Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 19, 13:57)
Bet aš manau, kad greitai ir įsikurs IKEA Lietuvoje. Nes poreikis yra iš žmonių pusės smile.gif

Kur jau, poreikis Lietuvoj smile.gif manau jiems neapsimokės tokios investicijos. Juk jų parduotuvės milžiniškos. Man rodos kaip koks Ozas ar Akropolis, o tokį Lietuvoj statyt gana rizikinga g.gif be to ir Lietuvos ekonomika silpna, biurokratijos pančiai ir pan.

Dalis baldų Lietuvoj yra gaminama ir manau, jei gamintojai pamatys po kiek parduodami jų gaminiai - arba nustos gaminti IKEAi arba kainas pakels.
Ir jei pastatys - nieks negarantuoja, kad kainos bus geresnės nei pas lenkus.
o šiaip, kalbant apie baldus, man baisiai knieti prisipiiiirkt visokių dalykėlių.
Beje noriu pasidalinti vienu netiniu puslapiu, kur galima rasti IKEinių baldų "patiuninguotų" arba pritaikytų netiksliniu būdu:
Ikea Hakeriai
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 19, 16:17)
Beje noriu pasidalinti vienu netiniu puslapiu, kur galima rasti IKEinių baldų "patiuninguotų" arba pritaikytų netiksliniu būdu:
Ikea Hakeriai

smagiai thumbup.gif
Atsakyti

Dalis baldų Lietuvoj yra gaminama ir manau, jei gamintojai pamatys po kiek parduodami jų gaminiai - arba nustos gaminti IKEAi arba kainas pakels

lotuliukas.gif Daugelis lietuviu baldu kompaniju tik laimingi gaudami ikejos uzsakymus, nes baldai paprasti, labai dideliais kiekiais. Nereikia eikvoti laiko ir pinigu perstatant irengimus, apmokant darbuotojus ir t.t.. Zinau ta rinka ir zinau apie ka sneku, teko man tiesiogiai susidurti su "lietuviskomis" ikejos prekemis. Reikia tik dziaugtis kad ikea duoda lietuviams darbo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 05 19, 09:42)
Aciu labai uz info.  4u.gif As ja noriu naudoti kaip indauja. Ar tiktu, kaip jums atrodo? Gal jei nesunku, galetumete nufotografuoti ja? O kokybe kaip? Ar nebraska?

Nors ne manes klausi, bet pasakysiu, kad jos indaujai netiktu. Jei kambary, tai servizu graziai neisdeliosi, nesiziures kvadratuose. Jei virtuveje, tai svieciantys puodai irgi negrazu. Cia daugiau daiktas knygoms, statulelems tarp ju ar dokumentams. O daznai naudojamiemes daiktams ne itin patogi turetu buti del aukscio. 4u.gif

QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 19, 13:57)
Bet aš manau, kad greitai ir įsikurs IKEA Lietuvoje. Nes poreikis yra iš žmonių pusės smile.gif

As irgi taip manau ir laukiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 05 19, 14:16)
ikejos poreikis kad toj saly butu lyg 6mln gyventoju...

Suomijoj 5 mln, o Ikeju bent 3...

Kur jau, poreikis Lietuvoj smile.gif manau jiems neapsimokės tokios investicijos. Juk jų parduotuvės milžiniškos. Man rodos kaip koks Ozas ar Akropolis, o tokį Lietuvoj statyt gana rizikinga  g.gif  be to ir Lietuvos ekonomika silpna, biurokratijos pančiai ir pan.

