QUOTE(Kiparise @ 2006 03 04, 00:29)
Sudėtinga tavo situacija..
Ne kiekviena ryžtųsi šitaip rizikuot..Sėkmės ir stiprybės tau.. 

ojoj..koks didvyriškumas...

QUOTE(liepaziede @ 2006 03 08, 18:22)
baig tylene tau turbut neteko to patirt todel nesupranti manes.
liepaziede, o kodėl tu galvoji, kad visi puls tave glostyti ir guosti? Yra kaip yra. Pasipasakojai, pasiguodei. Tai tavo gyvenimas. Tavo sprendimai. Ko dar tikiesi? Ne kiekvienas suprasti gali, o dar mažiau būtų užtariančių.
Ech, pradedu suprasti tas, kurios gerų vietų neišduoda... Aš jau taip tikėjausi, bet še tau - nei vienos vertos dėmesio slapto pasimatymo vietos

QUOTE(liepaziede @ 2006 03 06, 18:38)
VISKA ZINO MANO SUNUS.BET JIS NIEKADA NEPASAKOS TEVUI,NORS MAN NEPRITARIA.NORS AS DAUG KALBEJAU SU SUNUM APIE TAI.DABAR JAU BANDO SUPRAST MANE,NES MATO,KAD MANO SANTYKIAI SU VYRU NEIDIALUS.
ar nepagalvojai jog per didele nasta uzdejai savo sunui? Jis dar vaikas, o jau turi amstyti ir elgtis kaip suauge. Mano nuomone, tai daugiau veikia zalojanciai, niekad paskatinanciai....
tai kas kad jis amto jusu su vyru ne kokius santykius, BET jus ABU esant JO TEVAI. ir jam be galo skaudu tai matyti, juolab kad jo mama nemyli jo tecio, ir dar tai parodo tokiu budu.
Buk sazininga, issiskirk, ir tada draugauk,arba susitvarkykit gyvenima taip, kad neskaudintumet tiek zmoniu.
Meile lieka meile, bet jeigu ji skaudina tiek zmoniu, tai, kazkur kazkas yra JAU negerai...
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 09, 20:25)
taip mielosios.no siol busiu gerute.tik retkarciais susitiksiu su meiluziu.miske,prie ezero,ir ...o gal is vis gyvent vienai.nes tada neskaudinciau nieko.
gyvenk taip kaip tau norisi,juk ne mums uz tave gyvent

Svarbu ne vietos, aisku nesilankyt ten kur lankaisi su vyru - megstamiausiose kavinese, viesbuciuose ar pan, kad nebutu atveju - O laba diena, o kur Jusu vyras atejus su esamu vyru? Svarbu kaip elgiesi su tuo zmogumi, jei vaikstai atvirai, leidi laika kartu sporto klube, restorane, eini i koncerta, tai daugumai nekils mintis - aga, cia gi jos meiluzis, nes visi susidare nuomone, kad meiluziai lekia i atokias vietas uzmiestyje ir panasiai. Juk niekas negales paneigti, kad tai ne jusu vaikystes draugas, verslo partneris, Jusu imones klientas, kad ne Jusu koks giminaitis, mokytojas ar panasiai. Tegu mato akivaizdziai, aisku be viesu apsikabinimu, buciniu ir panasiai.
Pazystu viena pora, kuri tai daro sekminagai atvirai nesidemonstruoja ir nesislepia ir niekas net neitaria, net supazindino savo antrasias puses, pagrisdami savo bendravima kazkokio kontrakto pagrinndu ir niekas net neitaria
.
nesakau, kad pateisinu, ar galeciau buti tokia stipri, bet tai vyksta
Pazystu viena pora, kuri tai daro sekminagai atvirai nesidemonstruoja ir nesislepia ir niekas net neitaria, net supazindino savo antrasias puses, pagrisdami savo bendravima kazkokio kontrakto pagrinndu ir niekas net neitaria

nesakau, kad pateisinu, ar galeciau buti tokia stipri, bet tai vyksta
mes tai susitikinejam taip : diena pries uzsisakom parai buta..( apie 60 lt) priklauso nuo rajono....ir iseinam tik tada, kai patys panorom... o kaip kitaip?...
Aš čia galbūt biški ne į temą
Bet mes su vyru nuo šeimos pabėgame į nuomuojamą butą arba šiltą naktį prie upės (ežero), arba pirtukę kokią užsisakome. Kad pabūti dviese.

Vat gerai, kad tema sugįžo į savo pavadinimą.
Aš irgi tos nuomonės, kad svarbiausia nesislėpti, tuomet niekas neįtars. O intymiems dalykams yra butai vienai valandai, vienai parai ir tt
Aš irgi tos nuomonės, kad svarbiausia nesislėpti, tuomet niekas neįtars. O intymiems dalykams yra butai vienai valandai, vienai parai ir tt