalizuoti laisvos erdvės plotą.
Galvojau stalą padaryti a'la šitaip
user posted image [NORBO]
tad sulankstoma kėdė pasirodė geru sprendimu, bet svarstysiu kitą kandidatūrą..
Beje, ačiū visoms pasisakiusioms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 22 gegužės 2011 - 21:42
nu aš tai manau labai priklauso kiek ;laiko prie to pc bus dirbama. jei bus pagalvėlė, gal koks atlošiukas paminkštintas tai tada dar puse velnio jei ne visą dieną bus prasėdima prie pc g.gif
Atsakyti