ar kas užsisakinėjote šitą naktinį staliuką iš IKEA? Įdomu, ar viduje yra kokia lentynėle ar ne
aktyvią nuorodą duok, koks pavadinimas?
QUOTE(keistuole @ 2011 05 02, 17:30)
Skaitėt skaitėt moterų plepalus ir nusprendėt įsikišt
Tai tuo pačiu pasakykit, kokio dydžio ar nuo kokios kainos atvežat daiktus į namus? Nes kaip suprantu vežat po visą Lietuva
Tai tuo pačiu pasakykit, kokio dydžio ar nuo kokios kainos atvežat daiktus į namus? Nes kaip suprantu vežat po visą Lietuva
sorry kad isikisau i Jusu plepalus, bet tik norejau patikslinti info del musu salygu
O del Jusu klausimo... Užsakymai, kurių bendra suma yra 300 LTL arba daugiau pristatomi pas klientą. Užsakymai, kurių bendra suma yra mažesnė už 300 LTL atsiimami mūsų biure Vilniuje arba pristatomi pas klientą už papildomą atskirai sutartą mokestį.
Už maždaug 10 % pristatome Vilniuje ir Kaune... Pristatymas kituose miestuose kaina mažės arba didės priklausomai nuo miesto padėties. Mažės jei pristatymas bus pakeliui arba ne daug į šalį, didės jei teks siusti per Skubiu Siuntu Tarnyba Tai wa...
QUOTE(sun_shine @ 2011 05 08, 13:52)
ahh neradau, galvojau gal kur googlei rasiu, nes taip tai nežinau.jei kada eisiu artimiausiu metu, pažiūrėsiu...
buvau penkt. kad būč žinojus...
QUOTE(Dovis @ 2011 04 05, 16:48)
Pas mus siandien parvaziavo truputis Ikejos. Cia hole prisiglaude laikinai, kol mazes kambari sutvarkysiu.
Ir mes toki krokodila turim QUOTE(agpa @ 2011 04 07, 12:26)
Sitas kilimas man primine... Kazkada su vyru buvom IKEAjoj, na ir ten is tiesu yra kazkas tokio, kad praejus visas ekspozicijas norisi pirkti pirkti pirkti. Ir taip uz akiu uzkliuvo zaalias kilimas, kuri vienareiksmiskai nupirkom. Tada kai viskas jau buvo sukrauta i masina, dar nuejom papietauti. Ir taip begeriant kava, prasvito akyse, sakau "klausyk, bet tas kilimas plastmase labai smirda"... "bet mum jo reikia?"... ta pacia valanda kilimas buvo grazintas i parduotuve. QUOTE(agpa @ 2011 04 15, 10:42)
jau turim antilop maitinimo kedute. kokia super! vaikis tik tabaluoja sau kojom patenkintas
dbr reik isrinkt standesne medziaga ir siut uzvalkala jai
Si kedute yra pati pati geriausia! Tik dirzelius is apacios reikia geresniais mazgeliais sutvirtinti. Bet patogumas Kaip as dziaugiuosi, kad nepirkom jokio didziulio irenginio 'kedutes', kuri nezinia, kaip sunkiai reiktu plauti dbr reik isrinkt standesne medziaga ir siut uzvalkala jai
QUOTE(Flax @ 2011 04 16, 17:50)
Gal kas turite SULTAN HERAND čiužinį? Įdomu, kaip ant jo miegasi?
QUOTE(grange @ 2011 04 16, 19:22)
mes turim iš sultan, tik nežinau kurį dabar, apskritai man sultan patinka, prieš tai kitur turėjau ir sultan, neišsiguli, neišleidžia jokio garso, kas svarbiausia, pagal minkštumą kokio nori pasirenki..
Tai va, Flax klausiamas Sultan Herand yra Miękki, isvertus minkstas. Turim toki minksta Sultan, po metu issoko spyruokles. Medziagos nepraplesia, bet jei uztaikai keliu pasiremti tai nekas. Geriau rinktis, kad nebutu minkstas, o butu parasytas kietas, tada viskas daugmaz gerai.Esam uzsakineje is Edvino, tai be priekaistu, rekomenduotinas, stengiasi. Ir, kai pristato i namus, tai ne taip, kaip baldu parduotuves iki namo atveza, o uzsinesk pats, tai cia vaikinai dar ir viska uznesa i virsu be lifto
O cia mano IKEA labiausiai naudojamas daiktas: Rekomenduoju megstantiems daug arbatos
Labas visoms,
sakykit, o ar butu galimybe gauti IKEJOS kataloga?
sakykit, o ar butu galimybe gauti IKEJOS kataloga?
QUOTE(gucii @ 2011 05 08, 23:38)
Tai va, Flax klausiamas Sultan Herand yra Miękki, isvertus minkstas. Turim toki minksta Sultan, po metu issoko spyruokles. Medziagos nepraplesia, bet jei uztaikai keliu pasiremti tai nekas. Geriau rinktis, kad nebutu minkstas, o butu parasytas kietas, tada viskas daugmaz gerai.
Reikia žiūrėti maždaug pagal žmogaus svorį, yra lentelė, jei dvigulis čiužinys, imi aboejų maždaug vidurkį, nors ir ant skirtingų šonų miegi...
mes ėmėm berots vidutinį, nes minkšto tai tikrai nenorėjom, o kieto pačio to nebuvo, tai jei neklystu gavos vid. dabar jau eina treti metai kaip miegam ant jo, nu man tai nepakartojamas, kaskart keičiant patalynę apsuku puses, apkeičiu čiužinius (pas mus dvi vinegulės lovos sujungtos), tai matos kažkiek išgulėjimas aišku, nepasakysi, kad naujas, bet jokios spyruoklės neiššoko, balso jokio neskleidžia.
jei kada keisim jau, tai imsiu tik tokius.
Gal kas galėtų mestelt nuorodėlę tokių "padėkliukų" į virtuvinius stalčius, kad lėkštės nevažinėtų, prašau
Pas mus ne žalias, o va toks kilimas. Tarp jų skirtumas tik tas, kad blogoje pusėje šis 50proc natūralaus latekso, 50proc sintetinio. Žaliojo - 100proc sintetinis lateksas.
Tai kas liečia smarvę - man būtent blogoji pusė smirdėjo - per savaitę išvėdinau, jokio kvapo O viršus labai švelnus ir malonus
Tai kas liečia smarvę - man būtent blogoji pusė smirdėjo - per savaitę išvėdinau, jokio kvapo O viršus labai švelnus ir malonus
QUOTE(grange @ 2011 05 09, 09:37)
tai matos kažkiek išgulėjimas aišku, nepasakysi, kad naujas, bet jokios spyruoklės neiššoko, balso jokio neskleidžia.
Taip, ypac ziurint kaina, tai daugiau ir negalima tiketis. Tik minksto tikrai nepatariu, nes pagal mano svori irgi tas ciuzinukas neva pilnai tiko.
QUOTE(Braita @ 2011 05 09, 10:31)
Taip, sako, kad issivedina. Grazus sitas, bet vaikui nepirkciau.
QUOTE(sun_shine @ 2011 05 08, 00:06)
Ar yra jūsų tarpe klaipėdiečių, užsisakinėjusių IKEA baldus? Kiek maždaug kainuodavo pristatymas?
Man irgi labai idomu