Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

maudynių batus vaikams užsakinėjau per ebay.de apie 35 lt gavosi. va tokius esu pirkusi, dviejų rūšių
user posted image
user posted image
tai tie antrieji, uždaresni labiau patiko

o ir supermamoj, prie skelbimų yra tema "viskas maudynėms", ten būna įdeda skelbimus kas parduoda. arba patys parašykit kad ieškot
mergaičių tema http://www.supermama...?...8807&st=216

berniukų tema http://www.supermama...?...20560&st=36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 04 gegužės 2011 - 11:53
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 03, 22:29)
eik sau, nenervuok....
jau garderobą kitą praėjau mastyt dėtis  g.gif  biggrin.gif
vakar 21 val kai žiūrėjau, buvo 17 dar vis... na kažkaip....
visoj EU atvėsimas, tai ir įtakoja, nes buvo prieš pora sav. Kos +25.. ech  wub.gif

bus kaip bus, ne pergyvenu... bus ką veikt  mirksiukas.gif

O koks skirtumas? +25 ar +20? smile.gif Svarbu nelytu new_russian.gif Ir dar - kiek mazdaug kainuoja Metaxa Koso saloj? Visgi i Graikija lekiam, tai reikes paragaut koki vakara. Gal kas zinot kainas? aciuks.gif
Atsakyti
mazas buteliukas 3-4 eurai, dideli ir pirkom, bet dabar nepamenu, jei rasiu kaina pasakysiu.
Atsakyti
kazi kaip teisingiau padaryti g.gif pirma isgerti cia (Lietuvoj) Metaxos ir paskui ten suprasti, koks turi buti teisingas skonis, ar paragauti ten, o paskui Lietuvoj nusipirkti cionykscio brudo unsure.gif
Atsakyti
Tokius pat maudymosi batukus maciau Prismoje. Kaina - apie 30 lt.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 04, 21:02)
kazi kaip teisingiau padaryti  g.gif  pirma isgerti cia (Lietuvoj) Metaxos ir paskui ten suprasti, koks turi buti teisingas skonis, ar paragauti ten, o paskui Lietuvoj nusipirkti cionykscio brudo  unsure.gif

O tu manai jos labai skiriasi? smile.gif As, aisku, nezinau, bet man atrodo, kad skonis turetu but toks pats (jei snekam apie ta tradicine Metaxa, kur Maximose pardavineja)
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2011 05 04, 21:25)
O tu manai jos labai skiriasi? smile.gif As, aisku, nezinau, bet man atrodo, kad skonis turetu but toks pats (jei snekam apie ta tradicine Metaxa, kur Maximose pardavineja)

Gyvenime neragaves nei tos nei kitos smile.gif O cia raso, kad skiriasi skoniai, o (svarbiausia) kokybe
Atsakyti
O gal galėtu man kas kvailam žmogui paaiškinti kuom sksiriasi:
apartamentai, studio ir Self Catering, half board?
jei teisingai suprantu tai studio yra su virtuve, apartamentai be, bet kai kurie viešbučiai nurodod, kad ir tam ir tam yra kaitlente.
self catering - be maitinmo
o half board - pusryčiai ir pietus?
o ar būna viešbučių kad galima būtų pasirinkti tik pusryčius ir vakarienę?

Ir kaip mamos darot su vaikų pampersais ar vežatės ar perkat vietoj? ar yra didelis kainų skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2011 05 04, 21:38)
O gal galėtu man kas kvailam žmogui paaiškinti kuom sksiriasi:
apartamentai, studio ir  Self Catering, half board?
jei teisingai suprantu tai studio yra su virtuve, apartamentai be, bet kai kurie viešbučiai nurodod, kad ir tam ir tam yra kaitlente.
self catering - be maitinmo
o half board - pusryčiai ir pietus?
o ar būna viešbučių kad galima būtų pasirinkti tik pusryčius ir vakarienę?

Ir kaip mamos darot su vaikų pampersais ar vežatės ar perkat vietoj? ar yra didelis kainų skirtumas?

HB ir yra pusryciai ir vakariene.
as vezuosi pamperius savo. paskui lauktuvems vietos atsilaisvina griztant smile.gif
Atsakyti

Manau turetu skirtis, nes lyginant Lt Metaxa ir parvezta is Vokietijos, skirtumas lb akivaizdus ax.gif
Atsakyti
Del metaxos... nesu didele zinove, bet daznai gaunam siuntinukus is Kretos, tai karta lyginom. Skirtumas tikrai yra blush2.gif Lietuvoj pirkta baisiai neskani, Kretoje geresne drinks_cheers.gif
Atsakyti

Skirtumas neapsakomas, labai didelis. As kazkaip kiek buvau ragavus Lietuvoj, tai manes ji nesuzavejo visai. O Kretoj kai buvom, MB nusipirko, ir as paragavau. Ir ka jus galvojat, man ji patiko, ir net labai. O kai parsivezem, specialiai dar nusipirkom Lietuvoj. Tai galiu patvirtinti, kad skirtumas akivaizdus. Lietuviska kai atidarai, tai is karto trenkia spiritu. O vat tenykscia kvepia brendziu bigsmile.gif
O vat Tores brendis nesiskiria cia ietuvoje ir Ispanijoje - toks pats
Atsakyti