Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(rausvakase @ 2011 05 09, 18:28)
Man irgi labai idomu blush2.gif

aš jau sužinojau informaciją: iki Klaipėdos jie patys neveža. Siunčia iš Vilniaus per kurjerių tarnybą. Atsiuntė įkainius - jei įdomu, galiu atsiųsti į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 05 09, 17:55)
aš jau sužinojau informaciją: iki Klaipėdos jie patys neveža. Siunčia iš Vilniaus per kurjerių tarnybą. Atsiuntė įkainius - jei įdomu, galiu atsiųsti į AŽ  4u.gif

Atsiuskite i AZ. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot tokį stalą su kėdėmis? Kokie būtų atsiliepimai?

Stalas ir dvi kėdės
Atsakyti
Sakykit, gal kas domejosi - ar yra TROFAST spintelem zaliu deziu? Ten raudonos, baltos, melynos yra, o zalios tik tos zemos. Ar ju aplamai didesniu nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 05 10, 07:55)
Gal kas pirkot tokį stalą su kėdėmis? Kokie būtų atsiliepimai?

Stalas ir dvi kėdės

Bloga nuoroda g.gif

QUOTE(fedoska @ 2011 05 10, 08:15)
Sakykit, gal kas domejosi - ar yra TROFAST spintelem zaliu deziu? Ten raudonos, baltos, melynos yra, o zalios tik tos zemos. Ar ju aplamai didesniu nebuna?

Manau, nebūna - tik žemos žalios dėžės.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 05 10, 11:53)
Bloga nuoroda  g.gif

Melltrop ir Herman

Čia gal apie šituos šnekėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 05 10, 12:08)
Melltrop ir Herman

Čia gal apie šituos šnekėjo  g.gif

Atsiprašau, matyt kažką ne taip įdėjau. Apie tuos pačius, tik ir kėdės baltos, ne juodos.
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 05 10, 12:55)
Atsiprašau, matyt kažką ne taip įdėjau. Apie tuos pačius, tik ir kėdės baltos, ne juodos.

Del stalo nezinau, bet baltas kedes turim. Patogiai viena ant kitos susimauna jei nenaudojamos. Man jos siek tiek zemokos ir saltos, tai nelabai megstu ant ju sedeti, bet kokybe gera.
Papildyta:
Sios My Webpage ikea klasikines kedes patogesnes, jei su pagalvelem dar, tai is vis puikiai
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 05 10, 13:10)
Del stalo nezinau, bet baltas kedes turim. Patogiai viena ant kitos susimauna jei nenaudojamos. Man jos siek tiek zemokos ir saltos, tai nelabai megstu ant ju sedeti, bet kokybe gera.
Papildyta:
Sios My Webpage ikea klasikines kedes patogesnes, jei su pagalvelem dar, tai is vis puikiai

Ačiū už komentarą. Koks jūsų ūgis? Man svarbu, kad būtų kokybiškos.
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 05 10, 13:17)
Ačiū už komentarą. Koks jūsų ūgis? Man svarbu, kad būtų kokybiškos.

Nesu namie, negaliu pamatuoti, bet raso taip: Krzesło (szer. 45 cm, gł. 50 cm, wys. 78 cm, szer. siedziska 39 cm, gł. siedziska 42 cm, wys siedziska 44 cm). g.gif

Galima pabandyti ismatuoti ir turimas, tada palyginsite
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 05 10, 13:20)
Nesu namie, negaliu pamatuoti, bet raso taip: Krzesło (szer. 45 cm, gł. 50 cm, wys. 78 cm, szer. siedziska 39 cm, gł. siedziska 42 cm, wys siedziska 44 cm).  g.gif

Galima pabandyti ismatuoti ir turimas, tada palyginsite

MB gan aukštas, o naudosime jas dažnai virtuvėje g.gif Reiks matuoti.
Atsakyti
Dabar viskas aiskiau: Chair (width 45 cm, depth 50 cm, height 78 cm, seat width 39 cm, seat depth 42 cm, seat height 44 cm) biggrin.gif

Tai 44 cm
Atsakyti