QUOTE(meskule @ 2006 03 02, 10:42)
krysta,cia kam taikei?
1. mėtėja,galiu va atvirai pasakyt,kad niekada nekilo net minties nusukt i šoną...
Papildyta:
2. ir jei pas mane atsirastu toks zmogus,kuris taip nerealiai mane suzavetu,kad galetu tapt meiluziu,tai skirciausi...
3. mano moralines normos to neleidzia ir tiek...
Jei jau labai reikia mano atsakymo...
1. Jei nekilo tau, kodėl neturi kilt kitai? Kur parašyta, kad visi turi gyventi pagal vieną gyvenimo etaloną? Džiaugiuosi, kad yra tokių kaip tu su tvirtomis moralinėmis, normomis, daugiau tokių, bet... Yra kaip yra. Pamokslai dažnai sukelia priešingą efektą nei norėtųsi.
2. Kodėl tu galvoji, kad meilužiai atsiranda tik pas ištekėjusias moteris? Gal ji vieniša, išsiskyrusi, jai reikia tik

ir nusispjauti jai ant visų pamokslų ir nuomonių.
3. Žiūrėti pirmą punktą.
Šiaip nesiruošiu aš čia atsakinėti į visokias provokacijas, yra temos pavadinimas, tai ir rašykime pagal jį. Yra tema, kur klausiama nuomonės apie meilužius, plūskitės, keikitės, pamokslaukite į sveikatą. Man atrodo, kad daugiausia čia lankosi tos/tie, kurios/ie: yra kažkada susitikinėję slapta, susitikinėja dabar arba žada susitikinėti... Beje, tema tikrai labai įdomi - juk galima susitikinėti slapta ir tada, kai nesinori dar visiems oficialiai pristatinėti savo draugo/draugės ir tik artimiau "susipažįstama"