Lorute - rašiau į Blue domes dėl konkretaus adreso, nes ir mums aktualu dėl navigacijos. tai atrašė, kad tikslus adresas yra
Kardamena, Kos Island, Iraklides, 85300 Greece
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 12, 11:25)

siaip vietoves zemelapi paprasciausia atsispausdini ir be problemu nuvaziuoji. ten toj saloj tiek keliu, kad uzsimerkes gali nulekti, ta navigacija ten tik vietoj zaisliuko. Va nebent vyras su zmona susipykes, tai gali su navigacija bent pakalbeti

Sveiki,
Jungiames i KOS buri
Gal is jau grizusiu kas galetu pakomentuoti, kokios ten maisto kainos? Vaziuosime su mazais vaikais rugsejo menesi, tai galvojame imti viesbuti su virtuvele. Bet vis tiek noresis paragauti vietinio maisto, juolab kad buvom Kretoj pries kelis metus, tai maistas ten man labai patiko
Jungiames i KOS buri

Gal is jau grizusiu kas galetu pakomentuoti, kokios ten maisto kainos? Vaziuosime su mazais vaikais rugsejo menesi, tai galvojame imti viesbuti su virtuvele. Bet vis tiek noresis paragauti vietinio maisto, juolab kad buvom Kretoj pries kelis metus, tai maistas ten man labai patiko

QUOTE(Lity @ 2011 04 12, 10:58)
Sveiki,
Jungiames i KOS buri
Jungiames i KOS buri

su mažais vaikais nieko nėra geriau už viešbutį all inclusive. kainų skirtumas tarp viešbučio su virtuvėle ir AI yra palyginti nedidelis, perkant maisto produktus parduotuvėje ir gaminantis pačiam taupymo beveik nebus. na, aš čia kalbu žinoma apie lygiaverčio lygio viešbučius. o AI net gaminti nereikia, kas atostogoms yra diiiiidžiulis privalumas.
kitose šalyse tas skirtumas yra didelis, todėl šis patarimas galioja tik Kos salai. na dar žinoma Turkijai, Kretai ar Egiptui.
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 12, 13:05)
su mažais vaikais nieko nėra geriau už viešbutį all inclusive. kainų skirtumas tarp viešbučio su virtuvėle ir AI yra palyginti nedidelis, perkant maisto produktus parduotuvėje ir gaminantis pačiam taupymo beveik nebus. na, aš čia kalbu žinoma apie lygiaverčio lygio viešbučius. o AI net gaminti nereikia, kas atostogoms yra diiiiidžiulis privalumas.
kitose šalyse tas skirtumas yra didelis, todėl šis patarimas galioja tik Kos salai. na dar žinoma Turkijai, Kretai ar Egiptui.
Na nepasakyčiau kad tai teisybė - apartamentai 4 asmenims kainuoja ar ne 600 ltl savaitei...
Mes irgi vykstam į Kos
Apsistosime "Citi Live Hotel" Koso miestelyje birželio pirmą savaitę.

QUOTE(Udrius @ 2011 04 12, 12:50)
Na nepasakyčiau kad tai teisybė - apartamentai 4 asmenims kainuoja ar ne 600 ltl savaitei...
taip, o kempingas dar pigiau.
aš kalbėjau apie viešbutį vs viešbutį, vienodų žvaigždučių. ir dar turint omeny vidutinius atostogautojų įpročius - valgyt tris kartus per dieną (kaip kad vaikams reiktų), vakare tevams nusipirkt vyno bent po taurę...
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 12, 14:05)
taip, o kempingas dar pigiau.
aš kalbėjau apie viešbutį vs viešbutį, vienodų žvaigždučių. ir dar turint omeny vidutinius atostogautojų įpročius - valgyt tris kartus per dieną (kaip kad vaikams reiktų), vakare tevams nusipirkt vyno bent po taurę...
aha, o maziukams ir dar dazniau valgyti reikia

QUOTE(vikta @ 2011 04 12, 09:39)
Lorute - rašiau į Blue domes dėl konkretaus adreso, nes ir mums aktualu dėl navigacijos. tai atrašė, kad tikslus adresas yra
Jie man ir ta pati parase, bet suvedus i zemelapi, rodo vel ta pacia vieta kaireje miesto puseje. Zodziu niekuo nepagelbejo

Papildyta:
QUOTE(anuka @ 2011 04 12, 14:15)
aha, o maziukams ir dar dazniau valgyti reikia
man tai all inkliuzivas kaip issigelbejimas. norejom apartamentus imti, bet dabar matau, kad butume ir ant maisto daug isleide ir nuo puodo nepasitraukus buciau 

Man ir AI tikras issigelbejimas

QUOTE(Lorute @ 2011 04 12, 14:32)
Man ir AI tikras issigelbejimas
Isvaziuoji is namu paatostogauti ir jei dar reiktu prie puodu stoveti tai ka as zinau
Man asmeniskai jau cia ne atostogos
Galima aisku eit i bent karta per diena i kavine pavalgyt, bet tada kodel is kart uz ta kaina neimt AI
Zodziu jei ne AI tai man neapsimoka nei finansiskai nei moraliskai
Bent jau per atotogas norisi nebuti namu seimininke

Pritariu Jusu nuomonei, kad per atostogas norisi nuo puodu pailseti
Tik musu situacija siek tiek kitokia. Keliones metu musu mazajai tebus 4 menesiukai, o kita seima, keliaujanti su mumis, turi leluka, kuriam bus tik 9 menesiukai. Tai va tam vyresniajam pypliui ir reiks pagaminti kokios kosytes, nes viesbucio siulomame meniu abejoju ar rastume jam ka valgomo
All inclusive del vaiku mums visiskai neaktualus
Kosytemis visokiomis jau paruostomis is stiklainiu mama nenori vaikucio maitinti. Tad ir apsistojome ties variantu, kad ieskome apgyvendinimo su virtuvele.
Tai kokios vis gi tos kainos kavinese?

Kosytemis visokiomis jau paruostomis is stiklainiu mama nenori vaikucio maitinti. Tad ir apsistojome ties variantu, kad ieskome apgyvendinimo su virtuvele.

QUOTE(Lity @ 2011 04 12, 18:05)

Kiekvieno reikalas, aisku, kaip atostogauti. bet siaip viesbuciuose buna ir dietinis meniu, darzoviu garuose virtu, mesytes troskintos, zuvies troskintos net ir be jokiu riebiu padazu, bulviu virtu, makaroniukai be nieko, ryziai, pienuko irgi kiek maciau buna, visa tai priklauso nuo viesbucio lygio. Na tikrai buna is ko pasirinkti. Buna ir blenderiai, su kuriais galima visus siuos produktus susmulkinti. Juk 9 men mazylis jau labai daug ka valgo. O svarbiausia, kad kuo geresnis viesbutis, tuo paprasciau visa tai gauti ir jokio vargo. O jus tarkime i papludimi nesites pagaminta maista arba turesite sistemingai sugrizineti?