Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Udrius @ 2011 04 13, 06:22)
taisakyčiau brangiai mokėjote... Už tokią sumą buvo galima gauti tą pačia noridą su pervežimu.

Man tai nebrangu atrodo biggrin.gif Kelioniu agenturoj vien uz 4 zvaigzdziu viesbuti 2200 norejo, tai sumoj butu 3500 gavesi

QUOTE(anuka @ 2011 04 13, 08:56)
as tai supratau, kad cia su lektuvo bilietais tokia kaina, tai normali kaina... ar cia tik viesbutis?

taip taip su bilietais ir kambarys tas truputi geresnis, t.y. superior bigsmile.gif

Beja gal kas zinot kaip ten su vaiku puoduku reikalai? duoda viesbuty ar reik savo turet? g.gif mano dvimetis bijo ant tuliko sest tai galvoju ka cia daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 04 12, 23:16)
man Iberos tinklas, lyginant su kitom šalim, Kos pasirodė prastas ir nepatrauklus
, bet tai tik mano nuomonė...  g.gif

Ziurint kas ka laiko privalumais, man pvz visu cia perkamas Mitsis netinka del vietos, noriu arti pacio Kos ir siaip juroj is kitos puses maudytis biggrin.gif Zodziu svarbu man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 04 13, 10:05)
Beja gal kas zinot kaip ten su vaiku puoduku reikalai? duoda viesbuty ar reik savo turet?  g.gif  mano dvimetis bijo ant tuliko sest tai galvoju ka cia daryt  blush2.gif

paklausk tiesiai viešbučio. kai į Kretą važiavom, tai užklausiau - ir jokio puoduko duoti negalėjo. tai svarsčiau ką vežtis - puoduką ar tik vaikišką dangtį ant klozeto. labiau patiko mergaitei puodas, tad vežėmės savo puodą biggrin.gif nes didžioji buvo koks mėnuo kaip pradėjo daryti į puoduką, tai buvo gaila vėl atpratinti nuo jo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 13 balandžio 2011 - 09:45
Man tai dar privalumas imant apartamentus su virtuvėle - atskiri kambariai, tai reiškia, kad kai vaikai užmigs, tėveliai kitame kambaryje galės daryti ką nori biggrin.gif

Na taip, kiekvienas renkasi pagal kišenę ir savus prioritetus drinks_cheers.gif
Mes pvz už viešbutį (su dviem baseinais ir vienu mažu kūdikiams) - apartamentai su miegamuoju ir svetaine, be maitinimo, 9 dienos keturių asmenų šeimai sumokėjom 835 lt. Tai pačiai datai Mitsis family viešbutis su AI - 4471 lt. Vargu ar mes tavernėlėse pravalgysim tiek, kad šios kainos susilygintų wink.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 13, 14:28)
Koki cia issirinkote bigsmile.gif

šitą smile.gif Paprastutis nedidelis šeimyninis viešbutukas, atsiliepimai gan teigiami, ko daugiau norėt.

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 13, 14:28)
kartais pagalvoji kiek daug tuose viesbuciuose prikista(aisku uz viska susimokam) o realiai ar pasinaudojam  g.gif aisku kiekvienam pagal poreikius ir norus.

Tai va būtent. O jūra tai ta pati, ar brangiau moki, ar pigiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 13, 12:35)
šitą smile.gif Paprastutis nedidelis šeimyninis viešbutukas, atsiliepimai gan teigiami, ko daugiau norėt.
Tai va būtent.  O jūra tai ta pati, ar brangiau moki, ar pigiau wink.gif

