Įkraunama...
Įkraunama...

Kur vyksta Jūsų slapti pasimatymai?

QUOTE(FaTaFeE @ 2006 02 28, 22:08)
o jus ka isivaizduojate, kad atskleisime savo slapciausias ir pacias romantiskiausias, laimingiausias, graziausias gyvenimo akimirkas jums, kad kazkada gyvenime tpfu tpfu tpfu , jei to reikes jums galetumete pasinaudoti  g.gif  oj jau ne, galvokite pacios , kaip praleisti laika NEPAMIRSTAMAI  tease.gif

hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2006 02 28, 22:08)
o jus ka isivaizduojate, kad atskleisime savo slapciausias ir pacias romantiskiausias, laimingiausias, graziausias gyvenimo akimirkas jums, kad kazkada gyvenime tpfu tpfu tpfu , jei to reikes jums galetumete pasinaudoti  g.gif  oj jau ne, galvokite pacios , kaip praleisti laika NEPAMIRSTAMAI  tease.gif

Hahahaha...Prajuokinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
iistikruju geriausia nesislatyt.as su meiluziu susitinku pas mane darbe. dar pas mane namuos.kartais einam i baseina kartu.dabar tai mus jau daug kas mato kartu.bet vistiek nesinori,kad jo zmona suzinotu.kartais labai jauciuos bjauriai del to.kartais manau.kad reikia viska nutraukt del sventos ramybes.bet ak ta meile.
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 01, 20:57)
iistikruju geriausia nesislatyt.as su meiluziu susitinku pas mane darbe. dar pas mane namuos.kartais einam i baseina kartu.dabar tai mus jau daug kas mato kartu.bet vistiek nesinori,kad jo zmona suzinotu.kartais labai jauciuos bjauriai del to.kartais manau.kad reikia viska nutraukt del sventos ramybes.bet ak ta meile.

tai kada nors kai busi jo zmona,jei busi,aisku,ir kai ji vis dar mylesi....atsiras tokia,kuri pasakys ach ta meile.....ka sakysi tada,brangute? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2006 03 02, 10:20)
tai kada nors kai busi jo zmona,jei busi,aisku,ir kai ji vis dar mylesi....atsiras tokia,kuri pasakys ach ta meile.....ka sakysi tada,brangute? g.gif

nemanau, kad jeigu esi meilužė tai tik tau gali nutikti tai ką čia parašei, kiekvienai taip gali nutikti, o pasiskaičiusi kai kurių pasisakymus tai sukilo juokas - visos tokios šventos, oi niekada nepasukusios į šoną, kažkaip viskas netikra, taip nebūna kad net minčių nekiltų. Ir bet kuriai net geriausiai sutariančiai porai gali sumaišyti trečias žmogus, pati tai patyriau.
Atsakyti
Kaip smalsi moteriškė užklydau pasiskaityti, bet nesupratau: čia tema - provokacija? Na nesuprantu tų, pamokslaujančių moteriškių. Suprantu, kai diskutuojama į temą, bet niekaip negaliu suprasti, kurių galų kišti nosį ten, kur neturi ką pasakyti išskyrus pamokslą? Užsiveskite sau atskirą temą - ką aš manau apie tas, kurios... nuvilioja vyrus, susitikinėja su meilužiais ir pan... Bloga darosi nuo to, kai pilnos pagiežos moteriškaitės piktinasi ne tose temose, kuriose tai reikėtų daryti.
Na o dėl pasimatymų... vat turiu prisiminimų iš seniau... Yra tekę vasarą vėlai vakare važiuoti automobiliu už miesto, prie ežeriuko, kur galima maudytis nuogiems tamsoje ir t.t... Šiaip tokių "slaptų" pasimatymų galima susigalvoti ir su savo vieninteliu, gyvenimo paįvairinimui, taip galvoju. Laukiu to laiko, kai jau galėsime tai padaryti tongue.gif
Atsakyti
krysta,cia kam taikei?
mėtėja,galiu va atvirai pasakyt,kad niekada nekilo net minties nusukt i šoną...kam man to?gyvenime ir taip nemazai stesu,kad dar kazkur slapstytis,galvot kur padet vaika...ir jau mieliau gryzus is darbelio praleidziu laika su vaiku,nei bastydamasi po velniaizin kokius viesbucius...
Papildyta:
ir jei pas mane atsirastu toks zmogus,kuris taip nerealiai mane suzavetu,kad galetu tapt meiluziu,tai skirciausi...nesuprantu as ne pacio aplankancio stipraus jausmo,o apgavysciu...tai jei jau susizavejai kitu,tai ir buk su juo,iseik,palik vyra ir gyvenk....bet ne-juk vyras babkiu duoda ane?tai jei tokiosa gudrios turet meiluzius tai bukit gudrios ir pinigus melzt,o ne apgaudinet.cia nei vienai netaikau atskirai,paprasciausiai pareiskiau savo nuomone apie apgavystes...mano moralines normos to neleidzia ir tiek...
Atsakyti
Kiekvienas gyvena taip,kaip nori ir kaip moka..DElto pamokslavimais tikrai nesumazinsim neistikimybiu skaiciaus..Todel neverta nertis is kailio ir irodinet,kas gerai,o kas blogai.. ax.gif Tik nesakykit "niekada"-nes ojoj kaip kartais gyvenimas gali pajuokaut.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiparise: 02 kovo 2006 - 10:55
Jeigu norite diskutuoti apie moralę - tam yra kitos temos.
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2006 03 02, 10:42)
krysta,cia kam taikei?
1. mėtėja,galiu va atvirai pasakyt,kad niekada nekilo net minties nusukt i šoną...
Papildyta:
2. ir jei pas mane atsirastu toks zmogus,kuris taip nerealiai mane suzavetu,kad galetu tapt meiluziu,tai skirciausi...
3. mano moralines normos to neleidzia ir tiek...

