Įkraunama...
Įkraunama...

Kur vyksta Jūsų slapti pasimatymai?

QUOTE(anciux @ 2006 07 08, 23:00)
[COLOR=blue]KOLKASNIEKAS, o tu su tuo vyru vis dar gyveni?

kol kas gyvenu..kaip ten toliau bus tai neaisku
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 03 02, 16:36)
kas butu jei butu.... bigsmile.gif ir ar isvis butu biggrin.gif bus tai bus,nebus tai nebus...kam cia is anksto lagaminus krautis mirksiukas.gif kiekvienas gyvena taip kaip nori...

deja, kartais likimas iskrecia toki poksta ir tavo gyvenimas jau pasisuka ne taip kaip nori. Ir se tau "kiekvienas gyvena taip, kaip nori". Kartais aplinkybes labai trukdo gyvent kaip nori.
Papildyta:
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 03, 23:27)
TAIP TU TEISI.KADA NORS SPROGS.BET KAIP NUGALET TA MEILE.
Papildyta:
SUSITIKINESIM TOLIAU PASLAPCIAIR TIKESIM,KAD NIEKAS NESUZINOS.

Tu ji isimylejai ir tai normalu, nes dazniausiai moteris isimyli vyra su kuriuo sieja sexas. Bet AR JIS TAVE MYLI? Va cia tai kitas klausimas...Jei jis irgi butu tave isimylejes, tai spjautu i seima.
Papildyta:
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 06, 20:38)
MANO ANTRA PUSE ITARIA,.AS PATI UZSIMINIAU.BET KONKRECIAI NEZINO.VISKA ZINO MANO SUNUS.BET JIS NIEKADA NEPASAKOS TEVUI,NORS MAN NEPRITARIA.NORS AS DAUG KALBEJAU SU SUNUM APIE TAI.DABAR JAU BANDO SUPRAST MANE,NES MATO,KAD MANO SANTYKIAI SU VYRU NEIDIALUS.

Kokie "neidealus" ?
Papildyta:
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 09, 22:25)
taip mielosios.no siol busiu gerute.tik retkarciais susitiksiu su meiluziu.miske,prie ezero,ir ...o gal is vis gyvent vienai.nes tada neskaudinciau nieko.

Slykscios motinos kurios del pasitenkinimo palieka savo vaikus...Juk vaikas visu svarbiausia, o ypac svarbesnis uz svetimus vyrus...
Atsakyti
QUOTE(Drebula @ 2006 02 23, 09:43)
Papasakokite, kur ir kaip leidžiate laiką su savo meilužiais, kad nepastebėtų pažįstami ir artimieji?

O kas čia zo razvratas blink.gif ???

Kursai pradedančioms čyrvoms??? g.gif
Atsakyti
....na ir iškasat temas....kad nors vertos dėmesio būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 09 21, 15:31)
....na ir iškasat temas....kad nors vertos dėmesio būtų unsure.gif

Palauk, čia tuoj prisirinks laisvių irgi teisių gynėjų hihihi.gif

Be to, ne aš iškasiau. Pamačiau iškeltą ir cekava pasidarė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 21 rugsėjo 2007 - 14:36
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 09 21, 14:33)
Palauk, čia tuoj prisirinks laisvių irgi teisių gynėjų hihihi.gif

Be to, ne aš iškasiau. Pamačiau iškeltą ir cekava pasidarė smile.gif

jetau, net ir patirties didelės neturint - galima bent 15ka vietų susitikimams slaptiems sugalvot....ir tai čia ant greitųjų...o ilgiau galvojant ir dar daugiau....bet kažko noro tokiems slaptumams nėra....ačiū Dieve tau 4u.gif

..tai kad ne tu Peliauckiene, pastebėjau...gyvačiuke iškasė...ir netingi žmonės knistis po plepalyną....dar suprasčiau, kad kokio recepto pikantiško ieškot vakarienei...meilužiui.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 21 rugsėjo 2007 - 14:39
Chi, kokių fainų temų pasirodo esama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka ant šieno...tvarte...kaime...užsikasus...slapčiau nebūna...
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 09 21, 15:37)
dar suprasčiau, kad kokio recepto pikantiško ieškot vakarienei...meilužiui.. lotuliukas.gif

Tai ieškojo kokių interesnų vietų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as kaip tik pagalvojau: "kokias vietas pasirenka meiluziai meilei plest", o cia bac, beveik panasi tema
Atsakyti
Tam egzistuoja viesbuciai, butai, nuomojami paroms, fantastiska myletis gamtoje, automobilyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerda0221: 21 rugsėjo 2007 - 19:30
QUOTE(gerda0221 @ 2007 09 21, 20:28)
Tam egzistuoja viesbuciai, butai, nuomojami paroms, fantastiska myletis gamtoje, automobilyje...

Ot kvailas as doh.gif , o as galvojau: kadangi masinoj nepatogu, gamtoje uodai kanda, o viesbuciuose brangu, tai meiluziai eina vienas pas kita i namus
Atsakyti