Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(anuka @ 2011 04 10, 16:36)
nezinau kokius zemelapius tu ziurejai, bet as per google zemelapius is karto susiradau Mitsis, tai akivaizdziai keli km uz miesto - aplink juos tuscia (tiesa, blue domes irgi dar nerodo, nepastatytas dar buvo, kai palydovine foto dare biggrin.gif ), be to ir atsiliepimuose rasoma, kad keli kilai nuo miestelio.

pvz cia spauskit location ir persijunkit i palydova http://www.sunshine...._Hotel-838.html

Na matai, bukingo puslspiuose prie blue domes kur yra ideti zemelapiai rodo, kad viesbutis yra kareje miesto puseje, nors is tikro jis yra desineje ir keli km nuo miesto. Dar jei internete ieskau blue domes koordinaciu,kad isivest I navigacija ar I google zemelapi, tsi irgi duoda adresa kaireje miesto puseje wink.gif
Atsakyti
Tai vat aš irgi žiūrėjau, kad nerodo niekur viešbučio adreso. Šiaip tai ten kiek žiūrėjau 4 viešbučių kompleksas, Blue domes, Norida, Family ir Summer palace.. Kaži ar čia gerai ar blogai, vat jau nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 11, 08:26)
Tai vat aš irgi žiūrėjau, kad nerodo niekur viešbučio adreso. Šiaip tai ten kiek žiūrėjau 4 viešbučių kompleksas, Blue domes, Norida, Family ir Summer palace.. Kaži ar čia gerai ar blogai, vat jau nežinau...

ten labiau kompleksas 3+1 smile.gif mes jau kalbejome, kad blue domes separatistai visiski smile.gif
Atsakyti
Aha ten jie kaip ir vienoj vietoj, bet i Blue domes svetimi eiti negali, taciau sio viesbucio gyventojai gali eit i kitu baseinus. Cia gal labiau aktualu kieno vaikuciai nori i ta baseina su kalneliais.
O adreso tikrai niekur neradau, tai va siaip susiradau ten kurioj jie vietoj yra, ir pasizymejau navigacijoj, nors siaip nera sunku rasti. Ziurint nuo juros, nuo Kardamenos i desine, pakol kelias pasibaigia biggrin.gif Tsakant, paskutine stotele biggrin.gif

QUOTE(anuka @ 2011 04 11, 08:58)
jo, patys paskutiniai busim smile.gif
man tai visai smagiai ten atrodo, kai aplinkui tuscia

O ir 4 km iki Kardamenos nera baisiai daug. Galima peskom is leto nueiti keliuku palei juru ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit Koso salos zemelapi? Na kad butu parodytas viesbuciu issidestymas, nes ziurint per palydova ir kiekvieno viesbucio info, tai man nesutampa ju vieta, tai neaisku kur kuris stovi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 04 11, 13:07)
Gal kas nors turit Koso salos zemelapi? Na kad butu parodytas viesbuciu issidestymas, nes ziurint per palydova ir kiekvieno viesbucio info, tai man nesutampa ju vieta, tai neaisku kur kuris stovi  g.gif

Pabandyk su situo pasizaisti, gal rasi ko tau reikia g.gif
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
Atsakyti
gal turite kokiu nors atsiliepimu apie Ramira Beach Hotel? rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinkit auto nuomos punktu nuorodomis smile.gif Kazkaip sunkiai sekasi rasti tinkama varianta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 11, 13:25)
Pabandyk su situo pasizaisti, gal rasi ko tau reikia  g.gif

Aciu 4u.gif Cia irgi randu, kad iberostar tinklo viesbuciai visi viename komplekse, tai turbut taip ir yra g.gif Tik idomu kodel per kita palydova rodo, kad dar vienas yra nuosaliau g.gif

QUOTE(ingusiaa @ 2011 04 11, 14:44)
bijau ne i t nuvez  lotuliukas.gif

biggrin.gif
O emei viesbuti iskart su pervezimu? ar pati organizuojies nuvykima i ji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 04 11, 14:47)
biggrin.gif
O emei viesbuti iskart su pervezimu? ar pati organizuojies nuvykima i ji?  mirksiukas.gif

pati su taxi nuvaziuosiu smile.gif o tu vis renkiesi viebuti?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 11, 14:03)
Kokia greita  biggrin.gif  Na, bent jau trys Mitsis jame kaip ant delno  biggrin.gif

net ir dar nestovincio blue domes fotkiu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 11, 13:25)
Pabandyk su situo pasizaisti, gal rasi ko tau reikia  g.gif

Superine nuoroda thumbup.gif fainai kod nuotraukos sukeltos.
QUOTE(spilgiukee @ 2011 04 11, 13:53)
gal turite kokiu nors atsiliepimu apie Ramira Beach Hotel?  rolleyes.gif

Zinau tik kad irgi is mitsis seimos, tai neturetu but labai blogas smile.gif man rodos panasus kaip Norida. Paskaitykit atsiliepimus tripadviser.com wink.gif
Atsakyti