Jei jau labai reikia mano atsakymo...
1. Jei nekilo tau, kodėl neturi kilt kitai? Kur parašyta, kad visi turi gyventi pagal vieną gyvenimo etaloną? Džiaugiuosi, kad yra tokių kaip tu su tvirtomis moralinėmis, normomis, daugiau tokių, bet... Yra kaip yra. Pamokslai dažnai sukelia priešingą efektą nei norėtųsi.
2. Kodėl tu galvoji, kad meilužiai atsiranda tik pas ištekėjusias moteris? Gal ji vieniša, išsiskyrusi, jai reikia tik smileysex.gif ir nusispjauti jai ant visų pamokslų ir nuomonių.
3. Žiūrėti pirmą punktą.
Šiaip nesiruošiu aš čia atsakinėti į visokias provokacijas, yra temos pavadinimas, tai ir rašykime pagal jį. Yra tema, kur klausiama nuomonės apie meilužius, plūskitės, keikitės, pamokslaukite į sveikatą. Man atrodo, kad daugiausia čia lankosi tos/tie, kurios/ie: yra kažkada susitikinėję slapta, susitikinėja dabar arba žada susitikinėti... Beje, tema tikrai labai įdomi - juk galima susitikinėti slapta ir tada, kai nesinori dar visiems oficialiai pristatinėti savo draugo/draugės ir tik artimiau "susipažįstama" blush2.gif
Atsakyti
Mes dažniausiai susitikdavom namie pas mane kai nebūdavo tėvų blush2.gif Kartais eidavom į parką pasivaikščiot šiltoj vasaros prieblandoj... Ir vis dėlto namie smagiausia (mano namai-mano tvirtovė), bet sakyčiau, kad žmogus turi būt gerai pažįstamas. O su kitu važinėdavom visur: į gamta, į kokią nuošalią jaukią kavinukę...

P.S.
Pasimatymai buvo slapti ne dėl to, kad kuris susituokęs ar turi kažką, paprasčiausiai kartais nesinori iš artimųjų ir pažįstamų girdėt tų pačių klausimų (šitiek laiko kartu, tai kada ženysitės?), pasiūlymų (gal nuveikiam ka porom?) ir pan. O ir šiaip santykiai šiek tiek kitokie būna, daugiau romantikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2006 03 02, 09:20)

kas butu jei butu.... bigsmile.gif ir ar isvis butu biggrin.gif bus tai bus,nebus tai nebus...kam cia is anksto lagaminus krautis mirksiukas.gif kiekvienas gyvena taip kaip nori...
Atsakyti