Dalis baldų Lietuvoj yra gaminama ir manau, jei gamintojai pamatys po kiek parduodami jų gaminiai - arba nustos gaminti IKEAi arba kainas pakels.
Ir jei pastatys - nieks negarantuoja, kad kainos bus geresnės nei pas lenkus.
o šiaip, kalbant apie baldus, man baisiai knieti prisipiiiirkt visokių dalykėlių.
Ikea Hakeriai

Saunus puslapis. O Ikejos ne tokios dideles kaip Akropoliai. Jos mazdaug kaip Gedimino 9. Manau, lietuviai viska sluote sluotu, nes kainu ir kokybiu yra labai ivairiu. Esu tikra, kad jokie sba ir domai neatlaikytu...
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 05 19, 21:41)
Nors ne manes klausi, bet pasakysiu, kad jos indaujai netiktu. Jei kambary, tai servizu graziai neisdeliosi, nesiziures kvadratuose. Jei virtuveje, tai svieciantys puodai irgi negrazu. Cia daugiau daiktas knygoms, statulelems tarp ju ar dokumentams. O daznai naudojamiemes daiktams ne itin patogi turetu buti del aukscio.  4u.gif

Na man visai nieko atrodo valgomajame jei stoveti. Va radau kaip mazdaug su indais viduje atrodo Billy spinta Kaip jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 05 20, 11:28)
Na man visai nieko atrodo valgomajame jei stoveti. Va radau kaip mazdaug su indais viduje atrodo Billy spinta  Kaip jums atrodo?

Man tai tik gilesnės norėtųsi.
Ir kaip skirtingai atrodo skirtingos spalvos. Aš ėmiau baltą, nes stačiau ten kur baltos sienos. Sudėjau knygas, tai praktiškai ta spintą išvis susiliejo su sienom, tik knygų viršeliai ir matosi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 20, 10:34)
Man tai tik gilesnės norėtųsi.
Ir kaip skirtingai atrodo skirtingos spalvos. Aš ėmiau baltą, nes stačiau ten kur baltos sienos. Sudėjau knygas, tai praktiškai ta spintą išvis susiliejo su sienom, tik knygų viršeliai ir matosi

Aga, as irgi imsiu balta, bet niekur nerandu nuotraukos kur butu indai baltoje. smile.gif Del gylio tai pritariu, bet kadangi bus is triju daliu ji tai manau vietos pakaks, be to man tik taurems ir keliems kavos servizams ju reikia. Leksciu nemanau kad joje talpinsiu. Tai gal uzteks to gylio. g.gif
Atsakyti
Na man visai nieko atrodo valgomajame jei stoveti. Va radau kaip mazdaug su indais viduje atrodo Billy spinta  Kaip jums atrodo?

sioj foto tai man nelabai indaujiska sita spinta, bet ir nuo aplinkos daug priklauso.
Atsakyti
Va dar koks variantas. Juodai nudazius. Sioje nuotraukoje man labai labai patinka kaip atrodo. thumbup.gif Billy spinta As taip ir isivaizduoju pas save kazka panasaus
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 05 20, 11:51)
Va dar koks variantas. Juodai nudazius. Sioje nuotraukoje man labai labai patinka kaip atrodo.  thumbup.gif Billy spinta As taip ir isivaizduoju pas save kazka panasaus

bet va matot kiek daug duoda aplinka, turkio sienos, uzuolaidos, net ir viduj esantys daiktai, ju spalvos, priderinti prie aplinkos.
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 05 19, 22:41)

Suomijoj 5 mln, o Ikeju bent 3...

lietuvos perkamoji galia palyginus pries suomija, tai kaip muse pries drambli...

http://verslas.delfi...t.d?id=45712193
Atsakyti

Man atrodo indai suspausti, as indaujos noreciau platesnes, kad erdviai issideliotu. Bet gal galutinis jusu variantas bus neblogas. 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 05 20, 12:37)
lietuvos perkamoji galia palyginus pries suomija, tai kaip muse pries drambli...

http://verslas.delfi...t.d?id=45712193

Taip, bet kas is to? Jie viska taupo. Gyvena aplinkoje, kur viskas basic. Ir groziui, patogumui, naujiems baldams 'nesvaisto'.
Atsakyti