QUOTE(Lorute @ 2011 04 12, 21:35)
Turi turi

Su labai patogiais gultais ir graziais skeciais
labai gerai
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 04 12, 22:28)
Na ka prisiskaiciau cia visko, tai ir mes uzsisakem bilietus 05.07 i kos sala, emem mistis norida beach hotel su Al tai gavos uz viska 2600 lt uz du suaugusius ir du mazus vaikus
bet tai kaina gerulė kokia.
QUOTE(Udrius @ 2011 04 13, 05:22)
Visoje Graikojoje nėra privačių pliažų, maudaisi kur nori.
taip, bet už gultus paprastai susimoki. o čia prie viešbučių yra viešbučio gultai.
kol kas nei vienoj Europos ar Š.Afrikos šaly nemačiau situacijos, kad neleistų praeit pliažu ar maudytis. visur gali. užtverta tikrai nėra...
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 13, 06:37)
negi jusu vaikai tiek kartu per diena valgo
vaikai valgo keturis kartus, bet viena dar kūdikis, kita jau trimetė, taigi skirtingas maistas. o sau iš viso ką kita dar užsimanau, kas trimetei nelabai tinka, todėl tiek kartų ir gaunasi.
na, ne esmė kiek mes valgome
tiesiog čia susirinkę bandome iš savo patirties pasiūlyti/patarti žmonėms variantą, kuris
toje situacijoje būtų patogesnis.
ir aš pritariu, kad nereikia lyginti skirtingų kelionės tikslų / norų / būdų, kai keliauja skirtingo poreikio bei sąstato žmonės

mano kelionėse be vaikų jokiais AI net nekvepia.
ir tie kaltinimai "tipiškais lietuviais" tai labai jau išskirtinumo rašančiam čia neprideda. neišvedžiodinėkit kur nereikia. tipiškas lietuvis važiuoja į Palangą vienai dienai prigert.
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2011 04 13, 09:05)
Beja gal kas zinot kaip ten su vaiku puoduku reikalai? duoda viesbuty ar reik savo turet?

mano dvimetis bijo ant tuliko sest tai galvoju ka cia daryt
nemanau kad duoda. mes esam vežęsi savo. patariu pasiimt puoduką į atskirą maišą / kuprinę ir neštis kartu. nes leliuką lėktuve sunku nusysint ant bendro tualeto. ir šiaip vaikui labai patogu, užsimano, ir gali pasodint ant jo paties jam pažįstamo dalyko

paskui praskalauji is vsio. patogu.
apskritai tai mes net pasivaikščiot su puoduku eidavom
QUOTE(flight @ 2011 04 13, 09:47)
Man tai dar privalumas imant apartamentus su virtuvėle - atskiri kambariai, tai reiškia, kad kai vaikai užmigs, tėveliai kitame kambaryje galės daryti ką nori
aš asmeniškai irgi už aparatamentus, kai vaikai didesni, na, minimum keturi metai ir daugiau. jau vien todėl, kad toooookiųųų apartamentų prisižiūrėjau beieškodama. čia Ispanijoj, kur mąstėm važiuot. su vaizdais kokiais...