Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 02, 21:19)
O yra buviusiu ir Kose ir Turkijoje ? Palygintumete, kurie labiau viesojoj vietoj nevalyvi  ax.gif

Yra. Bodrume visi kiemeliai sutvarkyti, sienos nubaltintos, siukliu nemaciau, nors apvaiksciojom nemazai. Jei lyginciau Kosa ir Bodruma, pasatarasis man labiau patiko. Net ir ju tvirtoveje irengtas normalus muziejus, sutvarkytas, ne taip, kaip Kose, susimoki pinigelius, o jie tame taip vadinamame muziejuje net zoles negali nusisienauti, jau nekalbu apie kokisu nors informacinisu stendus... ir darom akcijos nedaryciau, priprate jie, kad viska uz juos darytu, tai tegu ir gyvena sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 05 03, 10:05)
Laaaabai panasiai mirksiukas.gif

Tai tada visai nebaisu biggrin.gif

QUOTE(bulkute @ 2011 05 03, 11:11)
Yra. Bodrume visi kiemeliai sutvarkyti, sienos nubaltintos, siukliu nemaciau, nors apvaiksciojom nemazai. Jei lyginciau Kosa ir Bodruma, pasatarasis man labiau patiko.

Arba baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 05 03, 11:05)
Laaaabai panasiai mirksiukas.gif

as paziurejau cia imestu graikisku kaimuku vaizdu, tai pagalvojau, kad gal turkiski kaimeliai ne tokie vaizdingi ir gal ne tokie tvarkingi. Bet kai merginos cia parase, kad turistinese vietose betvarke didziule, tai na kiek aplankiau sakyciau ne sezono metu Kemero turistinese vietovese, tai niekur tokiu siukslynu tikrai nebuvo, Cirali pliazas, grazus, toks pusiau laukinis, bet tikria svarus. Bodrumas aplamai man labai svarus susirode, niekur betvarkes nemaciau, nors neabejoju, kad tikrai jos rastum. Bet vistik turizmui tikrai paruosta, kad nesokiruoti. Bodrumo pliazas centre man tikrai svarus susirode. Kad turkui uz sabakstynai uz tvoros nerupi, ta tai zinau, bet, kad turistines vietos tokios uzbardakintos, su tuo nesusiduriau g.gif . Bet gal tiesiog nesusiduriau., vistik pietieciai. Ir siaip man turkai tvarkos atzvilgiu tokie keisti, ju kiemai tvarkingi, uz tvoros jau bet kaip, bet kad kaip cia graikus tinginiais vadina, tai man turkai labai darbstus susirode g.gif
Bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad ne Koso kranta pasirinkau sioms atostogoms unsure.gif . Kuo toliau klausau, tuo labiau imu mastyti, kad gal neverta man keltis i Kosa ir moketi tuos 30 eur g.gif
Atsakyti
Ar as praleidau, ar nebuvo jokios "dokumentines" foto su tais nesvarumais ir nevalyvumais ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 03, 13:54)
Ar as praleidau, ar nebuvo jokios "dokumentines" foto su tais nesvarumais ir nevalyvumais ?

ir man labai idomu, nes juk kiekvienas skirtingai isivaizduoti galim. Bent jau man po pasakojimo tai akyse savartynas stovi su panatalonais ant medziu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 03, 12:56)
ir man labai idomu, nes juk kiekvienas skirtingai isivaizduoti galim. Bent jau man po pasakojimo tai akyse savartynas stovi su panatalonais ant medziu  blink.gif  doh.gif

Man lygiai taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikiukasVilnius @ 2011 05 03, 13:05)
Man lygiai taip pat  g.gif

O aš tos pamatytos netvarkos savo atminty "nesaugau" smile.gif Didesnį įspudį visada palieka ypatinga tvarka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 05 03, 14:10)
O aš tos pamatytos netvarkos savo atminty "nesaugau" smile.gif Didesnį įspudį visada palieka ypatinga tvarka biggrin.gif

Blogus ispudzius ir as trinu lauk, bet jei svetimas kazko klausiau, tai juk stengiesi buti objektyvus, kas man nesvarbu, tas kitam visas atostogas gali sugadinti mirksiukas.gif
Vistik ties siuksliu kalnai labai sudomino, gal tiesiog zmones perdeda, nera ten jau TAIP baisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 03, 13:16)
Vistik ties siuksliu kalnai labai sudomino, gal tiesiog zmones perdeda, nera ten jau TAIP baisu  g.gif

Vat man irgi tokios mintys kyla g.gif gal ir per daug "pagražinsiu", bet pagal aprašymus, tai lėktuvas tiosiog žnekteli į šiukšlių krūvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2011 05 03, 14:22)
Vat man irgi tokios mintys kyla g.gif gal ir per daug "pagražinsiu", bet pagal aprašymus, tai lėktuvas tiosiog žnekteli į šiukšlių krūvą biggrin.gif

aha, kyla mintis vykti i gelbejimo misija ir sprogdinti oro uosta, kad daugiau nei vienam lietuviui atostogos metu nekiltu minciu apie "Darom" biggrin.gif Labai noretusi vaizdu, kad savo nuomone tureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 gegužės 2011 - 13:08
QUOTE(bulkute @ 2011 05 03, 11:11)
Yra. Bodrume visi kiemeliai sutvarkyti, sienos nubaltintos, siukliu nemaciau, nors apvaiksciojom nemazai. Jei lyginciau Kosa ir Bodruma, pasatarasis man labiau patiko. Net ir ju tvirtoveje irengtas normalus muziejus, sutvarkytas, ne taip, kaip Kose, susimoki pinigelius, o jie tame taip vadinamame muziejuje net zoles negali nusisienauti, jau nekalbu apie kokisu nors informacinisu stendus... ir darom akcijos nedaryciau, priprate jie, kad viska uz juos darytu, tai tegu ir gyvena sau  smile.gif

KAip supratau buvot persikele i Bodruma. Gal galit pasakyti ar verta? Ar yra ka pamatyti, ar pabuti kur ? Nes svarstau ar verta su vaikais keltis ten, kazkaip dabar vis galvoju kad kelsiuosi?
Atsakyti
Kazkodel itariu, kad cia lb sutirstinta su tuo siukslynu, vistiek tikiu, kad rasiu grazia gamta ir man viskas patiks biggrin.gif O ieskant siuksliu, tai ju visur galima rast irnesakyk.gif
Atsakyti