labai jaukus apartamentai.O ir kaina superine!!!!!
drinks_cheers.gif butent,kad jura ta pati.
Mes paskutini karta isvis vien tik prie juros ir buvome,kol pasyviai ilsejomes,buvo pora kalniuku viesbutyje,tai dukra ten ciuozinejo,bet kadangi ten ne visa diena buvo ijungti,tai kita laika leisdavo kartu su mumis prie juros.As isvis pamasciau,kad i baseina net nelipu,nebent jei yra kalniukai viesbutyje,tada dukrai kompanija palaikau.
Netruko mums nei animacines programos per diena,tik vakare i vaikiskus sokius nueidavo valandai dukra,netruko ir atrakcionu parko.
Aisku butu visi sitie pribumbasai (butu atitinkama kaina ) ir butu vaikams norai.
Bet kai aptareme su vaikais atostogas,kurios buvo pacios paciausios,tai jie kazkaip viesbuciu nelygino,matyt neisrankus svarbu atostogauti biggrin.gif Patiko visur,net islisti is viesbucio ir pakeliauti.
Bet cia tik pamastymui,nes kiekvienam reikia skirtingu viesbuciu,skirtingi poreikiai,skirtingi norai.Netgi skirtingi finansai skiriami.Kiekvienas atsirenkame pagal save.

O del apsirengimo vakarienes metu-as pasipuosiu(ne vakarine suknele) ir man visiskai vienodai,kad aplinkui vien tik su sortais galbut visi vaiksto.As svente ir nuotaika kuriu sau,ne aplinkiniams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 13 balandžio 2011 - 14:01
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 04 12, 19:46)
As db apie Iberostar tinkla jau tiek issinagrinejau, kad net sapnavau, jog ten jau atostogauju  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kazkaip nagrinejantis buvo sunku normaliai info atsirinkt, taip jie ten susipyne  doh.gif

na as pagaliau apsistojau ties viesbuciu Tigaki Beach, jei patvirtins.. ax.gif
rinkausi ji daugiau del vietoves, prisiskaiciau, kad laaabai grazu aplink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 04 13, 15:27)
na as pagaliau apsistojau ties viesbuciu Tigaki Beach, jei patvirtins.. ax.gif
rinkausi ji daugiau del vietoves, prisiskaiciau, kad laaabai grazu aplink  smile.gif

Man irgi patiko Tigaki papludimiai wub.gif Tik paskui kazkodel i kita puse patrauke biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif oho,kad tema issisiubavo biggrin.gif

QUOTE(Lity @ 2011 04 12, 18:05)

Pritariu Jusu nuomonei, kad per atostogas norisi nuo puodu pailseti  doh.gif Tik musu situacija siek tiek kitokia. Keliones metu musu mazajai tebus 4 menesiukai, o kita seima, keliaujanti su mumis, turi leluka, kuriam bus tik 9 menesiukai. Tai va tam vyresniajam pypliui ir reiks pagaminti kokios kosytes, nes viesbucio siulomame meniu abejoju ar rastume jam ka valgomo  g.gif All inclusive del vaiku mums visiskai neaktualus  schmoll.gif
Kosytemis visokiomis jau paruostomis is stiklainiu mama nenori vaikucio maitinti.

mes keliaujame i AI viesbuti ir musu mazyliui metukai.as jo nemaitinu is indeliu tyrelemis,bet ir AI to tikrai neprireiks,nes bus garuose virtu darzoviu,mesyciu ir kurias galesiu sublenduoti i kosyte 4u.gif
todel del sio reikalo esu visiskai rami 4u.gif

QUOTE(flight @ 2011 04 13, 11:47)
Man tai dar privalumas imant apartamentus su virtuvėle - atskiri kambariai, tai reiškia, kad kai  vaikai užmigs, tėveliai kitame kambaryje galės  daryti ką nori  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
kaip ir viesbuti imant family room.du atskiri kambariai 4u.gif bet pastebejimas geras ir taiklus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2011 04 13, 17:41)
kaip ir viesbuti imant family room.du atskiri kambariai  4u.gif bet pastebejimas geras ir taiklus  lotuliukas.gif

