Gaila, kad fotoaparatas negali perteikti spalvų.
Žalia, panaši, kai pavasarį sprogsta pirmieji žali lapeliai - intensyviai žalia.
O gėlytė iš neoniniai geltonos spalvos.
Buginijos lapeliai irgi nėra visai mėlyni, kaip atrodo
Man pačiai šios spalvos nuostabiai dera tarpusavyje.
Kepurėlės apimtis ~ 54 cm.
Parodau naują darbelį "Boružėlių šeimynėlė"
Megztukas naujagimiui dekoruotas boružėlių šeimynėle. Viena iš jų "dirba" sagute.
Siūlai - minkšta pusvilnė (50% vilna).
Megztukas naujagimiui dekoruotas boružėlių šeimynėle. Viena iš jų "dirba" sagute.
Siūlai - minkšta pusvilnė (50% vilna).
Pasirodau dar vieną užsakymėlį
nuostabi zaluma
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 08 04, 11:40)
nuostabi zaluma
AČIŪ, man ši spalvytė irgi patiko. Džiaugiausi, kai klientė paprašė salotinio megztuko
Megztas kolje ir apyrankė. Juk ne vien briliantai geriausi merginų draugai....
Pasirodau naują užsakymėlį
Dar vienas rūbelis augintiniui
Pasirodau dar vieną iškeliaujantį užsakymėlį. Na nori nenori pradedi vadinti "saulėgrąža".
QUOTE(Milra @ 2012 08 28, 18:21)
Pasirodau dar vieną iškeliaujantį užsakymėlį. Na nori nenori pradedi vadinti "saulėgrąža".
Sveiki, kokia tokio megztuko kaina butų jorksirytei? Kiek laiko reiketu laukti ir iš kokiu siūlų mezgate? labai gražūs jūsų darbeliai
Lauksiu AZ
+2012 09 13, 23:58-->
Parašykite man ramuneart@gmail.com augintinės išmatavimus (ilgis - nuo kakliuko iki uodegytės ir plotį - aplink, ties priekinėmis letenėlėmis) ir parašysiu kainytę.
O čia dar iškeliavusiu darbelių
QUOTE(Mamyte @ 2012 09 13, 23:58)
Sveiki, kokia tokio megztuko kaina butų jorksirytei? Kiek laiko reiketu laukti ir iš kokiu siūlų mezgate? labai gražūs jūsų darbeliai
Lauksiu AZ
Lauksiu AZ
Parašykite man ramuneart@gmail.com augintinės išmatavimus (ilgis - nuo kakliuko iki uodegytės ir plotį - aplink, ties priekinėmis letenėlėmis) ir parašysiu kainytę.
O čia dar iškeliavusiu darbelių
Dar keli rūbeliai augintiniams