Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(Udrius @ 2011 04 30, 22:10)
o ten tai kaina matosi smile.gif

negalutine
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 30, 23:17)
negalutine

na gerai, gali keistis 1-2 ltl dėl valiutos kurso, bet ne daugiau ....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 30, 22:19)
na gerai, gali keistis 1-2 ltl dėl valiutos kurso, bet ne daugiau ....

juokauji ? biggrin.gif ne uz 10 litu perki bilietus
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 30, 18:08)
Ta pati sia savaite apie Roda girdejau  biggrin.gif
labai norint ta pati ir apie Turkija ir Maljorka galeciau pasakyt, nepasiant, kad ten buvau sezono metu. Suprantu, kad pietieciai atsipute ir niekur neskuba, tai nekreipiu demesio  irnesakyk.gif

taip, sutinku drinks_cheers.gif jau nekalbant apie Egiptą.

QUOTE(Grafaite @ 2011 04 30, 20:32)
na jau pirmadieni reikalausiu viesbucio bilieto, nes rainierio dave . tik dar nedave to ilipimo bilieto[B] sake pries isvykima ji atspausdina tiktai. tai tiesa?

tiesa

QUOTE(Udrius @ 2011 04 30, 21:10)
Taigi kai užsakai bilietus - gauni užsakymo lapą, kurį iš karto gali pateikti klientui - o ten tai kaina matosi smile.gif

Udriau, taigi rašė, kad ryanairo bilietą jau davė. tik nedavė įlipimo bilieto wink.gif
Atsakyti
SOS! padėkit, kas žinot.....
užsakinėju viešbutį per hotels4you, ten man mokėtiną sumą rodo savarais. Rašo, kad jei mokėsiu Visa, tai bus 2% mokestis, o Electron - nemokamai. Gal kas žinot, kiek mokant debetine Visa electronu kainuos pats pavedimas - kaip suprantu čia jis tarptautinis?, ar ten apmokėti reikės tik nuvykus į vietą? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2011 04 30, 23:04)
užsakinėju viešbutį per hotels4you, ten man mokėtiną sumą rodo savarais. Rašo, kad jei mokėsiu Visa, tai bus 2% mokestis, o Electron - nemokamai. Gal kas žinot, kiek mokant debetine Visa electronu kainuos pats pavedimas - kaip suprantu čia jis tarptautinis?, ar ten apmokėti reikės tik nuvykus į vietą?  unsure.gif  unsure.gif

Nekainuos pavedimas, mums su VISA nuskaiciavo 2 %
Man rodos debetine kortele neatsiskaitysit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aloka: 30 balandžio 2011 - 22:18
QUOTE(Aloka @ 2011 04 30, 23:11)
Nekainuos pavedimas, mums su VISA nuskaiciavo 2 %
Man rodos debetine kortele neatsiskaitysit  g.gif

tikrai manau kad debetine netiks, bent jau man netiko
Atsakyti
QUOTE(eglute555 @ 2011 04 30, 23:04)
užsakinėju viešbutį per hotels4you, ten man mokėtiną sumą rodo savarais. Rašo, kad jei mokėsiu Visa, tai bus 2% mokestis, o Electron - nemokamai. Gal kas žinot, kiek mokant debetine Visa electronu kainuos pats pavedimas - kaip suprantu čia jis tarptautinis?, ar ten apmokėti reikės tik nuvykus į vietą?  unsure.gif  unsure.gif

su debetine atsiskaityti negalima, o atsiskaitant kreditine nuskaiciuos 2 proc. siuo atveju nemokamai butu tik atsiskaitant per paypal.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 30, 22:10)
Taigi kai užsakai bilietus - gauni užsakymo lapą, kurį iš karto gali pateikti klientui - o ten tai kaina matosi smile.gif

na at bilietu tai as kainos nematau g.gif bet kaip pirkau sake tai galutine kaina ir daugiau damoketi juk nereikes. ar cia mane vel isdure doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafaite @ 2011 05 01, 08:46)
na at bilietu tai as kainos nematau  g.gif  bet kaip pirkau sake tai galutine kaina ir daugiau damoketi juk nereikes. ar cia mane vel isdure doh.gif

O tu nustok jaudintis wink.gif jei pasakė, kad primokėti nereikės, tai reiškia nereikės. Udrius turi omeny tai, kad galbūt agentūra mokėjo už bilietus mažiau, nei tau pasakė. na ir kas čia keisto. nejau įsivaizduojame, kad agentūra dirba už dyką?
Atsakyti
QUOTE(Grafaite @ 2011 05 01, 10:46)
na at bilietu tai as kainos nematau  g.gif  bet kaip pirkau sake tai galutine kaina ir daugiau damoketi juk nereikes. ar cia mane vel isdure doh.gif

Taip, papildomai mokėti tikrai nereikės.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 01, 10:00)
O tu nustok jaudintis wink.gif jei pasakė, kad primokėti nereikės, tai reiškia nereikės. Udrius turi omeny tai, kad galbūt agentūra mokėjo už bilietus mažiau, nei tau pasakė. na ir kas čia keisto. nejau įsivaizduojame, kad agentūra dirba už dyką?

na jo paeme 50lt 4u.gif
Atsakyti