Family room ne visada du atskiri kambariai. Reikia žiūrėti konkretaus viešbučio aprašymą.
Atsakyti
Pagaliau ir aš viską išsiaiškinau, sulaukiau viešbučio atsakymo, kad pakanka turėti patvirtinimą emailu ir kad apskritai " it's more than enough" biggrin.gif Dabar jau ramybė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogiux: 13 balandžio 2011 - 20:59
QUOTE(Lorute @ 2011 04 12, 21:35)
Turi turi biggrin.gif Su labai patogiais gultais ir graziais skeciais biggrin.gif

user posted image

labai gerai biggrin.gif

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 04 12, 22:28)
Na ka prisiskaiciau cia visko, tai ir mes uzsisakem bilietus 05.07 i kos sala, emem mistis norida beach hotel su Al tai gavos uz viska 2600 lt uz du suaugusius ir du mazus vaikus  bigsmile.gif  thumbup.gif

bet tai kaina gerulė kokia.

QUOTE(Udrius @ 2011 04 13, 05:22)
Visoje Graikojoje nėra privačių pliažų, maudaisi kur nori.

taip, bet už gultus paprastai susimoki. o čia prie viešbučių yra viešbučio gultai.
kol kas nei vienoj Europos ar Š.Afrikos šaly nemačiau situacijos, kad neleistų praeit pliažu ar maudytis. visur gali. užtverta tikrai nėra...

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 13, 06:37)
negi jusu vaikai tiek kartu per diena valgo

vaikai valgo keturis kartus, bet viena dar kūdikis, kita jau trimetė, taigi skirtingas maistas. o sau iš viso ką kita dar užsimanau, kas trimetei nelabai tinka, todėl tiek kartų ir gaunasi.
na, ne esmė kiek mes valgome biggrin.gif
tiesiog čia susirinkę bandome iš savo patirties pasiūlyti/patarti žmonėms variantą, kuris toje situacijoje būtų patogesnis.
ir aš pritariu, kad nereikia lyginti skirtingų kelionės tikslų / norų / būdų, kai keliauja skirtingo poreikio bei sąstato žmonės biggrin.gif mano kelionėse be vaikų jokiais AI net nekvepia.

ir tie kaltinimai "tipiškais lietuviais" tai labai jau išskirtinumo rašančiam čia neprideda. neišvedžiodinėkit kur nereikia. tipiškas lietuvis važiuoja į Palangą vienai dienai prigert.

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 04 13, 09:05)
Beja gal kas zinot kaip ten su vaiku puoduku reikalai? duoda viesbuty ar reik savo turet?  g.gif  mano dvimetis bijo ant tuliko sest tai galvoju ka cia daryt  blush2.gif

nemanau kad duoda. mes esam vežęsi savo. patariu pasiimt puoduką į atskirą maišą / kuprinę ir neštis kartu. nes leliuką lėktuve sunku nusysint ant bendro tualeto. ir šiaip vaikui labai patogu, užsimano, ir gali pasodint ant jo paties jam pažįstamo dalyko smile.gif paskui praskalauji is vsio. patogu.
apskritai tai mes net pasivaikščiot su puoduku eidavom biggrin.gif

QUOTE(flight @ 2011 04 13, 09:47)
Man tai dar privalumas imant apartamentus su virtuvėle - atskiri kambariai, tai reiškia, kad kai  vaikai užmigs, tėveliai kitame kambaryje galės  daryti ką nori  biggrin.gif

aš asmeniškai irgi už aparatamentus, kai vaikai didesni, na, minimum keturi metai ir daugiau. jau vien todėl, kad toooookiųųų apartamentų prisižiūrėjau beieškodama. čia Ispanijoj, kur mąstėm važiuot. su vaizdais kokiais...
Atsakyti
Laba!Perskaiciau tema,gundausi kelione i Kos sala,bet neapsisprendziu.

Vat tik del naktipuodzio noriu pasisakyti biggrin.gif ,siaip tai nesu girdejusi,kad kazkur duotu.Mes vezemes savo(kai mazei beveik 2m.buvo),bet visiskai neprireike.Kad ir namie naudoja puoduka,bet ten nenorejo i ji daryti. blush2.gif .Sekanti syki tikrai nesivezciau.Ir aplamai vezciausi perpus maziau daiktu. smile.gif
Atsakyti