QUOTE(maja7 @ 2011 05 19, 09:42)
Aciu labai uz info.
As ja noriu naudoti kaip indauja. Ar tiktu, kaip jums atrodo? Gal jei nesunku, galetumete nufotografuoti ja? O kokybe kaip? Ar nebraska?
Nors ne manes klausi, bet pasakysiu, kad jos indaujai netiktu. Jei kambary, tai servizu graziai neisdeliosi, nesiziures kvadratuose. Jei virtuveje, tai svieciantys puodai irgi negrazu. Cia daugiau daiktas knygoms, statulelems tarp ju ar dokumentams. O daznai naudojamiemes daiktams ne itin patogi turetu buti del aukscio.
QUOTE(LaimaBa @ 2011 05 19, 13:57)
Bet aš manau, kad greitai ir įsikurs IKEA Lietuvoje. Nes poreikis yra iš žmonių pusės
As irgi taip manau ir laukiu
QUOTE(Forgete @ 2011 05 19, 14:16)
ikejos poreikis kad toj saly butu lyg 6mln gyventoju...
Suomijoj 5 mln, o Ikeju bent 3...
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 19, 16:17)
Kur jau, poreikis Lietuvoj
manau jiems neapsimokės tokios investicijos. Juk jų parduotuvės milžiniškos. Man rodos kaip koks Ozas ar Akropolis, o tokį Lietuvoj statyt gana rizikinga
be to ir Lietuvos ekonomika silpna, biurokratijos pančiai ir pan.
Dalis baldų Lietuvoj yra gaminama ir manau, jei gamintojai pamatys po kiek parduodami jų gaminiai - arba nustos gaminti IKEAi arba kainas pakels.
Ir jei pastatys - nieks negarantuoja, kad kainos bus geresnės nei pas lenkus.
o šiaip, kalbant apie baldus, man baisiai knieti prisipiiiirkt visokių dalykėlių.
Beje noriu pasidalinti vienu netiniu puslapiu, kur galima rasti IKEinių baldų "patiuninguotų" arba pritaikytų netiksliniu būdu:
Ikea Hakeriai
Saunus puslapis. O Ikejos ne tokios dideles kaip Akropoliai. Jos mazdaug kaip Gedimino 9. Manau, lietuviai viska sluote sluotu, nes kainu ir kokybiu yra labai ivairiu. Esu tikra, kad jokie sba ir domai neatlaikytu...