Papasakokite, kur ir kaip leidžiate laiką su savo meilužiais, kad nepastebėtų pažįstami ir artimieji?
geriausia, tai su meiluziu nesislepti..tada niekas nieko nepagalvoja, nes negali patiketi tokiu akiplesiskumu, kad vidury baltos dienos apsikabinus galima meiluziams vaikstineti..ir ne tik
..tai tada galima bet kur susitikineti - kabokuose, viesbuciuose, sefo darbo kabinete, masinoje, vienas kito namuose ir t.t.

na geriausia neturet meiluziu ir problemu nebus..

As manau, tos kurios turi meiluzius - protingos moterys
Jei myli vyra, ji ir gerbi, o jei ne - tai kagi - umei virteca
Is vieno pinigelius trauki ir namie laikai, o su kitu ir i kavine ir parduotuves, o sexas!!! Liepsnoja aistra
Tema tikrai kvaila
protingos tikrai nepasakys tokios paslapties

Tema tikrai kvaila

QUOTE(*Bambolina* @ 2006 02 27, 09:19)
As manau, tos kurios turi meiluzius - protingos moterys
Jei myli vyra, ji ir gerbi, o jei ne - tai kagi - umei virteca
Is vieno pinigelius trauki ir namie laikai, o su kitu ir i kavine ir parduotuves, o sexas!!! Liepsnoja aistra
Tema tikrai kvaila
protingos tikrai nepasakys tokios paslapties 

Tema tikrai kvaila

perskaityk dar karta klausima, bet su ironija

Taip... teko kartą pabūti meiluže... Tik nežinant, kad vyras turi žmoną... Gal įtariau, bet nenorėjau sau leist tuo patikėti... ir niekada neklausiau... tai ir buvo mano klaida... Niekada nesislapstydavom, labai daug laiko praleisdavom kartu, tiesiog dabar suprantu, kad jo žmona matyt buvo ištremta į kokį kaimą... Labai šlykštus jausmas apėmė, kai paskambino jo žmona, nieko nesugebėjau pasakyti... Kai ji paklausė, kas aš, atsakiau, kad visiškas niekas... Labai šlykštu ir nesuprantu, kaip moteris žinodama viską, gali taip elgtis... Tai žema, tiek iš vyro, tiek iš meilužės pusės...Slapukauti... Nebent visiškos materialistės ar naivuolės... Šlykštu...
QUOTE(babble @ 2006 02 27, 09:23)
aha, man tai labiausiai patiko tas "kaip"

kazkodel to nieks ir nepasakoja

Begėdės į krūmus dūmė

QUOTE(adrija @ 2006 02 27, 23:57)
O ką, vasarą galima ir krūmuose slaptai susitikinėti

QUOTE(adrija @ 2006 02 28, 00:57)
o jus ka isivaizduojate, kad atskleisime savo slapciausias ir pacias romantiskiausias, laimingiausias, graziausias gyvenimo akimirkas jums, kad kazkada gyvenime tpfu tpfu tpfu , jei to reikes jums galetumete pasinaudoti