Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Lorute @ 2011 04 07, 19:30)
O koks viesbutis? As tai netikiu, kad apgaudinetu siaip...

Astron hotel Kose. Nu man irgi nesinori tikėti, kad apgaudinėja, susirašinėjom ilgiausiai, kol viską išsiaiškinau, apie kainas, kambarius parašė. Apie patį viešbutį, nors ir kuklesnis, tikrai gerus atsiliepimus skaičiau.Tai vat ir laužau dabar galvą.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 04 07, 21:09)
bent iš Kretos į Santorini - per internetą nupirkti ir kasoj - kainos skyręsi tikrai, tik jau nepasakysiu kiek

taip supratau, kad kasoj brangiau ?
o internetu pirkt labai is anksto reikia ? Ar galima viesbucio kambaryje uzsibookint rytdienos kelione ir jau bus pigiau ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 16:33)
Kazi kiek kainuotu su ta jusu jachta apiplaukti aplink Kos'a  blush2.gif
ir kitas labai rimtas man klausimas: kiek zmoniu (procentais) turi vartoti kokius nors vaistus nuo jurliges ? Ir kokiam kiekiui tie vaistai nepadeda ? biggrin.gif

Yra tokie vaistai "aviaplant" nuo lektuvu ir laivu pykinimo (jie imbiero pagrindu, jis apskritai padeda nuo pykinimo). Isgeri pusvalandi pries kelione ir po to keliones metu kas pusvalandi. O blogumo lygis priklausys nuo bangavimo smile.gif. Baltijoj kiek zvejojau, dar nei vienos zvejybos nebuvo, kad kas nors nevemtu (laive buna po 12 zmoniu), nesvarbu ar lygu ar banguota. ypatingai bloga tampa kai horizontas dingsta is akiu smile.gif jei plaukiant matosi kranto linija - pykina ne taip stipriai - tiesiog akims reikia nejudancio tasko. atsigulimas tai praktiskai pasmerkimas saves biggrin.gif (jei kam teko grizt namo truputi padauginus turetumet atsimint kaip "gera" pasidaro, kai atsiguli ir isijungia karusele biggrin.gif. tai va - kuo geresnis vestibiuliarinis aparatas, tuo labiau pykina (maniskis labai blogas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 20:13)
taip supratau, kad kasoj brangiau ?
o internetu pirkt labai is anksto reikia ? Ar galima viesbucio kambaryje uzsibookint rytdienos kelione ir jau bus pigiau ?

nežinau, bet kadangi vietų ribota, tai gali likti, gali nelikti.. mes prieš 1,5 m. buvom, tai tada pirkau prieš kokia 2 mėn, ir tai jau ne visom dienom buvo bilietų. O viešbutyje susipažinom su jauna porele lietuvių, jie norėjo kartu vykti, mes turėjom auto, tai jie rizikavo ir gavo nuvyke, bet ne paprastus, o jau ten ale VIP, ir mokėjo dvigubai jau nei mes... labai daugiau... mirksiukas.gif
nepasakysiu jau kainų tikslių...

o dėl keltų - tada radau greituminį keltą-katamaraną, per 1,40 val berods, o iš vakaro taaaaaip lijo ir vėjas, tiek išmaskatavo jūrą, kad mes plaukėm 4 val ir kokia 90% viso didžiulio laivo ..hm... nes taip daužė, kad baisiau nebūna... doh.gif taip kad ir vaistai nepadės doh.gif negąsdinu, bet visko būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 07 balandžio 2011 - 22:20
na as niekaip viesbucio neissirenku doh.gif jau net nebezinau ir kokiame kurorte zvalgytis, viskas susimakalavo... doh.gif
kaip supratau is aprasymu, geriausi papl. Tigaki, Marmari, Mastichhari? ar ne? mazdaug salos vidurys, tai ir lankytini objektai aplinkui sukasi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 04 07, 23:56)
na as niekaip viesbucio neissirenku  doh.gif  jau net nebezinau ir kokiame kurorte zvalgytis, viskas susimakalavo... doh.gif
kaip supratau is aprasymu, geriausi papl. Tigaki, Marmari, Mastichhari? ar ne? mazdaug salos vidurys, tai ir lankytini objektai aplinkui sukasi? unsure.gif

Aš po ilgų rankiojimųsi išsirinkau Mastichari rolleyes.gif Man dukrytė kai pamatė Kardamenos paplūdimį, tai sakė - čia nenoriu. Kadangi šios atostogos skirtos vaikams, nu tai paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2011 04 08, 07:20)
Aš po ilgų rankiojimųsi išsirinkau Mastichari rolleyes.gif Man dukrytė kai pamatė Kardamenos paplūdimį, tai sakė - čia nenoriu. Kadangi šios atostogos skirtos vaikams, nu tai paklausiau  biggrin.gif

as irgi dabar Mastichari ziurineju tongue.gif
va sita, gal nieko? man patinka, kad daug zalumos...ir netoli atstumai ik lankytinu vietu...
http://www.masticharibayhotel.com/
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 07, 16:50)
tame ir beda, kad esu tik Smiltynės keltu naudojesis. O noriu atsisesti jachtos gale, dairytis i sonus, vaizdus iamzinti. Sumoketi pinigus ir visa laika praguleti biski nelygis butu biggrin.gif Todel ir domiuosi, kokie sansai pinigus vejais paleisti

tai nusipirkit ir prieš plaukimą išgerkit. ne karvę kainuoja wink.gif apie 10-12 lt. o ir nėra labai piktybiniai, imbiero pagrindu padaryti.
kai aš plaukiau, tai irgi nežinojau kaip bus savijauta, pirmą kartą plaukiau laivu į Švediją. tai išgėriau iš anksto, apsidraudimui. ir viskas buvo ok.
Atsakyti
Sekantis labai svarbus klausimas... Geriausias gaikiskas alus yra Mythos ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 08 balandžio 2011 - 13:37
Graikijoje alų gerti... Nusikaltimas sakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 08, 14:40)
Graikijoje alų gerti... Nusikaltimas sakyčiau...

Ne visi gali ouzo megautis biggrin.gif
Atsakyti
o man jis ir nelabai patiko... blush2.gif g.gif
Man geriau buvo vynas arba mythos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti